![]() |
Up@
Tu dobrze mówisz. Topic@ Z tego topicu tylko flame war się zrobił. Zawsze będą ludzie którzy mając dostęp łatwiejszy/tańszy do czegoś, wybiorą go. Ps. Weźcie nie flameujcie się tu. |
Yoh już napisał to co miałem napisać. Co innego kraść żeby żyć, a co innego by zabawić się.
|
Cytuj:
Ogólnie tym optymistycznym akcentem zakończmy dyskusje czy kradzież jest NIEZBĘDNA (Gier ). Nie jest. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobranoc niewierni |
Ta dyskusja typu "piraty be, piraty nie be" po prostu mija się z celem... Wiadomo, pan x będzie za pierwszą opcją, pan y za drugą... Po co tworzyć taki bezsensowny łańcuszek, który do niczego nie prowadzi.
Spójrzmy prawdzie w oczy - piractwo w Polsce jest tak bardzo rozwinięte, nawet gierki za dychę (!!!) są ściągane z neta. Ten kto ściąga piraty, wiadomo, że po przestudiowaniu tego tematu nagle nie nawróci się i przestanie piracić. Sam ściągam piraty i mam szczerze gdzieś kto myśli sobie o mnie. W jego oczach mogę być zerem/złodziejem, ale czy to mu coś w tym pomoże? Wątpie... |
Proste jak ty jestes ropieszczonym bachorem i masz kase na wszystkie gry, to se kupujesz. Inni nie maja, to sobie sciagaja. Sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie.
|
Włącze się. Gdy zobaczyłem nazwe tematu - Czy kupujecie piraty - zdziwiłem się, gdyż piratów się nie kupuje tylko się je ściąga z jakiegoś torenta, potem zgrywa na płytke. Jak bym chciał kupic gre to napewno nie pirata.
|
Cytuj:
@down biedny, to sie mogles odniesc do mojego postu lub ostatniej strony, a nie nazwy tematu. Gdybys zechcial przeczytac poprzednie strony, to w tych 'swiezych' postach juz kilka razy nazwa tematu zostala wysmiana przez ludzi, ktorzy nie zauwazyli daty zalozenia. |
@Drezynka
Kiedyś piraty sie kupowało. Jeszcze pamiętam, jak na bazarze facet stał ze stosem piratów na sprzedaż : P @Top Cóż, wczoraj ściągnąłęm mojego pierwszego pirata w życiu xd Soldiers of Anarchy. Przez piractwo niestety, niektóre gry wychodzą później na PC niż na konsole, a to wina piractwa ;< |
Cytuj:
Przypomniała mi się jedna rzecz. Ktoś pisał, że gry nie opłaca się kupować bo przejdzie raz i po co mu ona..? Wiec radze otworzyć oczki. Utrzymanie pdełka i płyty w idealnym stanie daje nam mozliwość WYMIANY gry w np. Games World (czy jakoś tak). Za wymianę gry na inną płaci się ok. 30zł. W sieci tej sklepów co 5 wymiana jest chyba darmowa. Wystarczy dbać o płyty. |
Cytuj:
Cytuj:
@down Ale większość, owszem. I chuj im w dupę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli znajduję czas to przeważnie ledwo na przejście dema danej gry.
Jedyną gra która zamierzam kupić jest "Duke Nukem Forever". Czyli narazie nie mam się co martwić o takie wydatki <lol> |
Jestem chędożonym złodziejem! Wiem, że kradne, wiem że to złe ale szkoda mi kasy. I chuj.
|
I właśnie przez takich ludzi jak ty, Sven, przez fanów Milanu z osobowością małży, ten świat cierpi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To zejdź z niego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |