Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   KalOnline - 3D MMORPG - Ogromna mapa, dużo potworów i graczy. Dołącz ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38132)

M4r3X 05-02-2006 22:12

NIE PRZYSYLAJA KODU? ZALOZ KONTO/MAILA NA:

WWW.HOTMAIL.COM

Caer 05-02-2006 22:35

Gram jakieś trzy dni wojownikiem na serwerze Naraeha [tak to się pisze?:P]. Jak narazie 18lvl. Mam G32 armor :D

@Down:
Sedesik ;d Wszystko inne zajęte, nawet "Caerlionne" się już ktoś nazwał. O.o

M4r3X 05-02-2006 22:37

@up.

PS. Podaj nick, mozemy pogadac w grze ;D

Zieniu 06-02-2006 21:32

Ja sie zarejestrowalem i jeszcze nie dostalem hasla

finelas 09-02-2006 11:04

A ja sobie sciągnąłem tą instalke, ale nie chce mi sie włączyć i instalowac...:( :( :(
Czym to moze byc spowodowane ?? HELP ME !!!

M4r3X 09-02-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zieniu
Ja sie zarejestrowalem i jeszcze nie dostalem hasla

Przeczytaj moj post ktory jest wyzej.

@up

Podaj komunikat po ktorym instalacja sie nie wlacza, no chyba ze klikasz i nic. Wtedy prawdopodobnie gra zostala zle sciagnięta albo jest spowodowane winą twojego PC.

Gdy bedziesz starał sciagać KAL spróbuj sciągnać jedna sesją, bez przerw.
Tzn. Odpal kompa na 6h.

finelas 10-02-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M4r3X
Przeczytaj moj post ktory jest wyzej.

Podaj komunikat po ktorym instalacja sie nie wlacza, no chyba ze klikasz i nic. Wtedy prawdopodobnie gra zostala zle sciagnięta albo jest spowodowane winą twojego PC.

Gdy bedziesz starał sciagać KAL spróbuj sciągnać jedna sesją, bez przerw.
Tzn. Odpal kompa na 6h.

Wlasnie nic sie nie pojawia. patrzyłem na wymagania i powinno chodzic jesli patrzeć na to. Ściągałem to jedną sesją w jedynie 1,5h, miałęm bardzo dobry transfer.

Qrys 12-02-2006 18:35

Ile trzeba ściągnąć [MB] by w to zagrać i jakie trzeba mieć łącze ?

Bakura 12-02-2006 19:49

Gra waży około 245 mega...ja tam grałem na 128 kb/s przepustowości

Paciek 13-02-2006 16:51

Mam problem ten link mi nie działa... Podajcie jakis inny z ktorego mozna sciagnac gre. Z gory wilekie dzieki.

Z poważaniem,
Paciek

Eiren 13-02-2006 21:02

Magia ...

Mam jedno pytanie . Jestem Magiem na 12 pozimoiem i mam problem dotyczący skilli. Do tej pory używałem lightening magic (6 grade) i nie wiem co dalej rozwijać . Niektorzy mówią, że fire/ice magic jest silniejsza. Mam 3 skillpointy na ice magic i 2 do rozdania. Więc pytam: Czy rozwijać dalej lightening magic czy zacząć tranować ice/fire magic ? Która magia jest najsilniejsza oraz czy oplaca mi się rozwijać heal magic? Prosze o szybką odpowiedż doświadczonych graczy :]. Z góry dzięki ;) .

Ojczul1 13-02-2006 22:44

Dobra sciągnałem kiedyś w to grałem mam archera na niskim poziomie ma ktos troche czasu żeby pomuc expić o dać kase/itemki?
I jakie skills rozwijać?
edit:Wałek musze zalozyć nowego acc zapomnialem acc i pass do tamtego:(.
edit2:E mail nie chce mi przyjść.Na o2.pl
Edit3:Ok już wszystko mam. 8lvl archer i mam za***istego teachera.Dał mi luk 33g armory i pomaga mi robic questy.

M4r3X 14-02-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eiren
Mam jedno pytanie . Jestem Magiem na 12 pozimoiem i mam problem dotyczący skilli. Do tej pory używałem lightening magic (6 grade) i nie wiem co dalej rozwijać . Niektorzy mówią, że fire/ice magic jest silniejsza. Mam 3 skillpointy na ice magic i 2 do rozdania. Więc pytam: Czy rozwijać dalej lightening magic czy zacząć tranować ice/fire magic ? Która magia jest najsilniejsza oraz czy oplaca mi się rozwijać heal magic? Prosze o szybką odpowiedż doświadczonych graczy :]. Z góry dzięki ;) .

Hah. Wybrales lighting? Kontynłuj to do końca nie zaprzestawaj, okaze sie stratą SP to ze zmieniles szkołe magii. Skoro już wydałeś te 3 skille na Ice Magic zastanów się nad jednym. Chcesz dalej kontynłować i być słabszy na wyższych levelach? Czy zrobić nową postać, przezucić eq i siać postrach.

Inwestuj tylko w jedną szkołe magii jaką wybierzesz czy lód, ogień błyskawica.
Co do heal daj 3 punkty na to co mozesz mieć od 7lv a reszte pakuj w Cure a nastepnie w Cure II. Warto poźniej zapamiętać o czarach haste i wskrzeszeniu.

Osobiście polecam dawać punkty w Lighting, mimo ze słabe ale szybkie. To na pozniejszym levelu dostaniesz Shock Wave - najmocniejszy czar siłą dorównuje a nawet w pewnym stopniu przewysza Heart Brakera i SB łucznika.

Badzo 14-02-2006 16:29

Mnie sie ta gra wogle nie podoba...

Lancellots 20-02-2006 15:29

Halp ?

Mam pewien problem przy zakladaiu kont ,akceptoje all wypelniam id i przechodze do e-maila i mego problemu..."Confirm Authentication Number"
nie iwem co wpisac ,wpisywalem losowe cyfry i nic nie wychodzi.... jak ktos moze pomuc msg me fast xd

@Edit

Juz mam wczesnije cos nie chcialo dzialac ,ale juz teraz good xd

GetAway 01-03-2006 20:31

Mam pytanie dotyczace endurance w broniach zbrojach itp...Czy endurance spada tylko po nieudanych ''tuningach'' czy takze wytrzymalosc spada po dluzszym uzywaniu broni i co za tym idzie czy po jakims czasie ta bron moze sie rozpasc

Prosze o szybka odpowiedz

Faxero paladyn 03-03-2006 12:59

Mam problem odnośnie rejestracji,a szczególnie z Secret Number... Mianowicie po wpisaniu adresu e-mail i kliknięciu Confrim nic mi na żaden mail nie przychodzi, a próbowałem już 3 adresów i przy każdym czekałem 10 minut :/, wie ktoś jak to rozwiązać??

Geli 03-03-2006 17:45

A mi nie chcą wysłać tego e-maila z kodem :faceoff:

Mr.Hania 03-03-2006 19:04

Grałem w tą gre kiedyś. Musze powiedzieć że jest strasznie nudna na dłuższą mete. Wiele osób ma z emailem poroblemy (w tym kiedyś ja). Tutaj macie krok po kroku co zrobić i jak zrobić żeby email przyszedł - http://www.kalonline.za.pl/pocz.html

Jednakże gra jest nudna i nie polecam w nią grać!!!

Geli 03-03-2006 20:55

@up

ale tu pisze tylko żeby wejść w stronę w której wpisuje się ten kod aktywacyjny
a skąd ja mam wiedzieć gdzie go się wpisuje? ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12.