Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Polli~ 24-11-2005 17:47

Kundloholikus, El Drazito/Antonio, Cors Prent, Pollbut itd. to zupelnie inna kategoria niz wyzywanie ludzi "jestes smieciem, kundlem czy cos takiego....
Chyba ze sie myle...

Drazharm 24-11-2005 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Kundloholikus, El Drazito/Antonio, Cors Prent, Pollbut itd. to zupelnie inna kategoria niz wyzywanie ludzi "jestes smieciem, kundlem czy cos takiego....
Chyba ze sie myle...

nie ty decydujesz co jest obrazliwe dla innych a co nie.

Cors Ent 24-11-2005 17:51

Drago chyba do tej pory nie zrozumiał o czym pisałem, no ale w jego przypadku to nie pierwszy raz kiedy nie rozumie co sie do niego pisze wiec mozna mu wybaczyc :)

Draz ty zawsze byłes prostak wiec nic mnie juz zdziwi :)
karnet w cafe? hmmm poll kiedys chciał kartke z moim zdjeciem i podpisem na drzwi przykleic " tego pana z piwem nie wpuszczamy "
ale na szczescie ciagle jakos wchodze.
btw - poznan cafe to nie elblag cafe :P ;)

Polli~ 24-11-2005 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
nie ty decydujesz co jest obrazliwe dla innych a co nie.

jestes ostatnia osoba ktora potrafilaby to zrozumiec...

Drazharm 24-11-2005 18:00

Cytuj:

jestes ostatnia osoba ktora potrafilaby to zrozumiec...

mi akurat nie przeszkadza `el drazito` ale jesli ktos sobie nie zyczy aby go nazywano w jakis sposob to albo sie go sluchasz, albo jestes cham i mu ublizasz dalej.

Maly Wielki Czlowiek 24-11-2005 18:01

yyy... odbiegacie od tematu ... zaczeliscie dogryzac sobie nawzajem, niepotrzebnie bo i tak do niczego to nie doprowadzi. Moze poszukacie jakiegos rozwiazania ? albo chociaz pogodzcie sie : )

Polli~ 24-11-2005 18:03

Nie zmienia to faktu ze nie ty sobie wybierasz przydomek..czy ci sie to podoba czy nie...
Ty i twoi ludzie mozecie mowic do Drago~ "ksiaze"
Sorry my wybieramy inny "obiektywny w naszych oczach" wariant...

Drazharm 24-11-2005 18:29

Cytuj:

Nie zmienia to faktu ze nie ty sobie wybierasz przydomek..czy ci sie to podoba czy nie...
Ty i twoi ludzie mozecie mowic do Drago~ "ksiaze"
Sorry my wybieramy inny "obiektywny w naszych oczach" wariant...

ok <cenzura>, jak wolisz. ja w kazdym razie nie bede pozwalal zeby jakis popapraniec mi znajomym od psow ublizal. nara

Polli~ 24-11-2005 18:38

hahahah jaki cyrk Drazh~ najwiekszy prostak i cham azury bedzie dawal lekcje oglady :D :D :D swietne zarty :D

Falli Gun 24-11-2005 18:39

Osobiście nigdy nic nie miałem do jednej ani drugiej strony konfliktu, nawet do szwedów. Ale teraz to chyba jakaś przesada, kiedy wpada mi Anakin i paczka, zabijają mnie (przebolałem to :D), a następnie podają mi powód: Bo jesteś z miasta Adiego. I chcą do tego 50 k, których oczywiście nigdy nie zobaczą, bo nie będe im płacił za nic. Nawet gdyby udało wam się wykopać Draziego z Azury (co sądze byłoby nie lada wyczynem), to po co wam ta chwila Szczęścia, gdyż nie znalibyście dnia ani godziny, kiedy to stare MK wywaliłoby was. Czy ta "chwila Szczęścia" aż tak wam jest potrzebna?
Oczywiście to jest pytanie retoryczne. Życzę powodzenia lepszym. GL.

Xavery 24-11-2005 19:47

Patrzac na tempo w jakim przyrastaja te slowne przepychanki, mozna wywnioskowac ze za jakis tydzien temat bedzie mial ladnych pare stronek.
Przydalaby sie pomoc jakiegos (obiektywnego) modka. Nie mam nic do tych ktorzy sie wypowiedzieli, ale sa z Azury i jakos ciezko uwierzyc w ich obiektywnosc...
Przeczytalem caly temat, jako ze jestem z Azury i mnie to interesuje i stwierdzam ze polowa z nich do niczego nie prowadzi. Bo wyzywac to kazdy moze, nawet 10 latek.
Zamiast dolewac oliwy do ognia ja bym proponowal albo sie pogodzic albo rozegrac normalna wojne... bo to jest troche irytujace, jak ktos na expie cie dopadnie i zacznie lac bez powodu...

Cors Ent 24-11-2005 20:46

Mozna sie wyzywac- ostatecznie nic innego nie robimy na tibia przez ostatnie pol roku jak wyzywamy sie z drazem, ale jakis poziom musi byc zachowany, czego postaram sie dopilnowac.

apropo wizji wszystkich proroków jakoby koalicja DoF - MK miała sie rozpasc

współpraca z MK idzie w naprawde sympatycznym kierunku i nie widze powodów dlaczego mieliby nas wykopac- bo jestesmy z PL? oni sami sa wielonarodowosciowi i nie maja podobnych dylematow we własnym gronie - a obecnie w naszym :D
od dawna znalismy wiekszosc nich- mimo ze bylismy po przeciwnej stronie to czesto rozmawialismy na msn i było, i jest sympatycznie tylko zmieniły sie strony konfliktu.

z drazem natomiast wiecznie były jakies zgrzyty. Trzymała to wszystko w kupie koniecznosc wspolnej walki z MK, gdy ich zabrakło widac co sie stało.

a ze draz zagrał z nami po chamsku to ktoregos dnia piłem sobie piwko Asarim, Zordanem, Jameha i Pollem- ktoś wstał uderzył piescia w stół i zawołał " tak nie bedzie"
wiec zwołalismy posiłki w postaci MK i teraz my robimy na złosc " el drazito "

Drazharm 24-11-2005 21:17

buhahaha bo ***ne, ty cleytionie drugi

Cors Ent 24-11-2005 21:31

szczerze mówiac nie spodzewałem sie innej odpowiedzi z twojej strony
nie od wczoraj nie grzeszysz elokwencja B)

Drazharm 24-11-2005 22:07

20:37 Urbexx: You advanced from Level 139 to Level 140.

Jinikao 24-11-2005 23:05

Gratz dla Urbexxa :)

Polli~ 24-11-2005 23:38

Gratzy dla Urba~ jedynego przyjaciela ktory zostal w Wanted.
Szacunek dla niego..doskonaly gosc...

Polli~ 25-11-2005 00:39

01:35 Buddah Dorthonion: 01:31 You advanced from Level 99 to Level 100.

patrikozzz 25-11-2005 07:08

@cors ent - fajnie robicie na zlosc el drazito, a nastepstwem tego jest liczba fragow xD

Drazharm 25-11-2005 10:32

Cytuj:

01:35 Buddah Dorthonion: 01:31 You advanced from Level 99 to Level 100.

czyzbym mial deja vu?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.