![]() |
Hehe...
Cytuj:
|
@metal master: nom dokładnie jak u mnie... jedynie starszy co jakiś czas wejdzie na 10minut :D
A mama ? ..."idź tam do taty, siądź z nim i mu wytłumacz bo Ci jeszcze coś zepsuje..." - a sama się nie tyka |
Cytuj:
|
@Xyrius tak samo mam normalnie identycznie tylko ostatnio zaczeli sie pluć że mam im napisać na kartce instrukcje wejscia do przegladarki itp. :(
|
hehe... to napisz ;) Tylko nie za dużo... bo jeszcze się nauczą obsługi i będą siedzieli cały czas >_>
|
I jeszce chcą żebym ich nauczył wchodzić na skype i dzwonić do ciotki nieraz matka gada 1h ;(
|
Cytuj:
|
Hehehehe niby tak ale tylko nieraz chca gadać z ciotką ale zawsze karze mi zadzwonić a ja i tak zoribłem hasło na kompa :p
|
Sprawa jest prosta - twój komp ? To powiedz ze jest Twój i niech sobię kupią swojego :P U mnie działało do czasu aż nie dostałem neta. Bo teraz jest:
'... ale to mój komputer? Chcesz posiedziec ? Kup sobie swój !!' 'A kto Ci za internet płaci ?' :( |
U mnie starzy płacą dlatego ...
|
Nauczcie się edytować posty a nie tak spamujecie -.-'
|
ja mampokuj z tibiom
u mnie matka z heciom mi pacca kupuje a tata gra w tibie mi czasem trudnpo nawet do kpompa sie dostaci hehe :p :)
|
Cytuj:
|
Przy kupnie pacca była mowa: "Twoje pieniądze, rób z nimi co chcesz". I tyle. Oczywiście to, że spędzam kilka godzin przy komputerze tłucząc w klawisze i grając w tibie nie podoba się rodzicom, to w tym roku mam nadzieję mniej czasu poświęcic Tibi a więcej na normalne spędzanie wolnego czasu ;-)
|
@stary post
Cytuj:
|
Tuptanie
Moi rodzice Tibie nazywaja "tuptaniem" a osobno tata mowi ze to mo daje tyle co mieszanie patykiem gowno w kiblu .
|
Cytuj:
Ale mógł innego porównania użyć. ;) |
:/
Raz tata mi podejrzal passy i spisal i zalogowal sie i pisal do gma : F*UCK YOU rowniez tak do moich kumpli :( . I mailm bana na tydzien od gma. :/ X(
|
Cytuj:
|
moj stary jak widzi jak gram w tibie to sie ze mnie smieje ,,tu sie tylko chodzi po trawie i nic ;]
jak uwazasz ze to takie fajne to podskocz (w tibi) i jak oszalaly wciska spacje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |