Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Zrobie avatara (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31381)

Eileen 13-05-2005 17:01

Sorki za opóźnienia, ale przerzucam całą grafikę na imageshacka. Niestety troche mi to zajmuje, bo muszę przekierować wszystkie adresy obrazków w mojej www :/

@Nozuman
Zrobiony, nawet fajny mi wyszedł:

Tutaj :-D

Niedługo wstawie na www...

@Koronowany rycek II
Proszę bardzo, zapodaję linka:

Też tutaj :-)

Daj znać jak coś nie tak. Juz niedługo twój też będzie na www.

@cFaniak
Jak sobie wyobrażasz tego ava, opisz mi to troche bardziej dokładnie, bo moge się rozminąć z twoimi oczekiwaniami...

@sknerus
Zrobie dzisiaj, jak nagram tę muze dla Slaya...

Koronowany rycek II 13-05-2005 17:35

Nonono Elien DZIENKI :********************************

Czyż nie pięknie sie prezentuje avatarek:>??

NORMALY OBYWATEL RP 13-05-2005 19:11

Eileen a o mnie chyba zapomnialas:(

Sinpal 13-05-2005 19:24

Ja bym poprosił o Elfa Łowce (Elfiego Łowce-Elf z łukiem i kołczem:P) w jakimś ciemnym ubranku o srebrzystych włosach i niebieskich oczach (ale wymagania co?) na tle Księżyca (tego dużego co czasem jest w filmach co ludzie siedzą na ławce i gapią się w wielki świecący księżyc)

TehRegent 13-05-2005 22:26

Ja bym prosil odwrocony pentagram ze skrzydlami i 2 czaszkami na dole. Jesli za trudne to tylko odwrocony pentagram ze skrzydalmi. ;)

elite krysiu 14-05-2005 08:41

Hiho

Ja bym prosil napis z moim nickiem na forum w tle mag z dluga siwa broda rurzczka ale taka od ziemi do glowy z jakims krysztalem na czubku w tle wielkiej wojny.
Z góry dziekuje.

narq

Krzysiek Potter 14-05-2005 09:20

Przypominam ci.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysiek Potter
Ja chce jakiegoś rycerza, który ma na tarczy ognisty napis KP :)

Nie chce cie popędzać, tylko ci przypominam.

Eileen 14-05-2005 09:31

@Krzysiek
Wiem, ale ni moge znaleźć. Dziś się biorę za avy, a potem na rower do lasu i poprawiam opis w opku...

@Reszta

Robi się... Bardzo was przepraszam, że tak długo, ale mam od groma nauki. Do tego w poniedziałek jest szkolny bieg patrolowy...

Acha, i jeszcze coś: znalazłam kilka fajnych fotek...

jak szukałam strusia :-D

i tu... (prawie jak u mnie na podwórku ^.^ )

ta mi się bardzo podobała... :)

i ta...

misionos!?

koń by się uśmiał...

szkoci...

A taki struś może być!?

Stefan12532 15-05-2005 10:14

Ja bym BARDZO prosil o jakiegos Potężnego maga w szacie np w jedne rece z laską a drugiej rune (zamiast runy moze byc naprzyklad kula ognia) lub coś w tym stylu...a pod obrazkiem lub gdzies zboku gdzies gdzie ebdzie ladnie wygladac Taki napis "Igomas" taka jaks ladna, stara czcionka... jesli rozumiesz o jaki styl czcionki mi chodzi :P prosze jaknaj szybciej :]

Dj Nekro 15-05-2005 12:28

Mi przerób mojego Avka żeby był napis Dj Nekro, tak żeby był Avek efektowny ;)
Jak zrobisz to napisz na PW, ja poczekam :)

Venderer 15-05-2005 13:34

WOW widze że bardzo dobrze idą Ci te Awatarki^^...

jeśli mogę to chciałbym prosić równierz o awatara dla "mła"...

Najlepiej gdyby była to jakaś zakapturzona postac, ale zeby nie byla identyczna jak moj terazniejszy awatar, poniewaz juz sie na tym forum powtarzal...
Aha i jeszcze zeby byl napis VENDERER... Jakos fajnie ozdobiony, moze byc taki ognisty... lub troszku tajemniczy :p

Kurczaczek 15-05-2005 14:23

Eeee.....j czekam już od dobrych 2 tygodni na mojego avatara a tu nic..... Rozumiem że zapomniałaś o kurczak's avatarze, no ale teraz przypominam...

DoL@R 15-05-2005 20:14

Ja prosze czarnucha trzymającego dolara i mówiącego: (Fresh Money !! )

Czarnuch ma uśmiech na twarzy, wszystko na niebieskim tle :)

Eileen 15-05-2005 22:00

Jutro szkolny bieg patrolowy po terenie wokół szkoły. Będzie fajnie... Dzis byłam w lesie, z kolegami (smerfami - ksawerym i natalką). Szliśmy na przełaj, było świetnie. Nawet na wiewiórkę się nadzialiśmy, a w okolicy chyba były dziki, bo widzieliśmy świerzo zrytą ziemię :D. Zachęcam wszystkich do wypraw w las w ciepłe dni...

@kurczaczek
Bardzo cię przepraszam, av był zrobiony juz chyba od tygodnia. Tylko musiałam go pominąć przy wstawianiu (a co najgłupsze poszłam spać z myślą, że sprawę kurczaka mam z głowy :)

Oto link do twojego ava:

kurczaczek :-D

@Aval'yah

Tu masz link do avka. Musiałam rysować ręcznie, a potem skanować i pomniejszać. Ale pocieszam sie tym, iż ładnie wyszedł i że to nie jest sklejka z Tibii...

knight

A ty masz linka do obrazka, może ci sie na coś przyda:

tez knight :D

@Venderer

Nie bój żaby... ja już coś o tajemniczości wiem :)

Shanhaevel 15-05-2005 22:16

Ok... Teraz ja. Zrób mi ava z elfem (wysokiej rasy) magiem, drewnianą laską, najlepiej z magiczną poświatą, przeszywającym spojrzeniem... I jakiś ODJAZDOWY napis "Shan" (po elficku or smth) w klimatach fantasy. Byleby nie zasłaniał elfa.

sknerus22 15-05-2005 22:22

Elieen ten drugi lepszy :) z tym 2 prosze

Avager 15-05-2005 22:24

Tylko tak wpadłem zobaczyć jak ci idzie ^^

No i jestem pozytywnie zaskoczony ^^

Oby tak dalej :D

.

Aha Shan, Damn u ... Zwaliłeś mojego smoczka nowego na drugie miejsce ^^ .

Ale wracając do tematu, nie wiem jak ty nadążasz z tym wszystkim :D ...

Stefan12532 16-05-2005 08:26

a co z avatarkiem dal mnie? codzienie wchodze do tematu i patrze czy jest post od ciebie ze jest juz zrobiony a tu nic. zrobilas innym ael mi nie :P prosze zrob mi tego avatarka bo robisz je wyrabane w kosmos

Eileen 16-05-2005 12:17

@Ignomas
Robię co mogę, trudno mi pogodzić robienie grafiki z nauką, sprzątaniem i nawałem lekcji... Postaram się zrobić avy jak naszybciej, bo w następnym tygodniu przyjeżdżają do mnie siostrzeńcy, a siostra idzie rodzić !!! Bedzie pełno roboty...

A tak wogóle to bardzo mnie cieszy popularnośc topicu i moich prac. Jesem dumna z tego, że podobają wam sie moje prace... Kilka dni temu myślałam już że topic leży, ale jak widać za szybko mnie nie wygryziecie z tego interesu :P. Jeszcze raz THX...

@down
robie wszystko po trochu, a jeszcze musze namalować obrazek do wiersza na polski i naumieć się na religię...
Acha, jak szukałam obrazka dla ignomasa:

magus :-D

Dj Nekro 16-05-2005 12:37

@Elieen: Zaczynasz mi robić Avka? Bo wydaje mi się że nie wiesz o tym że ja chce ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19.