Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Platonikus 02-12-2005 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xopek
-.- ?
Prosze nie pisz juz nic wiecej, nie rob juz tego...-.-
Ps. Exura vita zabiera 1600many
Ps2.Manas jak masz szczescie to moze ci dodac full many i nawet hp! wow nie?
Ps3. Jak chcesz manasa qpic to NPC Ci jeszcze doplacaja.. nie wiedziales o tym ? oO

Ps4. Wroc jak odzyskasz mozg, prosze

Hmm wiesz co spojzalem na twoj wiek 13 latek gratz... Wybacze ci te nie mile a co wiecej bez podstawne slowa. Jak mozesz tak mowic? Grales na tescie? Prosze poczekaj a zobaczyc ... moze wtedy sie twoje oczeta otworza na ten "dziwny" swiat.

Pozdrowienia dla reszty :) jesli chcesz wiedziec wiecej o wandach i rodach looknij na stronke 13 (tak mi sie wydaje) i poszukaj mojego posta:P. Mozesz tez uzyc funkcji dzieki ktorej zobaczysz moje posty :) wczoraj tzn dzisiaj o 4 rano poszedlem spac a o 8 w szkole:P ale czego sie nie robi dla ludzi.

emilok 02-12-2005 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN
...to nie będzie nikt maczył run , chyba że będą wymagały tyle many ile teraz , ale wtedy spadną ceny run i w sklepach też powinny spaść ...

o janiemoge mamusko nikt nie bedzie robil run i one maja ztaniec ?@!?@?!?!?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dron
ogólnie nieźle podbuduje się mag/druid

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibijski msg
12:24 xxx: w duzym skrocie znowu spierolili zycie hlvlom
12:24 xxx: raczej

co popieram ;F

DRoN 02-12-2005 13:48

... chodzi mi o to , że jeśli będą wymagały więcej many to nikt nie będzie maczył ich , chyba że znudzony medium/high-lvl , a jak będą wymagały tyle many co narazie , to będą tańsze , skoro można stworzyć runa w krótszym czasie ...
PS. a dlaczego uważasz , że spieprzyli życie h-lvlom ?? ... ostatnio zdrożały runy , ale h-lvle majo tyle kasy , że to raczej nie duży problem , gorzej z np. 30-40lvl mag , który potrzebuje run , których sam nie jest wstanie sobie wytworzyć , a ma za mało kasiory ...
PS2. w ostatnim popsuli troche te speary , ale teraz są znośne ... sp też mogłyby być łagodniejsze ... ostatnio podobno spieprzyli gre , więc według "niezadowoleńców" nie mogli bardziej gry spieprzyć , więc teraz co najwyżej będzie lepsza :P ...

Songo Goku 02-12-2005 13:56

Cool:P

:) Fajnie mam nadzieje ze bedzie ok:P zeby nic nie zepsuli :p

-=DanieL=- 02-12-2005 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez upki
chyba pozostaje skonczyc z tibia jak takie wymagania to według mnie bezsens
na 22 lvlu uhy załamka totalna

hahahahaha wiedziałem teraz się zacznie! plaga noobów zacznie gadać że będzie odchodzić z tibi a nieubędzie ani jednego gracza wręcz przeciwnie ciągle będzie przybywać

Xaorix 02-12-2005 14:01

Fajnie byloby jakby stanialy runy w sklepach, w co watpie.
Jak wyglada sytuacja z summonami? Dalej 27lvl styka na monka czy cos sie zmienilo?
Grafika nie najgorsza. ;)
Cip Soft chyba nie pomyslal o palku i knighcie. Mogliby przynajmniej cofnac lamiace sie speary. Najwyrazniej trzeba bedzie czekac do nastepnego uptade. Pozostaje cieszyc sie, ze dalej bedzie mozna trenic knightem tak jak dawniej, chociaz kto wie?

Goox 02-12-2005 14:07

Cytuj:

@up

Moze i dobrze ze test server jest tylko dla tutorow, gm'ow, counsellorow
nie tylko oni zostali zaproszeni ;)

Xavery 02-12-2005 14:25

Wg mnie nie ma co narzekac. Np UH podrozeja napewno , ale w sklepie sa w miare tanie ( w porownaniu do innych run ), a ja jako knight i tak przewaznie kupowalem UH w sklepie. Moze to i nie ekonomiczne bylo ale wnerwialo mnie lazenie po miastach po 1 bp UH. Tak wiec to nie jest takie wilekie uwalenie knighta jak gdzies tam ktos pisal.

Grafika wydaje sie miodzio, jak sie komus nie podoba ... Tibia w koncu nie jest przymusowa. Mam tylko nadzieje ze nie zepsuja niektorych ladnych itemkow.

Zapewne jak zawsze dojda jakies qesty i nowe itemki, a to tygrysy lubia najbardziej :> No i oczywiscie nowe potworki, tereny ( zapewne dojda jakies podziemia w Tiquandzie).

POzostaje tylko zalowac ze nie jestem tutorem :D

Pozdro i thx dla tych co nas informuja.

Zala Milis 02-12-2005 14:32

no dobra rozdzki i takie takie ale jak ktos zaklada np. palla to ma pod gorke a jak ktos nie ma 4 mag na knighcie to sie nie musi spieszyc bo i tak teraz bedzie pewnie gorzej z kupnem uha od czlowieka i inni naucza sie doceniac pojedyncza runke a nie backpacki. a co do najcika to chcialbym by skille skakaly chociarz troszke szybciej bo teraz jak trenie nowa postac to jajko moznba zniesc:D:D:D...

Lord Brom 02-12-2005 14:35

Ciekaw jestem jak to będzie po tym update... 8o okazuje się, że wszytko tylko dla profesji magicznych, czyli sorki i drutki, a nic dla palków i knight-ów ;( mam na myśli nowe bronie, czas wbijania skill-i.
Myślę, że paladyn tutaj został najbardziej dotknięty, speary sie rozje**** i do tego jeszcze dojdzie ze wolniej mlv bedzie wchodził :/
No ale nie ma co myśleć za wczasu i się martwić... zobaczymy jak będzie:))

Don Pabloss 02-12-2005 14:38

Troche info o różdzkach

obecna nazwa wnda -> nowa nazwa

Golden Wand -> Snakebite Rod (Druid, min level 7, typ poison, średni atak 13, 2 mana)
Conjurer Wand -> Moonlight Rod (Druid, min level 13, type energy, średni atak 19, 3 mana)
Wand of Might -> Volcanic Rod (Druid, min level 19, typ fire, średni atak 30, 5 mana)
Wooden Wand -> Quagmire Rod (Druid, min level 26, typ poison, średni atak 45, 8 mana)
Elven Wand -> Tempest Rod (Druid, min level 33, typ energy, średni atak 65, 13 mana)

Blue Spell Wand -> Wand of Vortex (Mag, min level 7, typ energy, średni atak 13, 2 mana)
Red Spell Wand -> Wand of Dragonbreath (Mag, min level 13, typ fire, średni atak 19, 3)
Green Spell Wand -> Wand of Plague (Mag, min level 19, typ poison, średni atak 30, 5 mana)
Yellow Spell Wand -> Wand of Cosmic Energy (Mag, min level 26, typ energy, średni atak 45, 8 mana)
Ritual Wand -> Wand of Inferno (Mag, min level 33, typ fire, średni atak 65, 13 mana)

Grue 02-12-2005 14:39

Wiadomo może coś o zmniejszeniu progu poziomu postaci co do questów?

Co do update to robienie runek aż tak sie nie zmieni. Co prawda będzie sie robić powiedzmy 4 na raz a nie 10. Ale to tylko moje domysły, czas pokaże co będzie.
A do osób co narzekają na update, przed ostatnim update też wielu nażekało, i co? Graja dalej jakoś ;)

lmao

Robercik knight'cik 02-12-2005 14:40

Cip palki

****a czego tylko dla tutorow ja pierodle.....tez chce:(:P

Xenmon 02-12-2005 14:43

?

To nierozumiem zrobią nowe czy te co są teraz będą do używania? :baby:

kani_mani 02-12-2005 15:18

Fajnie fajnie 8o
Ale jeśli nie dadzą nowych outfitów, nie będą mogli spać spokojnie ;)

JAGS 02-12-2005 15:18

Mały bunt!

"NIE będzie tym razem publicznego testu (dostępnego dla wszystkich graczy)."
Trzeba powiedzieć że doczekać się niemoge tego Update-tu ale to źle ze nie będzie publicznego TEST serwa X( ! Chociarz, jeśli Cipy niedali TESTA dla nas dlatego żeby niepopsuć niespodzianki jaką jest Update! To się ciesze.

Kraon 02-12-2005 16:21

Szkoda że spier*oliłem test na tutora xD JA TEZ CHCEEEEEE NA TESTAAA =]

Nazgool 02-12-2005 16:22

Jak ktos znalazl sreeny gdzies indziej to zapodajcie tu [ np. Tbibia.de etc ]
:D

wivivol 02-12-2005 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Brom
Myślę, że paladyn tutaj został najbardziej dotknięty, speary sie rozje**** i do tego jeszcze dojdzie ze wolniej mlv bedzie wchodził :/

Loool... jak mana bedzie 4x szybsza to 400% wiecej many bedziesz musial spalic... bilans? 0... Na dodatek 4x mana szybciej Ci idzie i na exure vite 160 many... wiec paladyni nie sa az tak b. dotknieci ;]

Lord Antrak 02-12-2005 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fehisun
ale dolina ja pisalem test na tutora i oblalem jedno pytanie a tak to bym se pogral na tym buu:(

A z kad wiesz ze oblales jedno pytanie?? Napewno wiecej niz jedno bo nie mam tam ile oblaes a te pytania sa z DUPY!! Tez robilem i z***alem a sie przygotowywalem do tego :/ i 2 miechy w plecy :/ fuck :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27.