![]() |
Już raz tu napisałem że fajne, powtórze to jeszcze raz!!!!!!!
ZAJEFAJNE!!!! |
Spox
Dla mnie to jest najlepszy fake na forum ;] gZ tobie :)
|
Lol to poprostu jest najlepsza fake'owa historyjka jakol widzialem ogulnie 1000/10
|
Grow up kid x.x
Kiedy następna część? Już czekam i czekam i nie ma... rób więcej i więcej plx... czekam czekam, a dodawać nowych bohaterów, jakichś będziesz? I jak będzię wyglądał następny odcinek? ^.^ M0000000000000000OOO000Re plx |
to jest evul-za***iste! MORE PLXPLXPLXPLXPLX!
ocena: 666/10 |
Jak by to nie jeden powiedział... WYJECHANE W 3 D**Y
No po prostu słów mi brak :D Nie lubię ludzi "dziesiątkować" ;) , ale dla Ciebie zrobię wyjątek: 10,1/10 Dolewkę poproszę... |
Dla mnie bomba :) ,rób więcej :p jak narazie świetnie ci idzie B)
|
Swietne fake'i.
Bardzo mi sie podobaja. Fabula jest wporzadku, wykonanie swietne. Wciagajaca historia, czekam na wiecej. |
Yo
No no........historyjka która jako pierwsza na tibi.pl mi się podoba :D
WYkonan 10/10 Pomysł 9/10 |
:]
nieno zaaaajefajny fake
jesli to twoj pierwszy to daj 15/10 a jesli nie wykonanie 10/10 pomysl 7/10 (zostawcie juz tego Dokeina) :evul: roland odczep sie extra fake zrobil a ty mu dajesz 1/10 ocene chyba ze wiesz kazdy moze sie wypowiedziec |
Super Fake tylko Gdzie dziewąita czesc :D
|
spox
dobre rob dalej ;)
|
Genialny fake.
Idealnie wykonany i fabula jest super.Rób wiecej.:) Wykonanie 10/10 Fabula10/10:):) |
zajefajne niemoge sie doczekac nastepnej czesci dawaj szybko ja
wykonanie 10/10 pomysl 10/10 fabula 10/10 razem 10 10 10/10 10 10 :p :p |
Człowieku to jest najlepszy fake jaki w życiu widziałem serio !!! :D :D :D
Trzymaj takj daleJ !!! Wykonanie 10/10 Pomysł 10/10 Twoje umiejętności 10/10 :) |
Zajefajnie !!!
Super Fake. Nie oglądam dużo Fake ale ten jest świetny. Zrób więcej. Czekam ciągle na dalsze części ale chyba się nie doczekam..... :(
Rób dalej!!!!! Ciągle czekamy!!!!! ___________ Name: Piesek Reksiu Proffesion: Elder Druid Lvl: 23 :( Mlv: 42 :( Best Solo: Dragon Best In The Team: Dragon Lord |
Super to!!
Czekam na dalsze części. Pozdro dla Ciebie, znasz się na tym:D :p 8o
|
Ciekawa historia tylko szkoda że zamaist niektórych zdjęć widze :x: :(
|
SUPER czekam na wiecej :)))
|
Stary... brak mi slow... po prostu... za***iste :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |