![]() |
Cytuj:
Ha bo Polacy są źli !!:evul: ( do modków to taki sarkazm) |
Cytuj:
|
omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko :baby: ktore chce miec itemki kolegi :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
@Osta'ach no i co z tego ze polakom? w tibii narodowosc nie gra roli... to tylko lowlvl/middlelvl polacy i brazylijczycy tacy wyczuleni zeby wokol miec kolegow polakow i ich chronic w razie czego ochronic lub hacknac(lol). |
Cytuj:
|
To bylo bardzo chamskie tak to jest jak sie chodzi z frajerami;/
|
Cytuj:
|
Khem.....kto ci pozwolił nosić taki outfit !!!???
|
Yav~ nie pękaj to było przesłanie do większej grupy osób a nie konkretnie do Ciebie ;) a to, że masz podkrążone oczy od picia to jest twoja sprawa nic do tego nie mam, bo to nie ja pije :) "pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibi" hehe to mnie rozwaliło :D
|
Cytuj:
Mocze oceny w szkole:) ... Skonczyles gimnazjum ?? <szok> GZ ! :) A co uwazasz o moim zyciu prywatnym to Twoja sprawa :) I tak mnie nie znasz :P |
<CENZURA> Karajakataka Pii....Szm....
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.
Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja ;( między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni X( Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi... ;( :( Filmik Sux przez takich jak Ty, którzy są na nim :glupek: P.S: Przepraszam wszystkich za słownictwo ale ten koleś mnie wqrw.... |
Cytuj:
|
Naucz się pisać to pogadamy -.-
|
Cytuj:
Hmm nie mogę pisac tak zwanego c z kreseczką bo mam systemowo alt+c przyporządkowany do innej opcji :p , a co do literówek nie powinneś się czepiac skoro sam , nie potrafisz sklecic zdania złożonego nie zawierającego przynajmniej jednego Ku*** , Cho** , Skór**** itp , więc o czym wogóle chcesz ze mną synku rozmawiac? |
Cytuj:
A tak na powaznie: Z Grixerem i Tonera ewidentnie nie trefiles :) Grixer oddal mi swojego UH makera, pozyczal mi DL (mial pierwsza na serwie kupiona od Sikewsa) Ale mowie o pierwszym ownerze, z ktorym zawsze mialem za***iste kontakty... A historii Toenry nie ebde przytaczal :) Tasuj sie dalej :) |
HAHAAHHAHAHAHAHAHA Ladnie bardzo Ladnie HAHHA :P
Pozdro Elven !! HAHAA :** |
Tonera to jest nowy ovner z 1 ovnerem mialem tesh zajbiste kontaty pomagalismy sobie itd jak 2 ovner zabral passy to zaczol namawiac Sta'sia zeby zbieral lduzi do zabicia sikewsa i stasiu napisal do gortharda czy pomoze gorth napisal kto idzie na to a stasiu ze tonera elven wind(2 postac tonery) i ze Cwanish sie niezgodzil i za to wlasnie padlem... a tak wogule widzialem rozmowe na gg Stasia i Tonery jak Tonera sie przyznaje do tego i mowi ze bedzie walczyc zeby Sta'siu niebyl hunted -.-''
|
loooooollllllllllllllllll
lol człowkieku jak ty możesz miec 66 lv. ja niemoge patrzysz sie jak bijom modego zamiast uciekac i sie wylogowac to ty se stoisz wes ale żes mnie zdziwił taki lv! a wogule jak cie zaczeli bić to naawet nie uciekałes tylko stałes i czekałes asz padniesz no nie mi sie normalnie zygac chce od tego.
|
Cytuj:
|
pozdro!
Cytuj:
(bbro 4ever) - mzoe tutaj powody były troszeczkę inne ale wiązały się też z historią wojen i z ludźmi panującymi tutaj ostatnio , taksamo jak było zemną (Anexyn tez post dla ciebie :* Your Schnappi ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |