Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Kajn 04-06-2006 18:16

Witam.Mam pytanie czy da sie założyć PACC na konto gdzie nie ma jeszcze utworzonego chara?Np. chce iść na nowy swiat i zamawiam pacc ale nie chce zeby juz bylo Char created: i data
Jest taka mozliwosc? jesli tak to jak sie to robi?

@up Kupowanie PACC za pieniedze tibijskie jest nie legalne.Grozi za to ban.

Bodziu 04-06-2006 19:21

Jest taka opcja Hidden która wyłącza informacje typu
jakie masz jeszcze postacie i kiedy zostały utworzone.
Jak to zrobić? Jeśli nie wiesz to masz tu screeny z opisami:
Otwieramy www.tibia.com i logujemy się na swoje konto.
W tabelce "Characters" jest cały indeks naszych postaci.
Wybieramy tą którą chcemy "ukryć" i wciskamy przycisk "Edit" znajdujący się obok jej nicka.
http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/hidden/1.gif

Aby ukryć naszą postać ODZNACZAMY pole "unchceck to hide your account information" co znaczy mniej więcej "odznacz jeśli chcesz ukryć informacje o swoim koncie" lub coś w tym rodzaju :)
Wciskamy "Submit" i gotowe. :]
http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/hidden/2.gif

Kajn 05-06-2006 00:05

@up Nie o to mi chodziło

Chodzi mi o to że chce zamówić PACC na konto które dopiero zrobiłem i nie mam na nim zadnej postaci (CHARA) da sie PACC zrobic na tym koncie?

Bodziu 05-06-2006 11:32

Przez tibia.com chyba tak ale przez tibia.pl nie bo co podasz zamiast nicka?

Shekspir 06-06-2006 14:13

Kajn a po ci zamawiac pacc na konto ktore niema chara zaloz postac i bedzie po problemie a pozniej ewentualnie ją skasuj i zrob nowa :p Cya

Hajnówka Rulessss:p

mr.Johns 06-06-2006 19:59

Mam problem. Gdy mialem pacca hakli mnie i nie zdozylem zrobic recover keya, i kolo ktory haknol zrobil to za mnie i mnie od czasu do czaus hakuje i haslo jest zmienione jak moge odzyskac recover keya skoro znam haslo i numer acc. chce porpsotu odzyskac r keya i go zmienic. pomocy!;(

Kajn 07-06-2006 17:55

Poniewaz ten pacc na nowy serwer i chce miec date:char created wtedy kiedy nowy serwer wyjdzie :) ten sam dzien wiesz ocb

Lord of the Universum 21-06-2006 20:26

Czy jeżeli PACC mi się skończy i jestem liderem gildii, to gildia automatycznie się kasuje? Czy może jest jakiś okres, w którym jeżeli przedłużę pacca to gildia znowu jest aktywna?

elders_druidas 22-06-2006 23:40

domeq

mam pyt, mam domek jesli zrobie Move Out to czy rzeczy z domku zostana automatycznie przeniesione z domku do depo po save serva?

Legolas Greenleafe 29-06-2006 12:06

A co do kupowania PACC'a u np. Królowej Carlin to na ile ten PACC za 20k jest?

Dwimenor 29-06-2006 12:11

U królowej nie kupujesz pacca tylko promocję. To są 2 różne rzeczy.

Brylu 02-07-2006 15:46

Help, My Dear Pacc :(

Kupiłem pacca i jak chciałem go aktywowac po ponad miesiacu to patrze, ze zniknal payment. Czy mozliwe jest ze znikl sam czy ktos musial w to ingerowac? Podejrzewam ze moj brat chcial sam aktywowac i przez przypadek zamiast go przyjac to odrzucil ;/ Czy jest mozliwosc odzyskania go spowrotem?!

witekr77 03-07-2006 01:06

Kod HTML:

Kupiłem pacca i jak chciałem go aktywowac po ponad miesiacu to patrze, ze zniknal payment. Czy mozliwe jest ze znikl sam czy ktos musial w to ingerowac? Podejrzewam ze moj brat chcial sam aktywowac i przez przypadek zamiast go przyjac to odrzucil ;/ Czy jest mozliwosc odzyskania go spowrotem?!

1. zdaje mi sie czy account share?(albo cos takiego:P)
2. jak odzucil to odzucil czyli wlasciciel postaci go nie chce:)
3. mozliwe ze ci zwroca kase ale zalezy jak kupowales...:)

Dwimenor 03-07-2006 11:25

Nie zatwierdzony na tibia.com może być w nieskończoność.
Po zaakceptowaniu aktywuje się w raz z pierwszym zalogowaniem się do Tibii.

Masz rację - ktoś musiał tam integrować.

Jeżeli kupowałeś przez Firmę Drom i możesz napisać maila do [email protected] z opisem problemu. W przypadku zakupu u nas - przywrócenia pacca po odrzuceniu nie jest problemem.
Jeżeli kupowałeś w jakiś pokątny sposób(za postać, za gp) ktoś mógł wycofać wpłatę z nadzieją, że dostaniesz bana.

sir'zizu 03-07-2006 17:09

jedno pytanko mnie gryzie:
czy jesli kupie promocje u krolowej za 20k, w trakcie pacc'a, to czy po skonczeniu pacc zostanie ona usunieta? i czy jesli kupie znowu pacc to czy bede ją musiał znowu kupować..
pozdrawiam.

Kon Warrior 03-07-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir'zizu
czy jesli kupie promocje u krolowej za 20k, w trakcie pacc'a, to czy po skonczeniu pacc zostanie ona usunieta? i czy jesli kupie znowu pacc to czy bede ją musiał znowu kupować..
pozdrawiam.

jesli skonczy ci sie pacc, to tracisz promocje, ale tylko na okres kiedy bedziesz facc; po ponownym kupieniu pacc odzyskujesz promocje (nie musisz jeszcze raz za nia placic)

btw, czy ty wogole przeczytales to FAQ??? przeciez to, o co pytasz jest wyjasnione pod koniec

Keel 04-07-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir'zizu
pozdrawiam.

Tak, po skonczeniu PACC zostanie ona usunieta. A jesli kupisz nowy PACC, to zostanie przywrocona.

Brylu 04-07-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Nie zatwierdzony na tibia.com może być w nieskończoność.
Po zaakceptowaniu aktywuje się w raz z pierwszym zalogowaniem się do Tibii.

Masz rację - ktoś musiał tam integrować.

Jeżeli kupowałeś przez Firmę Drom i możesz napisać maila do [email protected] z opisem problemu. W przypadku zakupu u nas - przywrócenia pacca po odrzuceniu nie jest problemem.
Jeżeli kupowałeś w jakiś pokątny sposób(za postać, za gp) ktoś mógł wycofać wpłatę z nadzieją, że dostaniesz bana.

Kupowalem pacc przez tibia.pl. Czyli co teraz muszę zrobić, aby odzyskać utracony pacc??

Mroku 05-07-2006 10:22

co musze zrobic,zeby zaplacic czekiemm??

Dwimenor 05-07-2006 11:22

@Brylu
Nic nie zrobisz straciłeś pieniądze!!!!!!!!!!!!111111 Buhhahahahahhahahahhahaha
Czytaj, ze zrozumieniem, przecież ci napisałem

@Mroku
CipSoft nie akceptuje tej formy płatności

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54.