Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rodzice vs Tibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44588)

Marixon 17-08-2005 11:16

Hehe...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
A co Ty masz do 16 latków ? ;)
A dlaczego nie może ?W końcu już jest bardziej dojżały niż taki 12 latek.
(nie sugerujcie się tym co tu napisałem,ja NIE bawie się w strip pokery.)

Ja do 16-latków nic nie mam i raczej są bardziej dojrzali od 12-latków, ale myślisz, że my to tacy tępi jesteśmy :confused: ?? Ja np. jak miałem 8 lat to już wiedziałem skąd się biorą dzieci, bo mi kolega z klasy wtedy powiedział. A jemu powiedzieli ówczesni 10-latkowie... A strip-pokery to już co innego, ale trochę (i tylko trochę!!) podobny temat... Oczywiście ja też się w nie nie bawię :p !!

Xyrius 17-08-2005 11:16

@metal master: nom dokładnie jak u mnie... jedynie starszy co jakiś czas wejdzie na 10minut :D
A mama ? ..."idź tam do taty, siądź z nim i mu wytłumacz bo Ci jeszcze coś zepsuje..." - a sama się nie tyka

Yoh Asakura 17-08-2005 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Marixon
Ja do 16-latków nic nie mam i raczej są bardziej dojrzali od 12-latków, ale myślisz, że my to tacy tępi jesteśmy :confused: ?? Ja np. jak miałem 8 lat to już wiedziałem skąd się biorą dzieci, bo mi kolega z klasy wtedy powiedział. A jemu powiedzieli ówczesni 10-latkowie... A strip-pokery to już co innego, ale trochę (i tylko trochę!!) podobny temat... Oczywiście ja też się w nie nie bawię :p !!

A ja już od przedszkola wiedziałem skąd się biorą dzieci :P (a mówią,że playboye nie uczą ;) )

Metal Master 17-08-2005 11:25

@Xyrius tak samo mam normalnie identycznie tylko ostatnio zaczeli sie pluć że mam im napisać na kartce instrukcje wejscia do przegladarki itp. :(

Xyrius 17-08-2005 11:32

hehe... to napisz ;) Tylko nie za dużo... bo jeszcze się nauczą obsługi i będą siedzieli cały czas >_>

Metal Master 17-08-2005 11:33

I jeszce chcą żebym ich nauczył wchodzić na skype i dzwonić do ciotki nieraz matka gada 1h ;(

Xyrius 17-08-2005 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal Master
I jeszce chcą żebym ich nauczył wchodzić na skype i dzwonić do ciotki nieraz matka gada 1h ;(

Uuu... no to wszystko zaszło za daleko ! Jest tylko jedna opcja. (sprawdzona, kumpel tak zrobił). Zejdź do piwnicy/idź na strych/do kumpla i złóż kompa, najlepiej tak z 133mhz, 32mb RAM, grafa 4mb, dysk 1gb i wystarczy. Skype na tym działa, można pochodzić po necie i pograć na kurniku. I masz starych z głowy :)

Metal Master 17-08-2005 11:46

Hehehehe niby tak ale tylko nieraz chca gadać z ciotką ale zawsze karze mi zadzwonić a ja i tak zoribłem hasło na kompa :p

Xyrius 17-08-2005 11:48

Sprawa jest prosta - twój komp ? To powiedz ze jest Twój i niech sobię kupią swojego :P U mnie działało do czasu aż nie dostałem neta. Bo teraz jest:
'... ale to mój komputer? Chcesz posiedziec ? Kup sobie swój !!'
'A kto Ci za internet płaci ?'
:(

Metal Master 17-08-2005 11:51

U mnie starzy płacą dlatego ...

Yoh Asakura 17-08-2005 11:54

Nauczcie się edytować posty a nie tak spamujecie -.-'

jaasie9 17-08-2005 12:54

ja mampokuj z tibiom

u mnie matka z heciom mi pacca kupuje a tata gra w tibie mi czasem trudnpo nawet do kpompa sie dostaci hehe :p :)

Yoh Asakura 17-08-2005 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaasie9
u mnie matka z heciom mi pacca kupuje a tata gra w tibie mi czasem trudnpo nawet do kpompa sie dostaci hehe :p :)

Tobie to ojciec powinien kupić słownik -.-'

Lady Aneczka 17-08-2005 13:31

Przy kupnie pacca była mowa: "Twoje pieniądze, rób z nimi co chcesz". I tyle. Oczywiście to, że spędzam kilka godzin przy komputerze tłucząc w klawisze i grając w tibie nie podoba się rodzicom, to w tym roku mam nadzieję mniej czasu poświęcic Tibi a więcej na normalne spędzanie wolnego czasu ;-)

Kapibara 17-08-2005 13:55

@stary post
Cytuj:

Tibia uczy złego angielskiego np "no have" albo "don't have" (MÓWI SIĘ "HAVEN'T!)
Mówi się "don't have" akurat :P.

Piotrexermin 17-08-2005 14:21

Tuptanie

Moi rodzice Tibie nazywaja "tuptaniem" a osobno tata mowi ze to mo daje tyle co mieszanie patykiem gowno w kiblu .

Wikt 17-08-2005 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrexermin
Moi rodzice Tibie nazywaja "tuptaniem" a osobno tata mowi ze to mo daje tyle co mieszanie patykiem gowno w kiblu .

Bo ma rację - Tibia to rozrywka, nic więcej, i nie należy jej brać na serio.

Ale mógł innego porównania użyć. ;)

Piotrexermin 17-08-2005 14:25

:/

Raz tata mi podejrzal passy i spisal i zalogowal sie i pisal do gma : F*UCK YOU rowniez tak do moich kumpli :( . I mailm bana na tydzien od gma. :/ X(

Xyrius 17-08-2005 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrexermin
Raz tata mi podejrzal passy i spisal i zalogowal sie i pisal do gma : F*UCK YOU rowniez tak do moich kumpli :( . I mailm bana na tydzien od gma. :/ X(

nieno... dobrego masz Tatę :D

tymon samuraj 17-08-2005 16:22

moj stary jak widzi jak gram w tibie to sie ze mnie smieje ,,tu sie tylko chodzi po trawie i nic ;]
jak uwazasz ze to takie fajne to podskocz (w tibi) i jak oszalaly wciska spacje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40.