Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

zimne_piwo 17-07-2005 20:28

@up, up, up.... no właśnie by były wyrównane szanse najlepiej by było bez przeróbek bo wtedy liczy się pomysł i wykonanie, a nie czas poświęcony na przeróbki...wyjąć stare zdjęcie i siedzieć nad nim 3 dni....a posiedzieć 3 dni i pomyśleć i stworzyć coś fajnego z rzeczy "pod ręką" to jest różnica.....

oczywiście takie zdjęcia są też bardzo fajne i pomysłowe, ale czy to są dalej zdjęcia? czy można powiedzieć: to jest zdjęcie..?

Gate lord 17-07-2005 20:40

Mk

To jak ty taki koazk jesteś to ja ci powiem ze mam jeszcze Fist of Tezla, Gate lord'a z dungeons, Thanatos Reapera tez z dungeons, z Unlimited Male Storm Golem, Pyramind mam Sphinxa, oraz mam wszystkich Solonavich, Sythów, i Un-deadów >:D

A co do roboty nad pracami to uważajcie co uważacie ale ja troszkie pracowałem nad swoją, musiałem najpierw dobrac figurki, potem pomalowac tło itp itd...Ale tak i tak nie wygram bo ma zwalone photo :D

sosek108 17-07-2005 22:17

Moze i...

Może i ja wezmę udział w tym konkursie?? Jeszcze sam nie wiem.

Mam dużo fajnych i/lub nie fajnych pomysłów. Tylko nie wiem gdzie je zrobić :(

PS.:
Małe pytanko do Pawlos II:
Czy mógłbym użyć twojego pomysłu z BOH'ami??

Wiesz chciałem być fair plair (czy jakoś tak)

PS2:

@down down

Przecież w regulaminie jest napisane, że koniec konkursu dopiero na koniec lipca + pare dni(chyba 7) na ocenienie. I to przecież logicznie można stwierdzić, że tylko oszuści przyślą coś takiego przed terminem. A nawet jakby modelatorzy zdecydowali się skrócić konkurs to by coś napisali na stronce.

I jeszcze raz: Nie dajcie sie nabrać na takie listy

Saviour of Sula 17-07-2005 22:20

Offtopic: Gate lord niepodniecaj się bo ja kupilem tylko startera i mi się trafil a w 2.0 postacie (unikaty) są na serio rzadkie :P A co do solonavich to gratz wiem jakie to są rary. Nie myśl sobie że ja jestem maniakiem bo ja w tę grę gralem tylko przez kilka miechów i nie mam kilku walizek figurek jak ty (musisz mieć skoro masz wszystkich un-deadów ze wszystkich wersji - tego jest od groma) :D :D :D

Tpic: Eeee... Zróbcie jakieś fajne zdjęcie bo nie mam już czego komenować :P

DaniaStone 17-07-2005 22:26

UwaŻajcie!!!

Gratulacje!
Jako Administrator forum gratuluje ci, twoje zdjęcie zostało wybrane jako 2 z najlepszych!
W celu dostania PACC wejdź na (niepodaje zeby znowu ktos niewlaz) i aktualizuj go.
Pozdrawiam Dr. Omader

PS. Przypominam że na odebranie wygranej masz tylko 7 dni inaczej PACC dostanie kto inny, więc nie zwlekaj!
To wysłał Dr . Omader Dr . Omader jest offline
Zbanowany
Uważajcie bo kurcze niewiem czy mi coś niewgrało bo głupia wlazłam w to.
Eee co teraz zrobic??

Suner 18-07-2005 07:08

Patrze ze ludzie z tych zdjec robia Fakei

Musampa 18-07-2005 08:54

najlepsza prace wykonał Emmer !!!!!!!!

;) Moim zdaniem najlepszą prace wykonał Emmer . Widać że dużo sie napracował na tej fotce widać dużo bajerów e jednym z nich jest Spiderman <lol> fajna fotke ma tez pawlos 2 ale Emmer jest od niego o duzo lepszy !!!!

Venderer 18-07-2005 10:12

Musampa a ty powinieneś dostać bana za 3 posty pod rząd -,-... Wiesz co to ejst Edytuj? O_O.... (omg)

EDIT------
@Down

Musampa już to słyszeliśmy... nawet 3 razy....
A data twojego dołączenia jest dziwnie podejżana czyśbyś rzeczywiście oceniał swoją/kolegi prace?? -,^

Musampa 18-07-2005 11:10

Moja tabelka

1 miejsce -Master emmer
2 miejsce-pawlos II
A za nimi długo długo nikt i nic

zimne_piwo 18-07-2005 12:06

człowieku i po co zakładasz konto? żeby mówić o pracy kolegi ( a może nawet swojej)? nie Ty oceniasz prace więc jeśli Ci się podoba to powiedz raz i zamilcz....a nie wysyłasz 4 posty żeby opisać swój zaszczyt...:/

Pawlos II 18-07-2005 12:45

Właśnie radze uważać dzisiaj też dostałem taki list że wygrałem i uz sie tak ucieszyłem że wszedlem na stornke ale po 1 sekundzie ja wyłonczyłem. Myslicie że mogł mi sie ściagnąć keylogger.?

Venderer 18-07-2005 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II
Właśnie radze uważać dzisiaj też dostałem taki list że wygrałem i uz sie tak ucieszyłem że wszedlem na stornke ale po 1 sekundzie ja wyłonczyłem. Myslicie że mogł mi sie ściagnąć keylogger.?

CHyba nie, ale głowy za to nie dam...

A co do samej sytuacji, to przecież jest napisane, że konkurs zakończy się 30 a dopeiro 8 sierpnia zostaną wylosowani zwycięzcy... Ludzie czytajcie regulamin >,<

Tibio-gracz 18-07-2005 13:57

Mnie sie podoba praca Mankiego i Pawlosa II.A ten spiderman wedlug mnie jest do d***.

Bubusiek 18-07-2005 14:19

Mi ze zdjec najbardziej podoba sie ten rycerz i ten mag napewno musieli sie przy tym napracowac, pozatym dobre jest jeszcze zdjecie rycerza co walczy ze smokiem

Samemu mi sie zachcialo brac udzial w konkursie i mam pewien plan ;).

Gunir 18-07-2005 15:26

Mi najbardziej podoba się zdjęcie Krzysztofa Knoblaucha.

Saviour of Sula 18-07-2005 16:43

@dupny wywiew (mam nadzieje że nie dostane punktów karnych za te 2 slowa)

omg... Ty to masz farta dostaleś bana (na 95% za nick) zanim zdążyleś go dostać za zdjęcie które mi się nie otwiera :P zmień hosting albo sobie daruj.

sealorr 18-07-2005 22:20

mi podobają sie 2 zdjecia :) mianowicie :
makro user xD - poprostu bomba
i to ostatnie z amazon camp ( fajna ta amazonka co sie patrzy na "nas", chetnie jej numer wezme :> )

hannibal_bialystok 18-07-2005 22:54

Komentarz do mojego zdjęcia

Na łóżku leżą tarcze(beholder,phoenix i medusa) i bronie(knight axe,skull staff,warhammer).Nad łóżkiem wiszą amulety(bronze i silver) oraz leży kilka torch'ów(dobrze odminiłem?).Na biurku stoją 3 dzbanki(odpowiedznik dzbanków z winem,piwem i wodą),skrzynka pełna kasy,kilka kluczy i czarnych pereł.Pod biurkiem kilka skrynek z różnymi innymi rzeczami(księgi,blanki itp.) i oczywiście kosz:).
Na półkach leżą od góry:steel boots,bots of haste,BP UH,BP HMM,BP GFB,BP SD.
I to już koniec wizyty w moim domku.Prosze o ocenę/komentarz mojego zdjęcia.Z góry dziękuje

Kaczyex 18-07-2005 22:57

Myślałem, że będzie lepiej...

Szczeże mówiac poziom zdjeć mnie zaskoczył.
Bardzo niemile!!!
To masakra, zdjecia są nudne, kiepskie i bez pomysłu :/.
Moim zdaniem do konkursu nadaja się tylko dwa: LEGO Hiey'ego i RL EQ Manky'ego. Brawo i więcej takich prac!!!

nab 18-07-2005 23:10

@Kaczyex, sam do cos zrob, a nie piszez, ze niski poziom...

O co chodzi z tymi zdjeciami "Mummy" ??
Koles sie kiedy papierem toaletowym owinal i to ma pojsc na Konkurs?

n/c 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23.