![]() |
@up, up, up.... no właśnie by były wyrównane szanse najlepiej by było bez przeróbek bo wtedy liczy się pomysł i wykonanie, a nie czas poświęcony na przeróbki...wyjąć stare zdjęcie i siedzieć nad nim 3 dni....a posiedzieć 3 dni i pomyśleć i stworzyć coś fajnego z rzeczy "pod ręką" to jest różnica.....
oczywiście takie zdjęcia są też bardzo fajne i pomysłowe, ale czy to są dalej zdjęcia? czy można powiedzieć: to jest zdjęcie..? |
Mk
To jak ty taki koazk jesteś to ja ci powiem ze mam jeszcze Fist of Tezla, Gate lord'a z dungeons, Thanatos Reapera tez z dungeons, z Unlimited Male Storm Golem, Pyramind mam Sphinxa, oraz mam wszystkich Solonavich, Sythów, i Un-deadów >:D
A co do roboty nad pracami to uważajcie co uważacie ale ja troszkie pracowałem nad swoją, musiałem najpierw dobrac figurki, potem pomalowac tło itp itd...Ale tak i tak nie wygram bo ma zwalone photo :D |
Moze i...
Może i ja wezmę udział w tym konkursie?? Jeszcze sam nie wiem.
Mam dużo fajnych i/lub nie fajnych pomysłów. Tylko nie wiem gdzie je zrobić :( PS.: Małe pytanko do Pawlos II: Czy mógłbym użyć twojego pomysłu z BOH'ami?? Wiesz chciałem być fair plair (czy jakoś tak) PS2: @down down Przecież w regulaminie jest napisane, że koniec konkursu dopiero na koniec lipca + pare dni(chyba 7) na ocenienie. I to przecież logicznie można stwierdzić, że tylko oszuści przyślą coś takiego przed terminem. A nawet jakby modelatorzy zdecydowali się skrócić konkurs to by coś napisali na stronce. I jeszcze raz: Nie dajcie sie nabrać na takie listy |
Offtopic: Gate lord niepodniecaj się bo ja kupilem tylko startera i mi się trafil a w 2.0 postacie (unikaty) są na serio rzadkie :P A co do solonavich to gratz wiem jakie to są rary. Nie myśl sobie że ja jestem maniakiem bo ja w tę grę gralem tylko przez kilka miechów i nie mam kilku walizek figurek jak ty (musisz mieć skoro masz wszystkich un-deadów ze wszystkich wersji - tego jest od groma) :D :D :D
Tpic: Eeee... Zróbcie jakieś fajne zdjęcie bo nie mam już czego komenować :P |
UwaŻajcie!!!
Gratulacje!
Jako Administrator forum gratuluje ci, twoje zdjęcie zostało wybrane jako 2 z najlepszych! W celu dostania PACC wejdź na (niepodaje zeby znowu ktos niewlaz) i aktualizuj go. Pozdrawiam Dr. Omader PS. Przypominam że na odebranie wygranej masz tylko 7 dni inaczej PACC dostanie kto inny, więc nie zwlekaj! To wysłał Dr . Omader Dr . Omader jest offline Zbanowany Uważajcie bo kurcze niewiem czy mi coś niewgrało bo głupia wlazłam w to. Eee co teraz zrobic?? |
Patrze ze ludzie z tych zdjec robia Fakei
|
najlepsza prace wykonał Emmer !!!!!!!!
;) Moim zdaniem najlepszą prace wykonał Emmer . Widać że dużo sie napracował na tej fotce widać dużo bajerów e jednym z nich jest Spiderman <lol> fajna fotke ma tez pawlos 2 ale Emmer jest od niego o duzo lepszy !!!!
|
Musampa a ty powinieneś dostać bana za 3 posty pod rząd -,-... Wiesz co to ejst Edytuj? O_O.... (omg)
EDIT------ @Down Musampa już to słyszeliśmy... nawet 3 razy.... A data twojego dołączenia jest dziwnie podejżana czyśbyś rzeczywiście oceniał swoją/kolegi prace?? -,^ |
Moja tabelka
1 miejsce -Master emmer
2 miejsce-pawlos II A za nimi długo długo nikt i nic |
człowieku i po co zakładasz konto? żeby mówić o pracy kolegi ( a może nawet swojej)? nie Ty oceniasz prace więc jeśli Ci się podoba to powiedz raz i zamilcz....a nie wysyłasz 4 posty żeby opisać swój zaszczyt...:/
|
Właśnie radze uważać dzisiaj też dostałem taki list że wygrałem i uz sie tak ucieszyłem że wszedlem na stornke ale po 1 sekundzie ja wyłonczyłem. Myslicie że mogł mi sie ściagnąć keylogger.?
|
Cytuj:
A co do samej sytuacji, to przecież jest napisane, że konkurs zakończy się 30 a dopeiro 8 sierpnia zostaną wylosowani zwycięzcy... Ludzie czytajcie regulamin >,< |
Mnie sie podoba praca Mankiego i Pawlosa II.A ten spiderman wedlug mnie jest do d***.
|
Mi ze zdjec najbardziej podoba sie ten rycerz i ten mag napewno musieli sie przy tym napracowac, pozatym dobre jest jeszcze zdjecie rycerza co walczy ze smokiem
Samemu mi sie zachcialo brac udzial w konkursie i mam pewien plan ;). |
Mi najbardziej podoba się zdjęcie Krzysztofa Knoblaucha.
|
@dupny wywiew (mam nadzieje że nie dostane punktów karnych za te 2 slowa)
omg... Ty to masz farta dostaleś bana (na 95% za nick) zanim zdążyleś go dostać za zdjęcie które mi się nie otwiera :P zmień hosting albo sobie daruj. |
mi podobają sie 2 zdjecia :) mianowicie :
makro user xD - poprostu bomba i to ostatnie z amazon camp ( fajna ta amazonka co sie patrzy na "nas", chetnie jej numer wezme :> ) |
Komentarz do mojego zdjęcia
Na łóżku leżą tarcze(beholder,phoenix i medusa) i bronie(knight axe,skull staff,warhammer).Nad łóżkiem wiszą amulety(bronze i silver) oraz leży kilka torch'ów(dobrze odminiłem?).Na biurku stoją 3 dzbanki(odpowiedznik dzbanków z winem,piwem i wodą),skrzynka pełna kasy,kilka kluczy i czarnych pereł.Pod biurkiem kilka skrynek z różnymi innymi rzeczami(księgi,blanki itp.) i oczywiście kosz:).
Na półkach leżą od góry:steel boots,bots of haste,BP UH,BP HMM,BP GFB,BP SD. I to już koniec wizyty w moim domku.Prosze o ocenę/komentarz mojego zdjęcia.Z góry dziękuje |
Myślałem, że będzie lepiej...
Szczeże mówiac poziom zdjeć mnie zaskoczył.
Bardzo niemile!!! To masakra, zdjecia są nudne, kiepskie i bez pomysłu :/. Moim zdaniem do konkursu nadaja się tylko dwa: LEGO Hiey'ego i RL EQ Manky'ego. Brawo i więcej takich prac!!! |
@Kaczyex, sam do cos zrob, a nie piszez, ze niski poziom...
O co chodzi z tymi zdjeciami "Mummy" ?? Koles sie kiedy papierem toaletowym owinal i to ma pojsc na Konkurs? n/c 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |