Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niepubliczny test serwer... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44545)

Raul 04-08-2005 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gokufan
Czekam na pozwolenie od Dr.Oma czy od kogos innego.

Nie masz pozwolenia. I tak już dużo osób zna ceny run, ale oficjalnie nie można tutaj żadnych wiadomości z testa umieszczać.

szocha 04-08-2005 11:42

to ze mozna przechodzic po wiecej stosow parceli to dobrze. mozna bedzie sie ropnac po zabrudzonym kolku dobra. soul points moge przezyc ale zeby speary sie niszczyly to nie do wiary ze tak padna palladyni i wiecej osob przestanie grac bo co bede skilowal z kumplem zniszcza sie i co mam isc do sklepu lub do depo?!?!?!?! ;( zlurowane potwory nie odciagne od miejsca respo i zniknie no nie nie moge uwierzyc bo tak wlasnie moj kumpel zabil gs na 16 drutem!!!!!!!!!! :) a tera mam byc attakowany przez 2 gs kiedy chcem zabic jednego paranoja ;( . wiec no tytm upade moze juz troche badnac tibia bo ludzie przestana grac.

Parapsyhol 04-08-2005 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alucardd
Wyciaganie loota przez facc - super sprawa

Czyżby znowu można było ropować lootbagi? Czy o co biega?

Sasek62 04-08-2005 11:59

Hihihi

Test serv ladnie sie zapowiada nawet wiem skad mozna wytrzasnac bezkeyloggerowa tibie 7.4.1 czy jak jej tam a wszyscy modkowie znaja juz grafiki bo przeciek goni przeciek.
Nom powiem tyle ze trzeba laczyc sie przez jakis port i jeszcze cos zrobic.
ale nie powiem bo bedzie w ciul n00btopicow "aja mam tibje 741 awy nije"
a jak sie skapczyliscie to nie mowcie o tym komus i nie robcie noobtopicow w stylu opisanym kilka linijek wyzej.
Nie probowalem tego ale jak sie wam uda to sprobojcie sie przez tibie 7.4.1 zalogowac na test serwer i jesli GM będzie sie czepial to powiedzcie "Skoro CipSoft oficjalnie dal graczom new client to nawet na TS sie nie mozna logowac"
i no ban plx nie wyjawilem tego dokladnie ale jest duzo wiecej osob ktora wie o tym bugu

drizztpl 04-08-2005 11:59

Jeśli naprawdę aż tak źle nie jest, to chyba się skuszę na PACC'a ;] Ale podobno dużo nowych potworków dla FACC, w sumie po ostatnich wiadomościach polepszy to nastroje graczy ;] No i jeszcze ta Tiquanda :P

@2x up :P
Tak teraz będziesz kładł lootbag na rope spota, wchodził na górę i ropał loot, przynajmniej tak słyszałem ;]

Iron Wosaj 04-08-2005 12:03

nareszcie pomysleli cos o FACCach ;) i przy okazji nic nie pozostaje tylko czekac na update

Jojo Ninja 04-08-2005 12:04

A ja znam ceny run, i mam wszystkie grafiki z nowego updatu :<
Ale nie dam ! Stfu :D
btw. Tutorem ani innym bajerem nie jestem :P
ani takowego nie znam :>

Kamilka® 04-08-2005 12:06

Spoko :) niemoge sie doczekac Update :) fajnie ze bedzie tesz "cos" dla FACC'ow. Obysmy tylko nie czekali za dlugo :kat: :)

Świat: Titania
Profesja: Knight
LvL: 26
Best Hit: 153
Best solo: Demon Skieleton :evul:

Kuan Ju 04-08-2005 12:09

Ehhh, dzisiaj ts jeszcze tylko dla tutorqw, wiec prawdopodobnie bedzie jutro 8o . Mam przynajmniej taka nadzieje.

Tegis Saron 04-08-2005 12:24

Jezuuu ludzie ja juz nie moge sie doczekac. Dzien wdzien czekam na news o tresci MAMY UPDATE!!
Moze ktos wie mniejwiencej kiedy on bedzie??

Paco88 04-08-2005 12:26

hiehie

Nareszczcie bede mogl robic mass pk z uh makerami kumpli :D

Adrian25 04-08-2005 12:31

mam pytanie czy najpierw bedzie test sever dla paccow a potem dla wszysykich?

Tanivupo 04-08-2005 12:33

a jednak

Z tego co mowia mi koledzy tutorzy wychodzi na to ze ten update to nie az taka wielka kicha:> jest nawet fajny:>
Nie moge sie doczekac kidy pojde na Tiquande :>:>

Masive Shady
37 Royal Paladin
Arcania

ragafewee 04-08-2005 12:38

cieple slowka podales w tym newsie *DARMOZJADEM JESTEM* i bardzo sie ciesze ze cos nowego wejdzie dla nas ;p, i te soulpointy byc moze nei beda takie zle ;p

Rejdi 04-08-2005 12:52

Cytuj:

Test serv ladnie sie zapowiada nawet wiem skad mozna wytrzasnac bezkeyloggerowa tibie 7.4.1 czy jak jej tam
Tibia 7.43 a nie jakas 7.4.1 -.- ja też ją mam, omg ale odkrycie...

Cytuj:

ale nie powiem bo bedzie w ciul n00btopicow "aja mam tibje 741 awy nije"

LOL, a twój tekst to niby o czym mówi?

Master boys 04-08-2005 12:58

mi sie wdaje ze uptade bedzie 10 sierpnia bo z tego co pamietam rok temu tak samo bylo bo w niemczech wtedy wszytkie landy maja chyba wakacje...

Memphis 04-08-2005 13:00

@Rejdi
Fajnie wiedzieć, czyli mogłem zwalić KUUUUUUUPE pytań.
@Elmer
A mnie na 100% 14.
@Topic
A czy jeśli zdobęde nie oficjalnego klienta tibi, tego na którym grają tutorzy, to będę mógł na niego wejść ze zwykłego konta? A wogóle to czytając komentarze o soulpoints, dochodze do wniosku, że nie taki diabeł straszny, jak demon;p

Adash 04-08-2005 13:22

Cytuj:

@Topic
A czy jeśli zdobęde nie oficjalnego klienta tibi, tego na którym grają tutorzy, to będę mógł na niego wejść ze zwykłego konta? A wogóle to czytając komentarze o soulpoints, dochodze do wniosku, że nie taki diabeł straszny, jak demon;p
Nie bedziesz mogl wejsc.

Maxi skywarien 04-08-2005 14:00

LAdna grafika trawa wymiata a hydry najlepsze ;d;d;d

@Kamilek@ 04-08-2005 14:49

motylki i papuga fajna :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45.