![]() |
Ja już zrezygnowałem z Tibi na pół roku ale kumple namówili mnie na powrót do swiata Tibi no i wróciłem ale wydaje mi sie ze jak bym chciał to mógłbym skaczyc z nia w każdej chwili
|
1.Starzy mi ne kujeszcze kompa bo wole miec sam niz dzielic sie z kims swoja wlasnoscia.
2.Powiedz mi cos masz z tibii? WIELKIE NIC!!!! co masz wiekszy lvl lepsze znajomosci ,wow zabiles gsa jestes the best, poszedles na anii i padles w ciagu 1 sekundy. Tak naprawde tibia daje to ze jwstes kims przez 2-3 lata a potem kazdy poznaje ciebie i kazdy od ciebie odchodzi. A co do hackingu wole to niz granie bo dopiero to jest przyjemnie niz siedzienie 18h dziennie i siedzienie na kopalniach |
Cytuj:
|
Nie gralem w Tibie przez pare miechow, a wrocilem do niej bo mi sie nudzilo... jakbym chcial to bym skonczyl ; ]
|
Cytuj:
Ja chyba jestem tego wyjatkiem bo mam znajomych i przyjaciół. I nie siedze 18h na kompie tylko tyle ile mam ochote i Tibia mnie nie zmusza na granie ciągle... Pozdrawiam wszystkich fanów Tibi |
Ja pierdole... ludzie powinni byc zabezpieczeni w 1 firwall i antywirusa a nie sciagaja keyloogery.ja nie hakuje ,żeruje na ludzkiej glupocie.....
|
I ja wogole mowilem ze hakuje bo nie umiem grac, chyba to jest odwrotnie..
Znudzilo mi sie nabije lvla na ktore musze expic caly dzien po 200k expa i wole sie pobawic :) |
Hmm
Ta gra tak wciaga poniewaz aby w nia grac trzeba poswiecici duzo czasu.Kazdy item w tej grze to czesc poswieconego na nia czasu !Dlatego jest nam tak trudno z tym skonczyc.W innych grach aby zdobyc dobry item potrzeba kilka minut itp A w tibi potrzebujemy czasu i checi aby to zdobyc.Do tego wystarczy wejsc na allegro i looknac na ceny tych itemow i juz chce sie grac ,chocby dla pieniedzy ,a gdy dojdzie co do czego (sprzedac cos fajnego lub chara na allegro)to nie chcemy z tym konczyc bo za jakis czas moze byc jeszcze lepiej ;) CipSOFT to psychole tzn psychologowie - tak skonstrulowali gre aby byla taka jaka jest :D |
Cytuj:
|
sam się jeszcze pogrążyłem bo sobie pacca kupiłem ;s a teraz dopiero uświadomiłem sobie (wczoraj) co ta gra ze mnie zrobiła :(
|
Racja, tibia to nałóg... Grałam w tibie przez 2 lata... W konću zrezygnowałam z gry bo miałam shakowaną postac.... pół roku poxniej moja najlepsza przyjaciółka zaczęła grać w tibie... Tak samo i ja znów zaczęłam...
|
(: -.- :)
Tjaa... Jestem jedyną osobą w najblizszym 15 do 20 km ktora gra w tibie. Gram bo ZADEN inny mmo mi nie pojdzie(ew. zaden fajny:) ) ale niedlugo mam miec nowego kompa to se sciagne jakiegos innego fajnego ladnego ciekawego i tym podobnego mmo'sa. Ale nie ukryje ze brrr... bardzo sie zmeinilem przez to kilka miesiecy. Ja czuje ze nie uzaleznilem sie sie tibii ale od mmo :P Wedlug mnie jakby CIPSOFT rozwinal troche walke(czyt.urozmaicil)(np.upodobnil bardzej do np.diablo czy gothic) to tibia wchodzila by coraz wyzej i moze bylo by o niej powidzec "swiateko w cieniu wilekich" czy jakos tak:) Narazie nie ma "tu" akcji i to to co odgania "nowych" od tibii. Gdyby jeszzcze ja przetlumaczyli i dodali wbudowany slownik to kolejne plusy by powedrowaly w jej strone. Oczywiscie sam lubie tibie ale wiem co mowia moj koledzy(tak woogole to nikt wsrod mojch kolegow procz mnie nie zna angielskiego:))a sie rozgadalem a musze jeszcze ubic 10 lvl nowa postacia .Narq.
|
ja to w ogole od kompa jestem uzalezniony xD, a tak serio to jestem od 2 miechow na odwyku ;S (miech bez neta, a teraz ze zwalonym netem)
|
(; ;)
w 100% się zgadzam.
Z tibią kończyłem 1 raz. Nie grałem do końca wakacji bo deadłem druidem i RH straciłem, sellnołem chara na allegro i nie grałem 1 miecha. Qmple grali w tibie to i gadali o tym w sql to i ja wróciłem! TIBIA TO NAŁÓG! |
Umnie prosto jak wlaczam kompa to reka sama odruchowa wpisuje mi passy do konta jedyny sposob by sie jej pozbyc ogladac dragon balla albo odlaczyc neta xD
|
Re:
No cóż...każda gra potrafi wciągnąć w nałóg.
|
heh u mnie wygląda to tak xD uczę się dosyć dobrze , a gdy gram w tibie uczę się jeszcze lepiej, gdyż niechce dostać kare na kompa że niby mam słabsze oceny;p i wtedy idzie mi bardzo dobrze w szkole, a gdy odechciewa mi się grać to się obniżam troche;p. Fenomem co ?;p
|
Ja tam jak nie chce to nie gram pomimo ze mam pacca czasem mam tak ze przez caly tydzien potrafie tibie nie wloncyc i nie rozpaczam z tego powodu:p
Cytuj:
juz nawet nie pamietam ile razy ogladalem wszytkie serie db,z,gt, |
Ehh...Padłem wczoraj i sie ładnie wkurzyłem powiedzialem "mój net jest na to zaslaby" chcę już nigdy sie nei zalogowac. Ale nie płaczcie na forum będę:D:D hihihi
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |