![]() |
Widac ze nie macie cierpliwosci !!
ja siedzie od wczoraj .....cala noc probowalem i wkoncu mi sie udalo wbilem na 30 min i wyszedlem i teraz znow proboje wejsc Ludzie CIERPLIWOSCI |
moja cierpliwosc sie skonczyła wale TS i poczekam na update xP
|
Holera jasna, trudno wbic. Ale zeby nie pisac bezsensownego posta, to dodam jeszczecos od siebie:P Nie narzekajcie, ze 10 sorc bedzie zadawal takie same obrazenia, bo przeciez hmmy zostaja, a taki 30 lvl moze miec na dodatek lepsza rozdzke...
|
teraz jestem odrazu 1 na ldizcie oczekujacych a i tak mnie nie laczy na serwer :) poproboje jeszce z 30 min ispadam bo dzisaij wyjezdzam :D
|
jak tu byc cierpliwym skoro mi caly czas wyskakuje Error !! Grrrrr
|
ja prubuje sie zalogowac juz 50 raz i nadal nie moge connection timeout
|
ile ja juz czekam mam juz dosc.... moja cierpliwosc tak samo dobiegla konca wyskakujem i caly czas error jak tu byc cierpliwymm ??:P
|
...Zaraz sie wku***e i pojde na normalna tibie bo juz niewytrzymuje !!!
|
buuuuu
albo errror ze connection timeout ;( albo ze jestem pierwszy na li¶cie
DLACZEGO NIE ZROBILI 2 SERVERÓW ;( |
Oh yeah! oblalem test na tutora, akle bedzie public yee :P Szkoda tylko, ze rozdzke mialem wtedy w domeq a stan domqow jest tylko z antici ;/
|
a czy facc wogule moze sie zalogowac?? odpowiedcie plz
|
;]
cipki soft odpala niedlugo 2 servy ale normalne nowe ;D:D
|
oni leca w hu** nie da sie lognac
|
gratuluje oblania :)
dobra ja dopiero bede w poneidizalek :( moze bede mial jakies nowosci z testa t o dam je tu |
Tak moze free sie zalogowac !!
Jak to nowe... calkiem nowe servy (normalne) ??:D |
to czemu ja nie moge??
|
Bo za duzo ludzi jest teraz na tym servie
ze wszystkich swiatow sa tam ludzie to jest kilka tysiecy osob rozumiesz !!?? :> |
No nowe ! :D
Normalne nowe.. ;D
|
11:02 You lose 314 hitpoints due to an attack by Morgaroth.
to mowi samo za siebie... =D btw co prawda nie spodziewalem sie czegos specjalnego ale ludzie mogliby chociaz chwile "potestowac" zanim zabiora sie za zabijanie wszystkiego co sie rusza :D >Eu< |
zobaczyli to WYPIERDA*** z testa ja tez chce ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |