![]() |
heh ja sobie chodze po podziemiach thais.....niby spoko,orki,roty,skele. Wiedzialem gdzie jest Beholder,omijam to miejsce..........wchodze do dziury....A tam smok.. 8o walnal hita za 108 i ucieklem.Mam screena a chetnych doprowadze do niego. :D oplata 10 gp od glowy :D
|
spox
super tego było trzeba ale chciało Ci sie to pisać?? B)
|
Cytuj:
|
widze, że nie często bywasz w Thais...
|
Mam wazne pytanie !!! Gdzie znajde GS`a obok ktorego jest drzewo z blood herb ??? Prosze o bardzo szybka odpowiedz !!! 8o
|
re: up
Tu sie tego nie dowiesz |
Juz i tak wiem 8o zabilem pierwszego GS`a w zyciu solo i mi spadly KNIGHT LEGS, taki fart jakich malo 8o
|
Nieźle napisaleś ja nie mialbym na to siły:P
|
No fajnie
Super Opiśik ale mam pytanko
Chcialo ci się to pisać???? :p Tak czy owak Fajne |
Ja mam pytanie, zaraz mnie pewnie zmieszacie z błotem ale co tam. Mam pytanie, gdzie znajde DS-a? Ten na PoH-u odpada, mianowicie GS-y, ten koło Thais też, ja jestem w Carlin a na Harmonii nie ma dnia w którym nie zlurowali by przynajmniej 5 GS-ów pod most dwarfów. Prosze o szybką odpowiedz please.
|
hmmm....
Nie chce się trzepiać ale z tego poradnika wynika że wszystkie potwory są albo na Pohu lub koło Venere :o Jeśli chciałeś napisać dokładny poradnik (wdług mnie :tongue: ) nie powinieneś zapomnieć o Ghoust Land (fire devil, skeleton, ds, gs itp.) ale poza tym to spoko :]
|
pytanie
byc moze to juz to bylo ale niechce mi sie przeszukiwac 11stron aby to znalezc wiec pytanie brzmi: czy te potwory zaznaczone na zielono sa to potwory niedostepne dla facc??
|
Gdzie znajdę największą jaskinię z rotami (nie mam pacc-a). Prosiłbym o filmik.
|
Duzo rotow znajduje sie na wschod od Venore nad wioska elfow.
Tu masz mape swiata. |
Ale mi trzbea wiedzieć gdzie są te roty koło Fibuli, a także gdziejest to mylst i Demona.
|
gdzie jest cyclopolis?
|
WW gdzie znaleźć?
- Wild Warior (WW) - Outlaw Camp, PoH, Hero Cave
Sorry dobo, że cie poprawiam ale znaleźć je można też koło AB a dokładniej na południowy-wschód, kołe Famurs Hills... :mag: ;) |
siemka, gdzie znajde duchy aby sobie pozabijać? ;p i nie jestem pewny czy trzeba mieć pacca aby iść na duchy kolega mówił że trzeba mieć pacca a drugi powiedział że nie trzeba mieć... odpowiedzcie, Pozdro.
|
Duchy w ghost landzie i chyba hell gate
|
ghosty mozna rzeczywiście znaleźć na ghost land, ale co do hellgate to bym miał wątpliwości ogromne... Expiłem tam i rzadnych duchów nie widziałem tylko inne nieumarłe, roty, monk podobno,gs, dragi i dl ale ghost'ów niet....
Zdrastwutje... Mad Mag van Hell :evul: , knight, Aurea, 2 mlvl, 14lvl...niedługo i kilka innych na innych światach z wiekszymi lvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |