![]() |
Cytuj:
I tutaj sie z toba zgadzam :D. Osobiescie tez mam cluba Dragon Hammera i jestem zadowolony poniewaz: 1) Od razu gdy wyszedlem na maina mialem jakies 1k wiec nie bylo zle :D i po kupieniu czaru zostalo mi jakies 800gp :/ i dlugo nie trwalo mialem 2k z czego bylem szczesliwy i trzeba bylo pomyslec o kupieniu lepszej broni i napisalem "Buy Dragon Hammer <<<offer>>>" i po jeszcze krotszej chwili bylo pare chetnych by go sprzedac i cena ladnie malala jak mi go sprzedawali wiec o to by go zdobyc to nie bylo problemu nie dosc ze tanio to sporo chetnych by sellnac :D. 2) Miecze mi sie nie podobaja z wygladu :P chociarz nie powinno sie na to patrzec ale i tak mi sie nie podobaja :P:P:P 3) Latwo mozna kupic no i latwo mozna sprzedac co mi sie podoba a miecze sa drogie by je kupic i gdy jak dedniemy to kupa kasy w bloto :( Napisalbym wiecej powodow by miec cluby ale pisze teraz w poznych godzinach wiec wybaczcie a jesli chcecie pogadac jeszcze o tibi to GG czynne cala dobe :D 4752487 :D |
Lol
Cytuj:
Jeśli chodzi o broń dla knighta, uważam że axe są najlepsze. Mają mniej obrony niz sword a o 1-2 wiecej ataku. Poza tym od defa jest tarcza. I jeszcze jedno; DL jest o 113 oz. lżejsza od GSa |
A X E
Najlepsza dla knajta(knight) jest axe dalatego że są tanie i jest ich całkiem sporo :p
|
@UP
Buahahahaha, lol rotfl !!! Axe'y tanie i jest ich dużo, rotfl, lol ! @TOPIC Axe'y może i dobre, ale wydatek nie taki mały. Osobiście polecam sword, chociaż ostatnio wale axe. ;) |
Axe i nie ma bata... Kocham widok D lance .... :]
|
Cytuj:
|
Dla rycerza najlepsze sa axe :P ;) .
|
Sword
Ja sama polecam sword, cluby maja słabą obronę, mozesz walic np BS, atak niezly i obrona dla blokera stworzona.Swordy maja jednak jedna wade. Po BS i innych tam prawie nie dostepnych,GS jest 2 reczny ;( Ale i tak swordy przewyzszaja cluby. Ale wybor nalezy do ciebie.
|
5k na Aurei dla tego, kto przedstawi 1 sensowny argument po co blokerowi obrona.
|
cluby są lepsze..., bo są tańsze hehe, ale ambicje x)
A nie zauwarzyliście, że wszystko co droższe jest lepsze? np. oryginalne ubrania jak choćby adidasy czy najkęsy, drogie food typu kawior, czy homary x) ja wole swordy. Dlaczego ? Bardzo ważna jest dla mnie obrona. Troche to głupio brzmi, bo w końcu tarcza jest od defa. Ale dla mnie sama tarcza to nic, musze mieć jak najwięcej ;p |
Cytuj:
Wiesz do kogo słać kasę, nie? @topic: Kończ waść... |
Cytuj:
|
Dla rycka najlepsze jest AXE -.- :evul:
|
bo? <10 znakow>
|
najlepsze dla knighta są axe z dwóch powodów . Szybciej sie nimi expi wiekszy dmg od sword\club , tanie axe ringi od palkow mozna szybko kupic bp's axe ringow
|
expi sie nimi o tyle szybciej o ile brightswordem od fs.
|
Club...
Ja osobiscie polecam Cluba wydaje mi sie to najlepsza opcja!
|
Omg
Ludzie zastanuwcie sie co wy piszecie !!
Radze przeczytac jeszcze raz nazwe tematu "Club czy sword...". A wy piszecie tu o axach. Ja osobiście wole swordy (uwielbiam FSy) |
Moim zdaniem tu nie ma co gadac cluby sa zdecydowanie tansze lecz i slabsze a w tibi sila jest wazniejsza :cup: pozatym nie wzpomnielismy tu tesz ze jest jeszcze 3 rodzaj broni-axe które sa moim zdaniem najlepsze wiec u mnie jest to tak : axe>sword>club:).
|
Dla knighta sword. Bright sword ma 36 ataku i 30 defa i waży 29.00 oz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |