![]() |
Cytuj:
|
aha po prostu musalem wyjsc i sie spieszylem
ps:twuj avatar bije wszystkie inne [Heniek says:smile] |
Cytuj:
|
WYPAD Z KŁÓTNIAMI NA PW!
Sory, ale mam dość kłótni i spamu. |
^^ SUPER że wróciłeś XD Czytałam tego fejka kilka razy a tearzj est on kontynuowany ^^ SUPER! A ocena oczywiście 10/10 ! Humor i fajna grafika ^^
PS. I mam prośbe, czy mógłbyś mi przesłać zdjęcie krwi do fake? kiedy jest zabity potwór i jest on w kałuży krwi. Prześlijcie mi go na PW, podajcie tutaj albo jaki jest w tibia.spr to podajcei jaki numer ^^ |
Uhuuh...szybko się uwikłałes z nowym odcinkiem. Twój fake jest naprawde świetny. Fajny outfit ma Manio :D. Dużo fajnych efektów :). Interesująca fabuła, ale jak już klniesz to klnij bez błędów ;) pisze się ch** a nie h**.
Fabuła 10/10. Perfecto!! :P Trzyma w napięciu i interesuje czytelnika. Wykonanie 10/10. Ciekawe lokalizacje i fajne efekty i prześwietne outfity. Pisownia 9/10 (przez ch** :P i raz napisałes Dracon a innym razem Drakon) a błędów ort. nie dostrzegłem. :) Ciekam niecierpliwie na więcej... |
oO zarąbiste jak zawsze 10/10 :)
|
Dooobre
Dzisiaj od rana oglądam Fake'i i na Twoim miałem skończym bo tamte były fatalne. Ale Twój jest naprawde świetny ! Humor, Akcja i wykonanie - pięknie:D
Ocena oczywiście 100/10. Szkoda nie wielkiego Do H*ja Pana Karzełka :] Edit: Zapomniałem dodać. Dodałem link do Twojego Fake do ulubionych żeby szybciutko wchodzić;] |
Lol musisz sie tym chwalic? co za palant ........
|
Padłem. Efekty po prostu niszczą i zwalają. Po prostu masakra...
Szczerze mówiąc, jest to pierwszy fake, w którym podoba mi się fabuła. Rozwinięta, tam akcja, tam wspomnienia o wielkim nerkomancie. Gdzieniegdzie jest humor, np. "^^" smoka, kiedy wita się z nim bohater. Trochę atmosferę psują przekleństwa, które są jakby na siłę. Chyba mają podkreślać wagę niektórych walk. Są także błędy ortograficzne, których jest sporo("niegys", "swojimi" "miedzy czasie" i interpunkcja). Ogólnie rzecz mówiąc - cudo. Błyski, walka, historia i doprawione lekką nutką humoru. Genialne. |
hehe fajny fake pozdro[*]
|
Fake jest po prostu świetny. Fabuła jest super i wciąga, a efekty świetlne są bardzo dobre. Jest to jeden z najlepszych fakeów jakie widziałem ;)
|
10000000000/10
jest to NAJLEPSZY FAK,E jaki czytalem jestes mistrzem
|
Najlepsza część!
Alejaja! Ale dobra część w tym zawalistym fake'u! No nie! Ja chcię dzisiaj albo jutro new część! 100/100!
ale jestem szczęśliwy^^. |
Ładnie. Co tu mówic...? Postarałeś się...
|
JAkiś tam ktośtam spytał się po co napisałem, że jego fake'a dodałem do ulubionych. Kwasowi napewno zrobi się miło jak to zobaczy - to po pierwsze. A po drugie - chciałem pokazać w ten sposób jak mi się spodobał.
Wspomniał też coś o towarzyskiej grze w palanta B) Ale nie wiem do czego to było. Co ile będzie kolejna część ? Bo wkurza mnie to czekanie :p |
To się nazywa fake! 10,5/10
|
spox fake zaliczam je do najlepszych na tym forum tylko od groma tu przeklenstw ocena 11/10;)
|
Super super fake.10/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |