![]() |
Cytuj:
|
;/
dobra to pomuz mi jak mozesz jak zhakowac kolesia w tibi jezeli znam jego rekowerkeya ??:>
|
Cytuj:
|
o lol
ten koles mi wcale niepomugl tylko mnie jeszcze bardziej zhakowal ;( nieufajnie mu
|
pomocy
popuzcie mi jak wejsc na postac przez rekowerkeya plx?? ;(
|
Ja ci pomogę.
1.Wypisujesz sobię na czole rec key'a. 2.Bierzesz patelnie. 3.Walisz sobie w łeb. 4.Usuwasz tibię. 5.Tak oto używałeś rec keya i zahakowałeś pentagon. |
mam nadziej ;/
pis zna moje gg ok ?? 504249 to sie dogadamy
|
kto mi pomoze ??
jak wejsc na hara przez redkeya moje gg 504249 piszcie prosze ;(
|
Cytuj:
LUDZIE PATRZCIE CO MI SIE STAŁO!! Banished: until Jun 23 2007, 08:08:48 CEST because of hacking Na konto ostatnio w marcu sie logowalem a tu juz bana mam! Tylko ciekawe kogo ja hakowałem. Jest możliwość odzyskania konta? |
gdzies pamietam byl link czy temat na forum o tym co zrobic jak juz konto zostalo zhakowane... dajcie linka bo mnie hakneli wczoraj ;(
|
mam pytanie ktoś wysłał na mnie raport.Ile muszę czekać żeby sobie znowu pograć X(;(:baby:
|
omg. najpierw upewnij sie czy go wyslal bo wiekszosc ludzi tylko straszy ze wysla B):]
tak wiec poki co mozesz grac. a jesli wyslal i GM go przyjal to powinien ci powiedziec lub powinno ci pokazac za ile czasu bedziesz mogl grac . przypuszczam ze nie wyslal na ciebie raporta. 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o:):):)8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o :baby::p:baby: |
Ja bym proponował przeskanować kompa dwoma małymi programikami... OwnTibia Deleter, LoT deleter. OwnTibia deleter znajduje sie w dziale DOWNLOAD na stronie http://tibia.org.pl . a LoT Deleter zamieszcze ja. http://www.***********.com/246937322.html . gdzie gwiazdki (**********) wpisac speedy.sh.are (bez kropek) żeby wyglądało mniejwięcej tak (też bez kropek) http://www.s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e.com/246937322.html .
Życze miłej gry w Tibie, BEZ KEYLOGGERÓW. |
najlepiej niegrac w tibie wtedy unikniesz hakniecia:P
ja gram ale narazie bez haka!
niewchodz w zadne stronki ktore dajom mi gracze z tibi nie sciongam zadnych programow i t by bylo na tyle:) |
Miałem kiedyś 2 x chacki ale teraz mój komp to prawdziwa forteca dzięki temu poradnikowi :cup:
|
Cytuj:
wyslal, ok. ALE zanim GM zobaczy twój raprot z posród wielu to minie ok 2h, zanim znajdzie czas aby na niego odpisac minie drugie 2h, Wiec to zajmie ok 4h. Przez 4h ten koles co wyslal raporta napewno nie bedzie czekal zanim mu odpisze i da loga, GM zobaczy ze ta osoba jest offline i zajmie sie wazniejszymi sprawami i wruci do niej po nastepnych 2h :) czyli razem daje 6h, jezeli popelniles wykroczenie to moze cie po tych 6h ukarac banem :P Pamietaj ze na odpisanie na raporta to 6h to w tępie ekspresowym ;p, jak dostaniesz bana to jak sie logniesz w tibi na konto wyskoczy ci napis - "your account is banished" :cup::cup: narazie graj na loozie, a jezeli cie faktycznie zabnuja sprawdz tu na ile dostales bana xD btw ale sie rozpisalem ;d;d;d;d; |
Hmm ja zaliczylem juz z 5 hackow i to na 30 lvlach. Postanowilem wiec napisac programik do hakowania kolegow z gadu gadu i nie tylko. Jest on w moim podpisie. Polecam mi sie juz udalo odkuć na hakerach
|
weź mi to nagraj na CD bo czytać sie nie chce :evul:
|
Co mam zrobić, zostałem shakowany, a haker zrobił tak, że mam bana, zmienił mi płeć, co mam robić tzn gdzie mam napisać że coś takiego miało miejsce?X( bana mam za zabijanie ludzi charem którym nie gram od miesiąca. Gdy przyjechałęm do domu on już kończył. Pomóżcie, a jeśli cipsoft nie cofnie bana to ich chyba zapierdole, 20 dni pacc pojdzie a piniędzy nie zwroci mi nikt (śmiecie)
Acha kaker napisał coś takiego w podpisie na tibia.com "Hacked thx for visit for www.tibia.pl/forum" Kurwa nigdy już nie kupie PACC jebac s*****eli z cipsoft hujom sie w dupach poprzewracało, nie dość, że płace hakneli mnie, mam bana to jeszcze te zjebane kicki, kurwa zajebac hujów sie skonczy kurwa |
prosze o pomoc
mialem zapisanego na kartce Recovy keya ( takiego xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx) i schowanego w szafce ale mama podczas sprzatania wyrzucila mi ja do pieca i teraz nie mam jej. i nie mam Rec keya ! kto mi pomoze go odzyskac??:(:(:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |