![]() |
Jak dla mnie koleś nie ma nierówno pod sufitem,tylko ma bujną wyobraźnie.
Przynajmniej coś 4 fun :D Pzdr 4u Edit. Wy qfa tępi ludzie,którzy komentują,wiecie co to IRONIA?,chyba naprawde chcieliście znaleźć złoty środek "na to jak być fajnym" lmao,nie udało sie... imo zamknijcie paszcze zbuntowani dziesięcio latkowie ;@ zalled... |
o japie*****
ziomek wez sie pier***nij w leb !! i to jak najmocniej !!
co to ma byc ? "jak byc fajnym" 1. Jak komus sie znudzila gra na FACC'u to niech kupuje tego PACC'a (to jego kasa) 2. Wbic 35lv to góra 3 tygodnie...(grania po 8godz dziennie [moze mniej]) 3. Niektórzy sa fajni bez 500-1000 postów... najlepiej ci powiem w skali od 5-10 jak mi sie podoba ten temat... = -5 !! |
ten poradnik jest do niczego co ty być fajnym to być sobom i pomagać zdobywać lvl innym:p
(moin zdaniem);) |
żeś kolo wymyslil poradnik :confused:
|
1234567890
|
Ludzie kolesiowi chodzilo o to ze jest sie fajnym jak nie jest sie w "nalogu tibijskim".Dobiles 35 lvl nie jestes w nalogu przestajesz grac wchodzisz tylko po to zeby spotkac sie z kumplami.Udzielasz sie na forum.Tyle a wy ludzie odrazu ze koles jest poje***.Woda sodowa wam do glowy odbila i bronicie tibi.:)
|
Ja wam napiszę algorytm jak komentować na forum:
1. Przeczytaj tekst, który masz zamiar skomentować 2. Pomyśl, czy wszystko dobrze zrozumiałeś 3. Jeżeli nie jesteś pewny, czy wszystko zrozumiałeś, wróć do punktu 1. 4. Napisz komentarz 5. Przeczytaj swój komentarz i pomyśl, czy ma sens w odniesieniu do komentowanego tekstu 6. Jeżeli komentarz nie ma sensu, wróć do punktu 1. Niestety większość forumowiczów zapętliłaby się w ten sposób w nieskończoność :P |
Cytuj:
|
Jezu nietlumacz im 3 lata beda myslec az "moze ktorys" wpadnie na sens ukryty :p :] :)
|
Cytuj:
|
HEHE najlepsze zakonczenie "Jeśli ktoś nie załapał..." dobre dobre :D8o Ale musiało ci się nudzic jak napisales taki poradnik chyba ze... chcesz nabijac sobie posty :D i być "fajnym" tak tak... to napewno to...8o 8o 8o 8o
|
Cytuj:
|
Trzeba podtrzymać temat na jakims porządnym miejscu na liście :>
Le'Bump |
głupi poradnik nie ma co komentowac
|
Podadnik jest bardziej niż 'ok' ale komentarze osób czytających to niski poziom :>
|
mi się podoba... niektorym by sie przydał..
|
Super poradnik.
Pozdrawiam, [CHAR]Drazharm[/CHAR] z [GUILD]wanted[/GUILD] |
Jak dla mnie jest to "poradnik" w pewnym tego słowa znaczeniu ^^
Jest to naprawdę zabawne czytać ten "poradnik", a następnie posty osób czytających, które nie rozumieją o co w tym chodzi :) Jak dla mnie powinieneś zostać satyrykiem ;) |
Nie wiem czy jest to poradnik ;p
|
i co ten poradnik daje nam nic gowno prosil bym modow o usuniecie tematu bo on niema sensu tylko sobie trole posta rypna pozdrawiam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |