Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

vaviec 05-11-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtini12
nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !:D:D:D:D

Powodzenia zycze!Zrob skulla i sprobuj przejsc ze swiatyni do dp-jak przezyjesz 10 sekund -jestes dobry.

>>Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak)

Rasista?Wez slownik.(zwalczaj nobow polskich...ich jest wiecej)

>>Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali?? bo z tego co czytam to tak juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami(jak wogole sa na testach skulle) jak sie wbije to bedzie cuud Pozdro dla ziomków z Elysii

Test serwer sluzy po to zeby sprawdzic bugi uptejda...A ty myslisz ze dlaczego nie bylo ostatnio testa dla zwyklych graczy ?Przez to ,ze osoby sie napierdały zamiast sprawdzac bledy.

>>Z depotów. Ok. Ale eq również?
Eq masz ten co w RL tibii...nie "zniknie" tobie.

>>Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????

-Mozesz ,a przynajmniej w poprzednim tescie mogles.

>>Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy

eee?Dlaczego Your OTS tandetny?:P

>> to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi )?? Poland Republic!!!!!

Wiecej emotek sie nie dalo?"armia poslki"-OMG n/c

>>chyba najlepiej niemiecki

Jesli bedzie niemiecki i amerykanski...To ja ide na amerykanski..im mnie polakow-tym lepiej.

Luke06 05-11-2005 15:10

@UPUP: niemasz się co martwić...
Zaraz wpadnie banda napalonych n00bków i bedzie MASS PK;/
<zaraz = jak otworzą test^^>
Ja osobiście licze że zdobęde sobie jakiegoś rara i zrobie sobie screena ^^, Ot - na pamiątke

Loth Andros 05-11-2005 15:24

znalazl sie

jak bys zagral na guardi to bys wiedzial B)

Chmielok 05-11-2005 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Kiciorek=-
Drodzy gracze !

Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;]
<przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow.
Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]>

Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;]
Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p
Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D

Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P>

JESTEM ZA
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem.

A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv.

Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce.

Murderer 05-11-2005 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chmielok
JESTEM ZA
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem.

A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv.

Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce.

buaheuahauauhauh yammy,yammy;] rybki hahaha twoj 18 lvl nie wiele pomoze

MATI9630 05-11-2005 15:58

"Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz." Ta, jasne xD

No i dobrze, ze będzie test server.. noobki sie uciesza... wiecej expowisk w tibii\m/

Master of Magic 05-11-2005 16:05

muszę się wbić a kiedy na test serva musz się dowiedzieć czy bedę mógł isć na demony :P

Gelu the knight 05-11-2005 16:06

Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.

Murderer 05-11-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelu the knight
Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.

tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p

Specter 05-11-2005 16:42

a ja mam takie pytanie: czy wie ktoś co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma ktoś jakieś informacje?

Elite Mati 05-11-2005 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wodomuvu_Secura
tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p

to wtedy ***nie se ue i bedzie po druidach...

Aragorrn 05-11-2005 16:49

!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marson
Nooo ja czekam tylko z kolegami z Calmery :) 2 polskie gildie sie zbiorą + inne osoby i jadymy z brazulami :D Powodzenia innym na tescie zycze xD

Moge isc z wami :):) mam 31 lv :):) knight bede pekowal 8+ :D:D i wbije moze red skulla of cours na tescie :):) jakby co napisz na gg gg ci podam na Privie Marson :):)

Vorith 05-11-2005 16:51

Bede pierwszy raz na test serwie:S

Dwimenor 05-11-2005 16:55

A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.

naryn 05-11-2005 17:02

Wreszcie zginie mój odwiczny wróg !! X(

kelt 05-11-2005 19:27

Aż mi sie zal was robi jak czytam ze br sa noobami i trzeba ich tepic. Znam wielu porządnych br. Moze wreszcie zwrocicie uwagę na polskich noobow? Ale nie- swoich wad sie nie dostrzega.

Norek 05-11-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
XDDDDDDDDDddd niewyzyci ludzie z no pvp ;p

heheheh niewiesz jak jest na non pvp jak noby cie wyzywaja i nic im zrobic niemozesz albo loota jumaja ja tez bede pogrom robil ale chociasz sie nienapalam bo niewiem czy bedzie mi sie chcialo grac w tibie :P

Olorion. 05-11-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Norek
heheheh niewiesz jak jest na non pvp jak noby cie wyzywaja i nic im zrobic niemozesz albo loota jumaja ja tez bede pogrom robil ale chociasz sie nienapalam bo niewiem czy bedzie mi sie chcialo grac w tibie :P

:< a ja 1/2 roku na pvp enforced

Aeglos Tribunal 05-11-2005 19:47

A ja jestem ciekawy czy ten test server będzie udostępniał coś nowego czy będzie to tylko test ze starego Update wiadomo coś ? Odpowiedź proszę na pm ponieważ nie wiem kiedy będe na forum ;) i nie chciałbym stracić wątku ;) z góry thx

Meine Kleine 05-11-2005 20:12

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thus
Buuuuuu ja zwolam kumpli i pujde bloczyc demony moim 50 knighte,m zobaczymy czy dam rade bloknac :D roz***iewsyztskichh!! roz****ie ludzi;D ale ***anina bedzie o ja*******e **** a****a kuwra ja juz to widzie ale roz****ziel bedzie ja*******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8o juz to ****a widze jajajajajajaj ale bede wymiatac!!!! znowu bede miec magic long sworda i thunder hammera ;( :cup: :cup: :cup: :cup: ja*******e jejejjejeej ale zemnie z*** ;D ja*******e ****a ****a ****a alebede wymiatac ja*******e!!

To sie nazywa dopiero radosc ...:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.