![]() |
4.0 ;/ 4 klasa podstawówki -.- Załamka:/ Bye.
|
Mam średnią średnią w tym roku ;).
|
Hyhy a ile macie punktow do LO albo gdzie wy tam idziecie ? Ja sobie teraz podlicze 96 ( za testy ) + 80 (za oceny) + 20 ( olimpijczykiem byc fajnie xD )
=196 punktów ^^ |
III gim. 4,5 70pkt. z egzaminu.
|
4.78, z testow 87 punktow, do liceum ~170 punktow bo konkursy dojda :d
|
I gim. 4.09
|
Ja mam srednia 4,9 ;( tylko :(
Edit: VI klasa pdst :P |
Moja średnia: 3,7 :P Dziękuje ukochana tibio ! :)
|
Moja średnia!! :baby:
Ja jestem w klasie 5 i przechodze do 6 podstawówki i mam śrędnią 4.0 mi wystarczy a myślałem że będzie gorsza!!Gdybym niegrał w tibie to bym miał czerwony pasek:)ale lubie grać wtibie i bede grać dalej pomimo pogorszenia ocen:)))))))) :evul:
|
Cytuj:
|
blleeee 3.2 thx tbia X(
|
Moja średnia
No cóż ... Ja się nieźle namęczyłem w I klasie liceum ... i średnia 4,92 B)
|
2,78 po drugiej klasie gimnazjum i to nie przez Tibie.
|
4,3- moglo byc lepiej ;s noa le nie jest w sumie tak strasznie zle :>
|
LUDZIE ja jako absolwent gimnazjum się moge pochwalić średnią 4.4,a wy tu na 4.5 narzekacie? Ja qźwa 4 szusteczki mam i średnią 4.4 (ALE 151 pkt. :P).
A paska mi mendy zrobić nie pozwoliły bo mnie nie lubią:P.A mi frajerowi szkoda tę szkołe opuszczać:( |
Średnia ;)
Skończyłem 1szą gimnazjum ze średnią 4,93. Oczywiście gorzej niż w podstawówce [5,44 było :D ], ale jakąś przeżyję bo pare nagród dostałem :D Nie - nie jestem kujonem ;) to samo przychodzi :D
|
średnia 5,6 (bez zakuwania)
zachowanie wzorowe (mialo byc dobrealbo bardzo dobre:P) 36 z testu na koniec podstawowki prymus budy |
Na koniec gimnazjum średnia 4,35 i książka z karteczką "Za bardzo dobre wyniki w nauce(...)" -.-
Ale co tam średnia, ważne jest to: http://tinypic.com/6dzwom.gif |
4,71
no comments...
|
Ja teraz na koniec 2 klas mam niezainponującą srednią 3.56 za duzo dst no ale w 3 klasie musze miec pasek Tera powiem 2 rekordy z mojej klasy
Ja 6 dst na koniec a kolega 12 dopow:> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |