Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do Typerka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43717)

Crowned 03-10-2005 10:21

I mi sie pomyliło, źle popatrzyłem, wiec czekamy dalej na wyniki :)

Matek 03-10-2005 14:24

dzieki zimne_piwo sa juz wyniki przedostatniej kolejki. Do wieczroa powinna sie juz pojawic ostatnia:)

Pramus 03-10-2005 15:57

OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)

zimne_piwo 03-10-2005 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)

nom, teraz nawet 1 pkt może zadecydowac o wygranej :P

wyniki były od rana, lecz tylko w linku na samym dole tematu z wynikami....nie jestem moderatorem, więc nie mogę wpisywać wyników do tematu ... umieszczam plik z podliczonymi wynikami, a organizator wtedy wpisuje do tematu ;)

EDIT: no można by dać 11 meczów w tej kolejce, będzie bardziej ekscytująco :D ale to zależy od organizatorów ;)

AibiT 04-10-2005 13:07

Ale jaja :P jestem bez kitu w szoku, nie spodziewałem sie czegoś takiego. Dwa razy 1 miejsce w ostatnich kolejkach i 3 w ogólnej. Boże dziekuje Ci za te szczęscie :D Fajnie że w czołówce ciasno, ostatnia kolejka bedzie zacięta ;) Proszę organizatorów o 11 typów ;]

zimne_piwo 04-10-2005 17:24

no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(

będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy ....

ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D

powodzenia all ...

wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :)

powodzenia all ... :evul:

Pramus 04-10-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(

będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy ....

ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D

powodzenia all ...

wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :)

powodzenia all ... :evul:

Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;]

AibiT 04-10-2005 19:19

Ja też wole mecze klubowe niż reprezentacje, no ale licze na troche sczęscie ;] :)

Czemu tylko 10 spotkań ?? to jest troche nie sprawiedliwe...każdy punkt może zadecydować o zwycięstwie, a w ostatniej kolejce nie bylo jednego meczu czyli tak tak jakby 3 punkty do tyłu. PROSZE O 11 typów aby były równe szanse na wygraną.

zimne_piwo 04-10-2005 19:47

Cytuj:

Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;]

ładnie tak przekupywać maszynę sprawdzającą? :D to grozi zwiększeniem Twoich punktów w ogólnej klasyfikacji <joke>

heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD

AibiT 04-10-2005 20:01

Zawsze liczy sie na siebie. No ale wsumie to tak, niech bedzie 10 tylko szkoda ze reprezentacje :(

Pramus 05-10-2005 16:09

Cytuj:

ładnie tak przekupywać maszynę sprawdzającą? :D to grozi zwiększeniem Twoich punktów w ogólnej klasyfikacji <joke>

heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD

Nie no co ty... Nie chodzi mi o zdane przekupstwo, ale chcialbym Ci podziekowac za uczciwosc i zaangazowanie :)

zimne_piwo 05-10-2005 17:29

Cytuj:

Nie no co ty... Nie chodzi mi o zdane przekupstwo, ale chcialbym Ci podziekowac za uczciwosc i zaangazowanie :)

o i jeszcze komplementy ... muszę coś z tym zrobić xD

ciekawi mnie ile osób weźmie udział w tej kolejce ;)

AibiT 06-10-2005 14:25

Myśle że niewiele, stawiam na 15-20 chyba że ktoś jest dobry w reprezentacjach i postanowi spróbować ostatniu raz szczęscia i wtedy osób może być wiecej ;]

Pramus 06-10-2005 16:52

Zmniejsza sie ilosc uczestnikow wraz z kolejnymi kolejkami...zle zrobili.. np. Goldstar czy Zimne_Piwo nie mieli na poczatku swietnych wynikow ja z reszta nie od poczatku bylem 1-2. Teraz jestem 1 i mam 1 pkt. przewagi nad Goldstarem :)

AibiT 06-10-2005 20:14

Ja nawet jakbym zajmował ostatnie miejsca to brałbym udział do końca choćby dla zabawy a może by sie trafiła trzydziestka ;]

zimne_piwo 08-10-2005 13:46

ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)

Pramus 08-10-2005 15:09

Cytuj:

ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)

No wiesz :P.... Jak mowilem wczesniej zeby ludzie sie nie poddawali to chyba sam nie bede tego robil jakl odradzam to innym :)

Gunir 08-10-2005 15:13

Myślę, że AiBit wygra.

zimne_piwo 08-10-2005 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Myślę, że AiBit wygra.

hehe chociaż jeden trzyma kciuki za mnie xD :):) <joke>

EDIT: postaram się po każdym meczu aktualizować wyniki ... (link podany w temacie z regulaminem i wynikami) .... choć mogę mieć małe opóżnienie, gdyż mam zamiar zaraz przeczytać lekturę ;)

AibiT 08-10-2005 15:20

Dzieki Kamos za wiare we mnie :P Już teraz nic nie mozemy zmienic, pozpostaje nam tylko czekać na wyniki i liczyć na szczęscie :) Powodzenia wszystkim ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.