Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

Rideh 21-12-2005 14:32

Wróciłem ze szkoły, chce sie zalogowac, a tu 913 na waiting list o.O! Gratzki dla Juffsa, ktory opuścił to bagno w jedną noc :D

Seru :] 21-12-2005 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafal16
:confused: Jeszcze raz ponawiam swoje pytanie, jezeli byla gdzies odp to przepraszam. Czy Infestus to polska rodzina?

Infestus to szwedzka rodzina mam nadzieje że sobie długo niepograją :evul:
Ps.Jeżeli mnie ktoś ma zamiar wyśmiewać albo mówić że jestem noobem to niech sobie daruje niechcecie bić się ze szwdai grajcie tam na amerykańskim servie.

rafux 21-12-2005 15:06

ja pier...

ej kurde moze ktos mi powiedziec czemu mnie cofa na liscie oczkujacych?

progje sie logowac od 24 godzin komp non stop chodzi.. ale jak juz dochodze do 200 to mnie wywala na koniec listy np na 900 !!! koorva !! raz doszedlem do 22 potem wyrypalo mnie na 300 !! co jest grane dlaczego? ( tak mam pacca )

Seru :] 21-12-2005 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rafux
ej kurde moze ktos mi powiedziec czemu mnie cofa na liscie oczkujacych?

progje sie logowac od 24 godzin komp non stop chodzi.. ale jak juz dochodze do 200 to mnie wywala na koniec listy np na 900 !!! koorva !! raz doszedlem do 22 potem wyrypalo mnie na 300 !! co jest grane dlaczego? ( tak mam pacca )

Stary daj se spokój spróbuj za 3-4 dni wtedy sie napewno wbijesz conajmniej na rooka ^^ ponieważ świat będzie nadal dla pacców i niebędzie już tyle osób na rooku lecz na mainie

Pio-Pio 21-12-2005 15:14

Wreszcie

Czekałem od dawna na nove SERWY. Szkoda tylko, że na początku tylko pacc. :(

slawekmag 21-12-2005 15:27

Juuhuuuuuuuu

Super.Od dawna czekałem :) JAk bedzie dla FACC TO SE ROBIE KONTO :evul: Hahahaha :evul:

Outsiderr 21-12-2005 15:44

220.. moze do wieczora sie wbije :P

Ricky 21-12-2005 16:09

ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv

[quote=thewojtek]wOOt? brazylijczycy nie maja pvp? sa noobami? szwedzi tez? Znam przynajmniej 10 szwedow i 5 brazylijczykow ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv z lmm wiec nie ******* mi tu o bzdetach jak ja ****a kocham rasizm! ***ac swe, ***ac br prawda? i w taki wlasnie sposob main coraz bardziej znobowialy sie robi, jesli mialbym wybierac to wole grac z swe niz z tego typu ludzmi, czemu chcesz wy***ac swe i br z serwera? bo sa z innego panstwa? sa inni? co nie znaczy gorsi! znam kilkunastu obcokrajowcow ktorym zawsze moge ufac a nie jakims ***anym polskim noobom, ludzie pomyslcie co piszecie STOP RASIZMOWI I NACIONALIZMOWI! coraz bardziej mnie to w****ia!

Cóż,może są leworęczni??

Dico De'Line 21-12-2005 16:18

39 w kolejce ;] Czekam od godziny 10:30 po połudnu - jest 17:20. & godzin!! 8o
I jeszcze jestem 39 :/ X( Niedługo sie pewnie wbije :cup: Do zobaczenia :evul: Ale i tak o 19 musze gdzies konczyc ;( Pozdrawiam ;]

..::JaszczuR::.. 21-12-2005 16:24

Spox

8o No nareszcie jakieś nowe serwy, ale na razie chyba i tak zostaje na Guardii :p

Artsuk 21-12-2005 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafal16
:confused:
ej czy to polska rodzina z nazwiskiem "Infestus"? bo bym sie dolaczyl do tej rodzinki za jakis tydzien:D

To szwedzi i zapewne do nich nie dojdziesz :p

Heliwurab 21-12-2005 16:57

Ech... I nie wpuścili Polski do obiegu ^^ No szkoda, szkoda :(

Wielki Ziom 21-12-2005 17:02

[quote=Ricky]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
wOOt? brazylijczycy nie maja pvp? sa noobami? szwedzi tez? Znam przynajmniej 10 szwedow i 5 brazylijczykow ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv z lmm wiec nie ******* mi tu o bzdetach jak ja ****a kocham rasizm! ***ac swe, ***ac br prawda? i w taki wlasnie sposob main coraz bardziej znobowialy sie robi, jesli mialbym wybierac to wole grac z swe niz z tego typu ludzmi, czemu chcesz wy***ac swe i br z serwera? bo sa z innego panstwa? sa inni? co nie znaczy gorsi! znam kilkunastu obcokrajowcow ktorym zawsze moge ufac a nie jakims ***anym polskim noobom, ludzie pomyslcie co piszecie STOP RASIZMOWI I NACIONALIZMOWI! coraz bardziej mnie to w****ia!

Cóż,może są leworęczni??

To Swe zazwyczaj są rasistami i powodują wojny, i wiekszość z nich jest PA.
Kiedyś miałem wielu kumpli Swe, zaczeła sie wojna oni za***ali mnie razem.
Trzeba wcześniej ich wywalić z serva albo oni to zrobią z nami..

Dico De'Line 21-12-2005 17:19

23 w kolejce 8o :cup: X( :evul: Za wolno. :/

Real 21-12-2005 17:28

Pacc

Ja zamówiłem Pacca i jeszcze go niemam a specjalnie poto go kupywałem
(czekam juz 1 tydzien i niemma zamiaru dłużej)

Topik 21-12-2005 17:32

Nooby hackerzy... - To my polacy!
Hacki, kradzieze... - To my polacy!
Z deadami, bez kasy... - To my poalcy!
Ty wiesz co to znaczy?! - Noob'y to polacy!
Polak mowi: masz deada - tylko do szweda!
Wtedy szwed dostaje heada!
Polak ladne hity i szwed zabity!
Zaden zasrany szwed mada faka nie podskoczy do polaka!
Na hunty chodzimy - To my polacy!
I zawsze dedzimy - To my polacy!
Eq Tracimy - To my polacy!
I w swiatyni sie budzimy- To my polacy!

Jacko 21-12-2005 17:36

Haha jakis komplex masz.

Kowa_l 21-12-2005 17:36

hehe widze ze tematem sie wszyscy zainteresowali ....mam nadzieje ze cipy szybko dadza mozliwosc wejsciu wiekszej ilosci graczy...rano 4,5 godszin yczekalem zeby sie lognac..teraz od dwoch godzin yczekam i jestem 526 ..;/

bobasek_89 21-12-2005 18:43

Będe szczery :D. Wbicie się na server jak na mój gust graniczny z cudem... ;) A co do swe br i polaków wydaje mi się, że cała ta wojna jest idiotyzmem... Zawiniają i polacy i swe.. Polacy, bo chcą wytępić swe, a swe, bo są PA, i dopóki sami się nie wybiją nie dadzą sie wybić nikomu innemu... Taka ich polityka :P.

Rychulec 21-12-2005 18:44

Ja czekam na PACCa :p
Akurat pech chciał że mi sie dzień przed skończył X(
Ale cóż i tak bym niewbił :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49.