![]() |
... ... ... ... ... ... Czy wy nieumiecie nic sami zrobic? -.-'
|
@Up Ja też używałem tego poradnika i co w tym złego??
niech sie wszyscy uczą wtedy beda fajne fake... Chciaz nie wiadomo bo taki Rekul12 stworzy podobny fake do fake ''zabojcy";/ |
Pytanko
Dziekuje, odpowiedz na moje pytanie zostala powiedziana wiec post do kasacji.
|
Oczywiscie
Paint->Trawa-> powiekszenie 8x-> i sklejamy :D :D 8o |
Mam pytanie!
Ej jak chcę sciągnąc Tibia Sprite Editor to mi wyskakuje okienko
"File not found!"- Plz powiedzcie o co chodzi! |
Niechciany Tibia.spr
niech ktos w koncu odpowie na moje pytanie
1. mam TSE do tibii 7.21 i Tibia.spr z tibii 7.11 wrzucam do tibia.spr do 1 folderu razem z TSE daje extract i nic 2. czy to dziala na windows 98 ja sie pytam |
Cytuj:
@down Uzyj innych spritow ... |
dalej to samo
|
[CHAR]Nie dziala mi gimp sciogam i niewiem gdzie jest instalka pokazuje sie byle co prosze o pomoc na gg 843064[/CHAR]
|
@up
www.google.pl |
scioglem to i rozpakowalem ale niewiem gdzie plik instalacyjny Veruis zglos sie domnie na gg 843064 pliska:(
|
Cytuj:
|
:(
A ja nie mam wszystkich zdjęć (mam od s2 do s3326) np. z chłopkami, niektórymi potworami i jakimiś drzewami, krzakami skąd je wziąć??
|
Pomoce dla fake'owcow?
|
Ekhm I.G.I słownik ortograficzny sie klania ;) ;) ;) a Sprite'y szukaj (tak jak moj drogi kolega (?!) Veruis powiedzial) w Pomocy Dla nowych fake'owcow jak nie wiesz gdzie szukac to juz twoj problem popros kogos z domu kogos bardziej wyksztalconego lub starszego zeby ci pomogl bo nikt z forum nie jest w stanie...Nara :evul:
|
Ja jestem w stanie, ale ostatni drogi kolego(tak tak :P) w holere pomoglem osob robic fake'i i moj sam nieruszyl xD
|
Jeszcze raz ktoś powie kurw o pomocy dla pier... nierobów w tym temacie, a kurw mnie chój strzeli -.-"
|
Cytuj:
:evul: <Demoniczny śmiech> |
A ja od s18 az do samego konca mam takie brązowo-purpurowe kwadraty
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Pełno brązowe-fioletowe czy tło jest :o ;)
@Down O boze teraz same nieuki zajmują sie fake'ami w czym problemX( 1.Sciągnąć 2.przeczyt poradnik(notatnik)3.stoswać jak instrukcja każe 4.otworzyć Sprite poczekać aż sie wypakuje5.--Większych instrukcji chyba nietrzeba X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |