![]() |
no i very good:D...
|
Cytuj:
|
I wiesz co Xadam? Przyzwyczajaj sie do czegoś takiego...jakiego? Ujme to w trzech punktach:
1)ludzie, którzy ci wpierw gratulują, a później piszą "no, jak fajnie, gz wyboru, dasz mi xxx albo i xxy, co? no bo w końcu GM rodak, nie? 2)ludzie, którzy se na tobie używają "TYyyy taki-siaki jak mogłeś mi/jej/jemu to zrobić?!!!1razraz Masz hunta" 3)ludzie, którzy życzą ci wszystkiego najlepszego, ale w gruncie rzeczy nie za bardzo ich to obchodzi(np ja) Więc czeka cie długa i twarda przeprawa. Trzeba sie znieczulić na newibie i n00bów...nie twierdze, żeby tych pierwszych olewać, ale są najbardziej irytujący. Żyj ku chwale Tibii ;P :) |
Gratulacje Xadam!!!Znam takiego Elin Teia w swiecie lunara na rookgardzie jak ostatnio widzialem to mial pierwszy level polak
mial katane runy chaina armora plate shield prawie wszystko najlepsze na rooku.XADAM lepiej miej na bacznosci |
Omg
Znałem Xadama...bo on był kolegą kolesia z którym miałem Domek... Teraz to pewnie mnie nie pamieta :D
Wreszcie to Polak.... Troche dużo pracy, ale napewno Xadam sobie poradzi ;) |
najlepsze ze
najlepsze ze Xadam Do moj protekt na lunie Znam go na rl ma 16 lat GZ Gz
|
Darkas Ma Czity
WLASNIE PADLEM DZIEKI CZITOWI goscia o nick DARKAS nie moglem sie ruszac ani uchac bo mnie przesuwal
|
Cytuj:
|
hehe
Gratuluje Xadam i zazdroszcze :) i nawet jestem dumny z GM Polaka
|
Cytuj:
|
Gratuluje mu!
|
@2UP
Co? Weź powtórz to powoli i ze znakami przystankowymi, bo za cholere nic nie rozumie z tego co bełkoczesz =.= |
Pierwszy raz o nim słysze ale mu gratuluje, chociaż będzie mieć teraz troche więcej pracy i mniej czasu na bicie lvla
|
Jak zostac gamemasterem ??
Prosze pla o odpowiedz :)
|
A tibia.pl mu wcale nie pomaga, niby można pogratulować, ale ja bym nicka nie podał... A dlaczego to już wiecie...
|
Cytuj:
|
wszyscy wy tacy podnieceni tym ze polak zostal gmem. I co z tego. To nie powód do bycia wesołym. Zbanował paru mych kumpli za nic. Mojim wrogiem jest numer 1. Noobów nalezy tępic od razu. Więcej gm'ów = gorsza gra. Wyobrazcie sobie swiat gdzie na kazdym kroku stoji gm. powiesz cos od razu ban. ;( ;( ;( ;( ;( I mniej mozliwosci do afku. Jak teraz grać mlv trenic jak? 5 minut afku i ban za uzywanie tbi lol. Ja tego uzywam i sie nie podniecam tbi, tbi gg , mc te rzeczy uwyzam i sie do tego przyznam. Nie jestem klamca. :evul:
|
Lord Stasio- jeśli grasz przestrzegając zasady, to nikt cie nie zbanuje ...
|
Cytuj:
teraz kazdy noob moze miec macro... AFK to nie wykroczenie (czytaj regulamin tibii) Macro to co innego - using unofficial software to play Mam nadzieje, ze dopadnie Cie predzej czy pozniej jakis counsellor lub jakis Gamemaster ;> Za powiedzenie "czegos" takze nie dostaniesz bana - chyba,ze spamujesz lub przeklinasz ( choc za to gm poprostu daje ignore :P) @topic Daj nam powod do dumy ;p |
jak na moje to niefajnie ma ...
ja tam mu gratuluje z jednej strony i podziwiam , bo bysie GM'em to jakis zaszczyt ;]
ale z koleji mu z lekka współczuje ... wyobrazcie sobie teraz jego monitor pełen tekstów "no siema siema fajnie ze jestes GM , słuchaj dopiero wyszedłem na maina (lub - jestem po hacku ; itd .. ) plx daj mi jakies itemki na start .........<jakis nub>" -.-! a jak znam polaków to takich tektów bedzie miał mase PS: Xadam 3maj sie , i uzywaj wladzy z rozsądkiem ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |