![]() |
Cytuj:
Powodzenia zycze!Zrob skulla i sprobuj przejsc ze swiatyni do dp-jak przezyjesz 10 sekund -jestes dobry. >>Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak) Rasista?Wez slownik.(zwalczaj nobow polskich...ich jest wiecej) >>Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali?? bo z tego co czytam to tak juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami(jak wogole sa na testach skulle) jak sie wbije to bedzie cuud Pozdro dla ziomków z Elysii Test serwer sluzy po to zeby sprawdzic bugi uptejda...A ty myslisz ze dlaczego nie bylo ostatnio testa dla zwyklych graczy ?Przez to ,ze osoby sie napierdały zamiast sprawdzac bledy. >>Z depotów. Ok. Ale eq również? Eq masz ten co w RL tibii...nie "zniknie" tobie. >>Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ???? -Mozesz ,a przynajmniej w poprzednim tescie mogles. >>Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy eee?Dlaczego Your OTS tandetny?:P >> to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi )?? Poland Republic!!!!! Wiecej emotek sie nie dalo?"armia poslki"-OMG n/c >>chyba najlepiej niemiecki Jesli bedzie niemiecki i amerykanski...To ja ide na amerykanski..im mnie polakow-tym lepiej. |
@UPUP: niemasz się co martwić...
Zaraz wpadnie banda napalonych n00bków i bedzie MASS PK;/ <zaraz = jak otworzą test^^> Ja osobiście licze że zdobęde sobie jakiegoś rara i zrobie sobie screena ^^, Ot - na pamiątke |
znalazl sie
jak bys zagral na guardi to bys wiedzial B)
|
Cytuj:
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem. A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv. Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce. |
Cytuj:
buaheuahauauhauh yammy,yammy;] rybki hahaha twoj 18 lvl nie wiele pomoze |
"Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz." Ta, jasne xD
No i dobrze, ze będzie test server.. noobki sie uciesza... wiecej expowisk w tibii\m/ |
muszę się wbić a kiedy na test serva musz się dowiedzieć czy bedę mógł isć na demony :P
|
Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.
|
Cytuj:
tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p |
a ja mam takie pytanie: czy wie ktoś co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma ktoś jakieś informacje?
|
Cytuj:
|
!!
Cytuj:
|
Bede pierwszy raz na test serwie:S
|
A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.
|
Wreszcie zginie mój odwiczny wróg !! X(
|
Aż mi sie zal was robi jak czytam ze br sa noobami i trzeba ich tepic. Znam wielu porządnych br. Moze wreszcie zwrocicie uwagę na polskich noobow? Ale nie- swoich wad sie nie dostrzega.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja jestem ciekawy czy ten test server będzie udostępniał coś nowego czy będzie to tylko test ze starego Update wiadomo coś ? Odpowiedź proszę na pm ponieważ nie wiem kiedy będe na forum ;) i nie chciałbym stracić wątku ;) z góry thx
|
xD
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |