![]() |
Rat <10 znakow>
|
Mino Mag
<znakow jeden> |
Ciekawe co jest 2gie. Wiem co jest pierwsze, sam zgadlem a PharadoX potwierdzil.
@ PharadoX i By$iu Sa scouty na pohu. |
O ile mnie pamiec nie myli... Elf Scouty
|
Minu¶ Archu¶.(pamiętam jak mnie chciał zabić!:< nie mogłem po nocach spać!)
|
~~ Ghoul ~~
|
Minotaur???
|
cyklop qwa
|
Poison Spider.
|
PharadoX zrobil 2 miejsca zamalo teraz jest 22. (Gdyby nie ja ciagle by bylo 20)
@Paliblant: Rat sie nie liczy Ogolnie Bump. |
"Muahahahah" ... czy zauważyłeś że to był ivul śmiech? :D Dobra next plx.
Pytanie 3 : kategoria "postacie" Podaj imię postaci która ma lvl 205 lub wyższy. 1. Eternal Oblivion ( by Impalable ) 2. Seromontis ( by Palooh ) 3. Cachero ( by Aval'yah ) 4. Setzer Gambler ( by MATI9630 ) 5. Bubble ( by spider-bialystok ) 6. Taifun Devilry ( by Dregar ) 7. Eli Stormstriker 8. Wurzel ( by Cystof ) 9. Pskonejott 10. Garimo 11. Nox Thunder 12. Luisingy ( by praktor ) 13. Dulokz 14. Gugo 15. Undead Slayer ( by AdAmSiK ) Herganon ( by Adner ) - lvl 201 Mateusz Dragon Wielki ( by Van'Rusty ) - lvl 204 , ta "miał" a musi "mieć". deadlybeat - spójrz na liste , Cachero już tam jest :D Goodluck & Have Fun & Nastepny jak zwykle... Jutro. |
Eternal Oblivion
|
Taifun Devilry. ;]
|
Bubble ;oo
|
Seromontis
|
Cachero ~~1o znakuf słiiit~~
|
Człowiek chłodnej inteligencji - Herganon;)
Z jakiej paki jakiś Seromontis ma być wyżej w rankingu od osoby, która pierwsza osiągneła próg 205 poziomu, czyli Bubble? |
Wkroczę jeszcze raz do tej pouczajacej zabawy i napiszę, że to Setzer Gambler. Hai.
|
Wurzel 10 znaków
|
Mateusz Dragon Wielki miał 205 ale padł :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |