Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

max-draky 09-10-2005 18:32

LoL RoM szedł walczyć ale większość z MI blokowała droge na fibule swoimi NOob Charami ;/. Gz fraga :/

Endino 09-10-2005 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Z tego co wiem z RoMu byli prawie wszyscy , z DW brakowalo Cat~, Paco~, Valhiru i Misimy, no i nie bylo Lecthera. Jak Sandersson padl to Butibof dal loga( nie od razu po, ale dal) ,a pozniej reszta.

@L4ki Ta ale zawsze zostanie Sting, ktory bedzie walczyl do konca :P
P.S Isaris bo w jego photobuckecie znalezli screena gdzie uzywa lightcheata XDXD

Taa ... Wojna jest ciekawa :D

ich i tak bylo wiecej od nas ale co to za roznica, jak bali sie przyjsc a nie ustawili sie w waskim przejsciu i wokol swoje noob chary...

Sandersson popelnil blad i ma lvl i skille w plecy, nastepnym razem bedzie sluchal innych =p

butibof dal loga i co? a co mial czekac do wieczora? wiadomo bylo ze sie nie rusza i beda tam stac...

@MI pisaliscie dzis ze Rom boi sie open battle... yyy to ma byc open battle?

ragafewee 10-10-2005 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky
LoL RoM szedł walczyć ale większość z MI blokowała droge na fibule swoimi NOob Charami ;/. Gz fraga :/

Ja nie jestem noob charem :P
----------------------------------------------------------------------------
Szkoda ze Rusikowa nie udalo nam sie trapnac a tak malo brakowalo :P A co sie dzialo pozniej?? bo ja dalem loga (lagi) :P a co do ekipy jaka tam byla:
http://img405.imageshack.us/img405/7...mka00236tm.jpg

Eny the Noob 10-10-2005 14:42

@Enidno Sanderrson - wiesz wtedy jak Paco padl to tez Sanderssona trapneli( i on zwial) to on zainspirowany swoim PVP poszedl sie klepac XD

19-9 Hail MI :P
Endino - dobrze ze powstrzymales Stinga bo juz widze jak sie pchal zeby walczyc ;p - wogle juz postepy robi bo byl online -.-

@Raga Czemu mowisz nam? Ty tez probowales go trapnac? :p

ragafewee 10-10-2005 14:46

@up
tak :P

Endino 10-10-2005 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
@Enidno Sanderrson - wiesz wtedy jak Paco padl to tez Sanderssona trapneli( i on zwial) to on zainspirowany swoim PVP poszedl sie klepac XD

Tak ty masz lepsze pvp! wiemy to, a padl bo tam poszedl i go nooby trapnely...

Eny kim ty wogle jestes? ^.-

Eny the Noob 10-10-2005 17:59

:| Enyome 18 sorc a co? Akurat od Sarandiego mam na bank lepsze PVP ;]

L4ki 10-10-2005 18:10

@ Sting Czemu juz nic nie piszesz pomysly ci sie skonczyly na pojezdzanie ludzi czy wkoncu dorosles??

Eny the Noob 10-10-2005 18:12

To drugie odpada :D A to pierwsze no coz i tak sie ciagle powtarza.

Raks Ninja 10-10-2005 20:42

@raga~~

znudzila ci sie juz tu gra czy kasy masz za duzo?

Eny the Noob 10-10-2005 20:47

@Raks I to i to ;p

ragafewee 10-10-2005 20:52

Raks...nie znudzila mi sie niemam zaduzo kasy ale przez takich bałwanów jak ty ninja team (bez jojo respect) i Rom + lagi to mam w dupie taka gre. Jak bym niemial lagow to juz bys ****a dawno niegral na aurerze -.-

edit//

Raks a tak co pytasz o moje fundusze chcesz cos ?? s*******aj ***any sępie nie umiesz sam zarobic bo jestes noob -.-

Dark polo 10-10-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
@raga~~

znudzila ci sie juz tu gra czy kasy masz za duzo?

Lol. Nie ma to jak "mały" huncik za stanie pod dp, nie raks?
Wczoraj rozmawiałeś z gamroth~~~ i w końcu powiedziałeś:
-"poczekaj muszę coś wyłudzić"
Po czym, gdy krzyknąłęm, że chce sprzedać crusadera, podszedłeś do mnie i co powiedziałeś?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja in tibia
10k or hunted

Zawaliłeś mi pare razy troche hitu, ale na szczęście dp było blisko. Najgorsze jest to, że znaliśmy się, ekhm.. a może byłeś "Drunked?" lol.
Chłopie wyluzuj, bo taka gra nie ma sensu. Ode mnie oczywiście nic nie dostaniesz! Jesteś za słaby raks. CYa. Liż dalej dupe dla romu, bo bez niego jesteś nikim.

Pozdro

Hemp Gru 10-10-2005 22:20

Raks frajerze mam nadzieje że kiedyś ci zhakują konto i zrookują chara ;D

cavesi 10-10-2005 22:30

Sting i wszystkie ninje to smiecie ktorzy niepotrafia wyludzic naet 10k .niemowie ze nigdy im sie nieudalo bo niekiedy jakis noob da im bp uhow zeby sobie pograc na cafe zamiast marnowac kase

Endino to wogule nieexpi i wpisal sobie retied bo dobrze wie ze padl by szybciej niz sting ostatnio a on zyl jakies 10 sekund :P

populacja na aurea spadla z 800 logujacych sie na max 550 :D nie dlatego ze rom to zniszczyl tylko dlatego ze niemozna juz uzywac farm Runmekerow :D

Endino 10-10-2005 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cavesi
Sting i wszystkie ninje to smiecie ktorzy niepotrafia wyludzic naet 10k .niemowie ze nigdy im sie nieudalo bo niekiedy jakis noob da im bp uhow zeby sobie pograc na cafe zamiast marnowac kase

Endino to wogule nieexpi i wpisal sobie retied bo dobrze wie ze padl by szybciej niz sting ostatnio a on zyl jakies 10 sekund :P

populacja na aurea spadla z 800 logujacych sie na max 550 :D nie dlatego ze rom to zniszczyl tylko dlatego ze niemozna juz uzywac farm Runmekerow :D

Oh pan cavesi ale mnie pojechales, normalnie bede plakal ! :(

Halp!

cavesi 10-10-2005 23:26

gdybym chcial cie pojechac zrobil bym to przy towjej calej klasie w szkole targajac cie za uho i wyzywajac od gnoja patrzac na twoja przestraszonna mine majaca lzy w oczach jak dzieci zebrajace pod kosciolem

a na forum moge tylko miec dobra rozrywke czytajac twoje cienkie wypociny :) ale ty mozesz tylko pokozaczyc przed monitorem :P nieodbierajcie mu netu bo straci swoja sile :baby:

cavesi 10-10-2005 23:32

Stingi itd ktorzy osmieszaja zevsa :
moze in on padl 5 razy ale ty majac taka postac w czasie kiedy on padl 5 zrobil bys to 10 razy , w czasie gdy on zabil kilku ty bys niezabil zadngo :D

lub poprostu jak lagurus oddal bys swoja postac w rece swe wiedzac ze samemu mozesz tylko stracic blesy

Qarius 11-10-2005 00:13

No cóż zevsa osobicie znalem i mówie wam ze to spox koles;]
A co do ninjów to lizcie dupe liamowi dalej.
Gdybym nie wziol strony zorros to bym nie padl od endina:> i svena lome:> a teraz mial bym lvl 80+ :D
Ale czego sie nie robi dla kumpli;]
Pozdro dla zevsa i reszty ekipy!
Hail MI! :evul:

Ese aka Mefi 11-10-2005 00:26

@Ninjas

kim wy jestescie ze na starych najezdzacie? gadacie o poziomie iq a saim pewnie chodzice do zawodowek. powiem tylko jedno: swiat nie jest taki duzy i sting wierz mi, ludzie nie lubia cie takze w rl i nie jeden by cie sprzedal. Btw
znasz cyrula (blondyne?)? i jaki jest twoj ulubiony kolor? aha, czekalem o 20 i jakos cie nie bylo :< kiedy naprawisz swojego kaszlaczka?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17.