![]() |
Ostatnio to widzę, że ty robisz te avki, więc chyba ciebie. :P
|
Cytuj:
No właśnie cFaniak do Ciebie! :confused: Zrób mi avatara 100x100 tło moro i wypukłą srebrną połyskującą lilijke(harcerską) z czarnym wyrażnym napisem mego ncika plz :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
edit: down nawet nie wiedziałem |
@UP
Już masz punkty karne za cytowanie zdjęć. @TOPIC Czekam na avka. :) |
Nie jest tak latwo cos znalesc, ale szukam. (nie to nie sa gotowce tylko z napiem) Nie ma krwi.
|
no to w takim razie zajmij sie moim:)
|
Musze powiedziec, ze sie napracowalem. Dlugo robilem moro i "odswiezalem" lilijke, bo byla bardzo... Brudna ;p Jest zlota, chociaz moge ja zmienic.
Juz ja daje. http://i18.photobucket.com/albums/b142/cFaniaq/moro.gif |
oja ja bym chcial jasniejsze to i to bardzo:)
narazie zapowiada sie fajnie |
Ale jasniejsze cO?
|
Ale jasniejsze cO? Troche wiecej wskazowek prosze ;p
AAAAAAAA przepraszam za double post, ale cos sie spsulo ;( |
troche jasniejsze moro(tak zeby bylo widac ze to jest moro) i o wiele jasniejsza lilijka
|
http://i18.photobucket.com/albums/b1...aq/lilijka.gif
Masz swoje sprane moro ;p A - wiecej zlecen nie przyjme, chyba ze beda na prawde fajne i nie beda wystepowaly w temacie Eileen. I bede przyjmowal zlecenia tylko przez GG. |
widac ze lilijka czyszczona ale mi sie podoba:)
|
Cytuj:
|
ok.Widac ze tworca tematu sie opieprza wiec ide do eileen.Pewnie zrobi avka
|
:/
Ok wróciłem. Eth miałeś im powiedzieć, że mnei nie było! Pozwólcie i napiszcie ejszcze arz wszystkie zlecenia ...
@wszystkie zamówienia pozostałe co dziś złożycie wykonam jutro bo dziś mnie nie będzie już na kompie ;] |
więc ja... :confused:
|
Zakapturzona postac z swiecocymi zielonymi oczami.Zeby twazy nie bylo widac a w rekach zeby byl miecz.W prawym dolnym rogu napis z blaskiem light sabera Str4t0s
|
Cytuj:
|
Siemka Zrób mi Dark Wadera z Gwiezdnych wojen tego z czerwonym ryjem i rogami :D Wielkie dzieki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |