![]() |
Mam pytanie: Jak się robi stabbing z mieczem? Tzn. matrixowe pchnięcie mieczem.
|
pomocY! zainstalowalem Gunza ale jak wlanczam to pisze "limit czasu operacji zostal przekroczony. co mam zrobic prosze o pomoc prosze!
i jak mozna jeszcze zmienic jezyk bo mam po brazylijsku! |
Zlekka odswiezenie tematu ale mam pytanko
Czy to ze plik zajmuje 823 kb jest normalne ?:p |
@up
tak Chce ktos zalozyc clan ? Ja zaczelem od nowa, bo niechcaco skasowalem chara(mialem nim 10 lvl. lLOL !xD) aktualnie 8 ale z czasem sie wyrobie wiec jakby co to napiszcie tu/pw/albo w gunz (knedel11) |
Ja chętnie się przyłącze do klanu, mam 21lvl
|
może ktoś pomoc gra mi się nie chce z patchować:/
|
Cytuj:
|
Mi idzie 25 kb mimo iz mam wew ip i to idzie z torrenta wiec jest ok
Latwa gra zrobilem w 10 minut 4 lvl xd |
Ja w to gram moj nick "Claymoore" mile widzane odezwanie sie i przedstawienie :D chetnie zmierze sie z kazdym z tego forum kto gra w GunZ-a
|
Nick podalem ci na prv z 30 min w to gralem ale nie ogarniam jak zrobic ta predkosc ze swordem xd
|
Też zacząłem grać od niedawna, gierka wymiata. Poszukuje ludzi do klanu, mój nick to [-TeddY-] (16lvl) albo [-RiveoK-] (12lvl). Zainteresowanych proszę o PW lub kontakt w grze.
|
Cytuj:
|
no fajnie :) gunz w Polsce zaczyna być wreszcie popularny ^^ czekałem na to prawie 2 lata żeby to się stało :P No ale dobra nie podniecam sie bo polacy przez postac Kozac_PL są znani jako największe *qrfy* [sory za wyrażenie ale tak jest ;/] w tej grze niestety ;/ Także nie zrażajcie się jak jakiś pro gamer np. usa was wyśmieje. ale do tematu:
- nie podniecajcie się że wbijacie 4 levele dziennie zobaczycie jak to jest na np. 40 poziomie - nie bijcie na siły poziomów a'la DM i Swap bo jak wejdziecie na elite channel to nikogo nie zabijecie, albo się zbłaźnicie - w grze są dwa główne style gry d/j style [dagger/japan style] i k style [korean style] ja polecam uczyć się k stylu bo kadyżdy lepszy gracz go używa, ale to nie jest gra w stylu innych strzelaninek i opanowanie któregoś ze styli wymaga czasu i treningu po pewnym czasie powtarzaniu tricków i jak już bedziecie mieli lepszy skill [szybkość robienia go na klawiaturze] starajcie sie wszystkie tricki przyspieszać np. BF [Butterfly] i uczyć sie bardziej zaawansowanych np. rhs [Reload Half Step] i bardzo przydatnego itfu [Install Falla] - nie używajcie prosze haxów bo zszargacie i tak nie najciekawszą opinie polaków w tej grze ^^ - strona polska jakby ktoś niewiedział to www.gunz.pl i tam na forum macie opisy i wykonanie róznych tricków k stylu takich jak wall cenceling, slash shot, half step, butterfly itp :P pozdro i kończcie z tibią :P nick: gwiazda_pl lvl: 52 klan: -Bushido- :P |
Bardzo fajna gierka ;] Gram gdzieś tak od pół roku... Nie zgadniecie w czym próbuję być dobry...K-style... ;]
|
da sie w gunzie jakos kupowac bronie?? Juz prawie 6lvl mam i nie wiem czy sie da :P
|
Tak musisz nacisnonc store czyli sklep jest nad wyborem pokoii.
off top: A ja cie mychacz Z kondś z tibii pamientam ;p ale za chiny nie wiem z kond xD |
pfff nie dawno wszedł jakiś Update i mi gra nie działa :/ pfffffff
|
na forum gunz.pl znajdziesz pliki nowego update nie tylko ty masz taki problem ;p
|
Problem..
Mam Problem który polega na tym że bardzo czesto wchodze na jakich pokoj i wszyscy maja ping 0 i nikt sie nie gra albo jest tak ze jest pare osob ktore gra np.5/16 . Nie wiem co trzeba zrobic Nie czytalem calego tematu :) Czy to jest bug w wersji beta ? Czy trzeba zmienic porty ? ....Mam 16 lvl Nick Bezele (glupi):D
|
OjczulPL 8lvl trenuje k style narazie umiem bfa i troche wallcancel.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |