![]() |
On sie naśmiewa, a ja tu schizy dostaje.
|
Cytuj:
|
Nie no kó*wa znowu du**
Ludzie ratujcie!
Podpalcie zółtą szkołe na Abrahama 10, bo przez nią bede mogł grać w tibie tylko w WEEKENDy! Widzicie jaka ****na du*a! Teraz nawet PACC mi nie pomoże, bo nie bede mogł długo z niego korzystać :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( A do tego bedą mnie kocić! Niech jakiś :evul: i X( za***ie tym s****ysynom! MMacieX_ PS: Sam bedę kocic już za rok, ale to tajemnica :D ! |
hyhy ja to i tak z koceniem mialem dobrze bo mi tylko na czole napisali a dziewczyny to to mialy gorzej :D
a co do przyszlego roku to ja tak jak MMacieX_ bede kocic ale to markerem olejowym(dla mniej wiedzacych to jest marker ktorego trudno zmyc :p ) |
tak właśnie :) zaczęła się szkoła :) na szczęście mam jeszcze miesiąc wakacji :) potem studium zaoczne :) poszukiwanie pracy itp itd. :) swoją drogą nie żałuje że wakacje się skończyły :) zacznie się nowe życie :D (dla mnie) nowe znajomości, zupełnie odmiennie niż w liceum :) mam nadzieję że dużo niespodzianek w tym roku będę miał :D a tym młodszym graczom życzę dobrych ocen i zdania do nastepnej klasy (nie chodźcie na wagary :D )
|
Ja tam sie nie przjmuje chodze do 1 klasy liceum mam za***istych gosci ( 2 gra w tibie :p 67 lv i 70 lv wiec nie bedzie *******enia jak w gimznazjum ze byli na guardach i ledwo co padli tylko cos ciekawszego powiedza :D ) Po za tym mam narazie luuuuuz bo jeszcze nawet ksiazek nie podali :p tylko w****iony jestem ze w next tygodniu caly czas mam na 7.30 8o X( X( X( X( i ze tlyko w weekendy bede mogl grac ale pacca kupie ( zostalo mi 18 dni :( ) no ale jak to moze byc ze 89 level bez pacca B) co ???? :) Najgorsze jest to ze rok szkolny sie konczy 30 czerwca ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ale beda mistrzostwa FIFA 2006 :]
|
A w morde jeżaaa...... starzy mi zabronili grac X( . Moge to robic tylko w weekend nie mam ochoty nic wiecej pisac bo zygam po kilkugdzinnym ogladaniu mord nauczycelek X( .
|
AUaaaaa
Niestety:
To JUz JEst Koniec nie ma juz nic jesteśmy <nie>wolni <nie>mozemy isc I niestety To jest koniec Poczotku nowej budy<teraz ja jestem Kici Kici:D> A klase mam tak wyje...... Ze tu lepiej nie mowiec bo mi posta skasują:/ Wiem juz jak sie czuja :baby: :baby: W tibie Nie chce mi sie grac <Nuuuuudy> moze jeszce mi zapal wrucii jak narazie to topil swoje smutki bede tutaj a nie w tibii. Pozdro wszystkim Pierwszo Klasistą W gimnazjach Nie martwcie sie. DAMY RADE 8o |
TJAAAAAAAAA a ja to jeszcze 3 gim i do tesyu sie trzeba przygotowac -.-
BTW: kici kici :evul: |
nie!!!!!
wakacji nastał kres przepustki koniec juz za kraty trzeba isc!! nie tylko nie szkoła;((( ale cóz jedno co dobre to ze juz mam kicki kicki za soba :):):) :) ;)
Ale tibi nie zabraknie w szkole bo gosc od informatyki w nia gra i ma 107 lvl ;) ;) ;) :p |
Ku*wa nie przypominaj mi o budzie pedalugo ***ana. Co to jest za strona, fanowska jak napie*dalaja o budzie totalny syf. Wiem, ze to skasujecie i jeszcze jakies punkt mi dacie karen, a w najgorszym wypadku ban 4ever. Powiem tyle Buda to Syf. Ciagle z***ane ryje nie wiem jak u Was. A ch*j tam. Po***any News
|
hehehhe dzis mialem pierwszy dzien normalnych zajec...
bylo tylko szukanie malych gnojkow ktorym mozna bylo napisac markerem na czole KOT... ale nam nie wyszlo :((((( krecilo sie za duzo nauczycieli... jak nikt nie patrzyl to moi genialni kumple mnie pomazali :))) |
Cytuj:
|
Laba i koniec laby !
Akurat się dostałem do wymarzonego gimnazjum :D a z koceniem nie było tak źle, bo jakieś dziewczyny mnie skocily, a to co innego niż mężczyźni :D |
szkola
I chwala Bogu za :x:
ten nowy rok szkolny bo sie dzieciom juz w dupach poprzewracalo,mega mozgi moze naucza sie pisac poprawnie ortograficznie,w co smiem watpic,a pozatym leszcze mozemy sie zamienic ja za was do budy wy za mnie do pracy i pozniej do budy,cieszcie sie ze macie szkole bo pozniej jest tylko gorzej....Hail wszystkim pracujacym studentom :kat: |
Cytuj:
|
Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak macro na szkołe. :D
Jesteś afk siedządz sobie w domu i grając w tibie. :D |
Cytuj:
Wiesz coś takiego by sie bardzo przydało tylko gorzej ze sprawdzianami :P bo jakby cie rodzice wygonili do szkoly i jeszcze zaprowadzili to ni dość że wiocha to jeszcze nie będziesz wiedział co napisać na tym sprawdzianem (ledwo mi to sie udało napisać) :D Ale ja jestem za takim macro :D 8o :D :cup: |
No terato zmieniam zdanie:)
Od kad poznalem moja klase blizej juz sie przyczailem do ladnej "dupki" (dla nie zorientowanych chodzi o dziewczyne :P). No... tera chce wiecej lekcji, z utesknieniem czekam na nastepny tydzien szkoly:) Takze... Gitara:D |
Cytuj:
Co nie znaczy, że masz im nie okazywać szacunku. Starają się przekazać wiedzę, w przyszłości to docenisz. A teraz myślisz, że jesteś pokrzywdzony, bo musisz się uczyć, zamiast grać w głupią grę na komputerze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |