![]() |
PRZYKLEIĆ TEMAT!!! :P Gz za pomysł odkrywania Tibii:P Więcej takich tematów i powodzenia w dalszym explorowaniu :P
|
No, dzięki pewnej osobie (zobaczycie jego nick w filmie) ruszyło trochę z exploringiem, i zostały dodane Dragi na Edron (tak.. to co wszyscy chcieli), oraz wszystkie respy dragów na Ark (3x). Poszła masa run i pare tysięcy punktów many, ale było warto. Miłego oglądania :)
|
Moim skromnym(:P) zdaniem uwazam, ze filmiki sa bardzo dobre. Sciagnalem wiekszosc z nich, czego niezaluje :> Saneris~ fajne masz reklamy :P
|
Filmiki sa poprostu CUDOWNE!! Gratuluje 60-tego lvla :)
|
Dzięki ci za dragi :>
MODKI PRZYKLEJAC TEN TEMAT K**** BO WPiE**** :] ALe nie tak na serio to przyklejcie ten temacik, good poradnik. |
Filmiki Cichego jak zawsze wymiatają. Na tych smokach była jazda, że nie powiem... szkoda, że musiałem w środku wyjść ale to przez moją "kochaną" mamuśkę ;( ;( No Cichy, nie wiem co tam jeszcze zostało do zwiedzania ale mogę się założyć, że i tak to będzie świetnie zorganizowane ;)
|
Dragi byly fajowe :) Ja czekam na bagna narazie :P CICHY MAC JEST WIELKI!!! MODKI PRZYKLEJCIE TEN TEMAT!!!
|
CICHY MAC JEST WIELKI!
Nie no, to jest prawda :D Gratz pomysłu i życzę Ci abyś nie padł przypadkiem podczas klejnego exploringu :) |
Omg powiem tylko tyle ZAJ'EBISTY temat, bardzo przydatny :D Przydał mi sie. Dzieki szczere.
|
Właśnie modki.. przykleic temat.. jest lepszy i przdatniejszy niz wiekszosc przyklejonych rzeczy :P
|
...Cichy masz fajne filmiki i lo0z oby tak dalej xD
Dawaj ich tu wiecej np. Jakies hydry,demki,wrl'ki and more... You see yourself. You are an elite knight. |
Cichy
Cichy moze bys zrobil rookguard ?? razem ze strona dla pacc
|
Fibula świetna każdy kolejy film jest coraz lepszy!!! (ale ja nadal na bagna venore czekam razem z podziemiami i mummy room :P) Fibula jest extra zawsze tam na roty chodze :D CICHY MAC JEST WIELKI!!!
|
:) Mógłbyś dodać bagna w Venore i tą kopalnie z Ghulami w AB, moze początkującym się przydać ^^
|
Widze, że jednak posty ludzi z forum dały efekt, i mój temat został przyklejony. Dzieki.
|
Gratz filimiku z minoskami i Big Bratz za przyklejenie tematu.
edit: zapomnialbym CICHY MAC JEST WIELKI |
Już wiem czemu moja koleżanka stealth ring questa jak robila to muwila ze tam harkor jest xD sporo tego jest w last roomie, kolejny swietny film! CICHY MAC JEST WIELKI!!! (a ja czekam na bagna w venore i jaskinie rotow/trolli kture na nich są :P)
|
No, modki przykleili temat :) Fajnie gz filmików CICHY MAC JEST WIELKI!!!
Ahh pozdro dla wszystkich którzy pomagają ci w kręceniu ^^ |
Jak narazie widze ze krecisz tereny, a moze bys pomyslał o solowaniu potwrków poczawszy od poczciwego gs'a :D a skonczywszy na demonie ??
Pozdro dla cichego no i oczywiscie dla znakomitej ekipy bez której tych filmów by nie było. |
Gz przyklejonego. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |