![]() |
a mi caly backpack fishing roduw (szlem do depo w thais sprzedac towar a tu nagle puff bach ech guildia mi wyskoczyla pk'akersuw i ciach prach min) a od tego czasu juz nie sprzedaje wedek!!!!!!!!!
|
U mnie wypadło: k-legsy (25k), warrior helmet (9k) oraz bp - a w nim : 2bp uhów (4k), bp GFB (2,5k) i 2bp HMM (2k) no i jakie¶ 5k w loocie X(
Ale szybko wszystko odzyskałem :)) :)) :)) |
Miałem kase na fsa wyszedłem na chwile z depo a tu kole¶ pu¶cił UE i mi napisało You are Dead. ;(
No i straciłem 10k i 1 level ;( |
Mi wypadł P-Legs i Dark Helmet
|
kurde a mi poszlo 10 bp sd :| trafilem na mass pk :| ;(((((((((((( stracilem lvl :| łeeeee.... niegram w tibie :((((
|
Ja 2 razy straciłem dwarven shield, ale po stracie drugiej zacz±lem używać broadsword i wyszło mi to na dobre. Jednym ciosem potrafie orkowi wariorowi odebrać 50 hp (13 lvl 38/33)--->skile co¶ koło tego, nie pamiętam.
|
Ehhh...
Jak ja padlem(majac red skula) to wypadlo zemnie crusade helmet blue robe c legi bohy skul staf i demon shield oraz p ammy do tego bp z 3 bpuh 2hm i 1 sd :/ |
a mi wypadl bp , a w nim bp hmmów , 4 gfb, 400gp, i p-legsy
|
Zgony:
1)Skull staff 2)blue robe -potem odzyskałem all i hack^^ 3)Plate legsy latałem do 20 ze studded bo mi się kupowac nie chciało:P |
ja narziue jawięcej zadedem to stracilem p armor i war hamera
|
ja mam dopiero 8 lvl i mi wypadlo przy deadzie dwarven shield 100 gp winogrona mieso rybki i carlin sword
|
Mi tez wypadł platnium ammy :/ Chyba ze mozna zaliczyc Aol i 400k+ expa ? :)
|
mialem 18lvl ledwo zrobiony i cieszylem sie ze wlasnie kupilem sobie K-set`a ide na ghule zchodze na dol a tam jeb jeb i jestem dead- przy zejsciu byly 4ghule i 3 scorpy, loguje sie i nie mam K armora :/ az mi sie ze zlosci rece trzasly ;(
|
Ja straciłem GS. ;( 2 dni go tylko miałem ;( ;(
|
Stracilem P-LEGSY i BP HMM.... tak samo 2 dni mialem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
a mi najcenniejsza rzecz ktora wypadla, to brass legs i bp z 700 strzalami ;( ,a tak jak padałem to same graty wypadaly
|
chlip chlip ak porzedłem z ertaiem na Dravy to bylo klopoty on sie schowal na nizymym poziomie chlip chlip a ja poszedłem go ratować chlip chlip drabina byla otoczona dravami i rotwormami ;( ;( ;( ;( ;( Starciłem moja wendke ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Najcenniejszym sprzętem jaki mi wypadł były: Knight`s armor, Knight`s legs,bp HMM,bp UH oraz crusader helmet ;(
|
To bylo straszne, nie moglem sie zalogowac na tibie wiec uzylem wspomagacza (proxy), odszedlem sobie na chwile , ciutke sie zasiedzialem. Wracam a tu mnie wywalilo juz dawno. Loguje sie a tu patrze ze jestem w swiatyni!!!. Nie mam: plate legs, plate armor, BH shield, Spike sword. Potem szybko lukam na tibia.com i widze ze nie zabilo slime! Mozecie sie smiac z tego ze jestem wnerwiony ze mi cos takiego wypadlo ale ja mam 15 lev palkiem!!! :(:(:(:(:(:(
|
Mi wypadł bp hmmów i p-legi ... a no i jeszcze prawie 2k
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |