Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy września. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48818)

Darth Sumo 02-09-2005 10:02

On sie naśmiewa, a ja tu schizy dostaje.

Gregoire 02-09-2005 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
I nie smućcie się końcem wakacji… Studenci mają jeszcze miesiąc, przez który wy będziecie musieli się już uczyć(a oni będą sie bawić) i całkowicie się z wami (nie)solidaryzują :>

Nie wszyscy studenci beda sie bawic :p , gdyz poniektorzy studenci maja jeszcze takie cos jak poprawki (np. ja B) ). A moglem uczyc sie w czerwcu a nie grac w Tibie ;) .

MMacieX_ 02-09-2005 13:24

Nie no kó*wa znowu du**

Ludzie ratujcie!
Podpalcie zółtą szkołe na Abrahama 10, bo przez nią bede mogł grać w tibie tylko w WEEKENDy!
Widzicie jaka ****na du*a!
Teraz nawet PACC mi nie pomoże, bo nie bede mogł długo z niego korzystać :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
A do tego bedą mnie kocić!
Niech jakiś :evul: i X( za***ie tym s****ysynom!

MMacieX_

PS: Sam bedę kocic już za rok, ale to tajemnica :D !

pinokiooooooooo 02-09-2005 14:16

hyhy ja to i tak z koceniem mialem dobrze bo mi tylko na czole napisali a dziewczyny to to mialy gorzej :D
a co do przyszlego roku to ja tak jak MMacieX_ bede kocic ale to markerem olejowym(dla mniej wiedzacych to jest marker ktorego trudno zmyc :p )

Kerin Tale 02-09-2005 14:31

tak właśnie :) zaczęła się szkoła :) na szczęście mam jeszcze miesiąc wakacji :) potem studium zaoczne :) poszukiwanie pracy itp itd. :) swoją drogą nie żałuje że wakacje się skończyły :) zacznie się nowe życie :D (dla mnie) nowe znajomości, zupełnie odmiennie niż w liceum :) mam nadzieję że dużo niespodzianek w tym roku będę miał :D a tym młodszym graczom życzę dobrych ocen i zdania do nastepnej klasy (nie chodźcie na wagary :D )

Evil Maul 02-09-2005 15:30

Ja tam sie nie przjmuje chodze do 1 klasy liceum mam za***istych gosci ( 2 gra w tibie :p 67 lv i 70 lv wiec nie bedzie *******enia jak w gimznazjum ze byli na guardach i ledwo co padli tylko cos ciekawszego powiedza :D ) Po za tym mam narazie luuuuuz bo jeszcze nawet ksiazek nie podali :p tylko w****iony jestem ze w next tygodniu caly czas mam na 7.30 8o X( X( X( X( i ze tlyko w weekendy bede mogl grac ale pacca kupie ( zostalo mi 18 dni :( ) no ale jak to moze byc ze 89 level bez pacca B) co ???? :) Najgorsze jest to ze rok szkolny sie konczy 30 czerwca ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ale beda mistrzostwa FIFA 2006 :]

Szymon Knight 02-09-2005 15:58

A w morde jeżaaa...... starzy mi zabronili grac X( . Moge to robic tylko w weekend nie mam ochoty nic wiecej pisac bo zygam po kilkugdzinnym ogladaniu mord nauczycelek X( .

arimedes 02-09-2005 16:01

AUaaaaa

Niestety:
To JUz JEst Koniec
nie ma juz nic
jesteśmy <nie>wolni
<nie>mozemy isc

I niestety To jest koniec Poczotku nowej budy<teraz ja jestem Kici Kici:D> A klase mam tak wyje...... Ze tu lepiej nie mowiec bo mi posta skasują:/

Wiem juz jak sie czuja :baby: :baby:
W tibie Nie chce mi sie grac <Nuuuuudy> moze jeszce mi zapal wrucii jak narazie to topil swoje smutki bede tutaj a nie w tibii.
Pozdro wszystkim Pierwszo Klasistą W gimnazjach Nie martwcie sie.
DAMY RADE 8o

Humak 02-09-2005 16:14

TJAAAAAAAAA a ja to jeszcze 3 gim i do tesyu sie trzeba przygotowac -.-

BTW: kici kici :evul:

norton 02-09-2005 16:29

nie!!!!!

wakacji nastał kres przepustki koniec juz za kraty trzeba isc!! nie tylko nie szkoła;((( ale cóz jedno co dobre to ze juz mam kicki kicki za soba :):):) :) ;)
Ale tibi nie zabraknie w szkole bo gosc od informatyki w nia gra i ma 107 lvl ;) ;) ;) :p

Wolek 02-09-2005 16:58

Ku*wa nie przypominaj mi o budzie pedalugo ***ana. Co to jest za strona, fanowska jak napie*dalaja o budzie totalny syf. Wiem, ze to skasujecie i jeszcze jakies punkt mi dacie karen, a w najgorszym wypadku ban 4ever. Powiem tyle Buda to Syf. Ciagle z***ane ryje nie wiem jak u Was. A ch*j tam. Po***any News

lookie 02-09-2005 17:00

hehehhe dzis mialem pierwszy dzien normalnych zajec...
bylo tylko szukanie malych gnojkow ktorym mozna bylo napisac markerem na czole KOT...
ale nam nie wyszlo :((((( krecilo sie za duzo nauczycieli... jak nikt nie patrzyl to moi genialni kumple mnie pomazali :)))

Bayba 02-09-2005 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
A czy on coś wielkiego napisał? Tylko, że zaczyna od poniedziałku i żal mu nas. A Drom się naśmiewa, że zaczyna dopiero za miesiąc i co? Wyluzuj.

Chodzi o to ze dla niego takie straszne jest przejechanie rowerem 2 KM. Jezuuuu naprawde am problemy zeby sie uzalać! NIech sie cieszy tym co ma!

TiTuS 02-09-2005 17:19

Laba i koniec laby !

Akurat się dostałem do wymarzonego gimnazjum :D a z koceniem nie było tak źle, bo jakieś dziewczyny mnie skocily, a to co innego niż mężczyźni :D

atka 02-09-2005 17:50

szkola

I chwala Bogu za :x:
ten nowy rok szkolny bo sie dzieciom juz w dupach poprzewracalo,mega mozgi moze naucza sie pisac poprawnie ortograficznie,w co smiem watpic,a pozatym leszcze mozemy sie zamienic ja za was do budy wy za mnie do pracy i pozniej do budy,cieszcie sie ze macie szkole bo pozniej jest tylko gorzej....Hail wszystkim pracujacym studentom :kat:

Xyrius 02-09-2005 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolek
Ku*wa nie przypominaj mi o budzie pedalugo ***ana. Co to jest za strona, fanowska jak napie*dalaja o budzie totalny syf. Wiem, ze to skasujecie i jeszcze jakies punkt mi dacie karen, a w najgorszym wypadku ban 4ever. Powiem tyle Buda to Syf. Ciagle z***ane ryje nie wiem jak u Was. A ch*j tam. Po***any News

BTW. fanowska to jest strona... bo tam za wyjątkiem newsów info o czymś innym niż o tibi nie znajdziesz... przecież bardzo dużo osób z tego forum nie gra w tibie, pozatym - czy gdzieś pisze ze to forum tez jest FANOWSKIE ?

Hawki 02-09-2005 18:18

Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak macro na szkołe. :D
Jesteś afk siedządz sobie w domu i grając w tibie. :D

pinokiooooooooo 02-09-2005 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawki
Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak macro na szkołe.

Wiesz coś takiego by sie bardzo przydało tylko gorzej ze sprawdzianami :P bo jakby cie rodzice wygonili do szkoly i jeszcze zaprowadzili to ni dość że wiocha to jeszcze nie będziesz wiedział co napisać na tym sprawdzianem (ledwo mi to sie udało napisać) :D

Ale ja jestem za takim macro :D 8o :D :cup:

Premm 02-09-2005 19:53

No terato zmieniam zdanie:)
Od kad poznalem moja klase blizej juz sie przyczailem do ladnej "dupki" (dla nie zorientowanych chodzi o dziewczyne :P). No... tera chce wiecej lekcji, z utesknieniem czekam na nastepny tydzien szkoly:)

Takze... Gitara:D

Watto 02-09-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zdzichoo

I znowu te głupie ryje nauczycieli :P

Naprawdę żal mi Ciebie dzieciaku. Nie każdy nauczyciel musi się podobać, dużo może robić źle niektóre rzeczy, czasem być złośliwym albo może nie mieć racji.

Co nie znaczy, że masz im nie okazywać szacunku. Starają się przekazać wiedzę, w przyszłości to docenisz. A teraz myślisz, że jesteś pokrzywdzony, bo musisz się uczyć, zamiast grać w głupią grę na komputerze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17.