![]() |
Ja znalazłem knight legs hehe :D
|
jakis ziomek padl przed dp i mial w back packu skull staf i v shield:D
|
Ostatnio wracałem z Kazo do Venore i znalazłem worek z 8x Two-handed Sword. Sprzedałem odrazu w Venore
3,6K :D. |
Na darashi ktos wypieprzyl plate seta i sobie poszedl... JEszcze krzynkal FREE PLATE SET... Wszyscy mysla ze to jaja a kolo wystawia przedmioty... Nikt nie podchodzi bo kazdy pewny ze jak sie ktos zblizy to od razu schowa... No a po chwili koles se odchodzi jak gdyby nigdy nic, niestety calego p-seta nie zdazylem, wzielem p-legsy (wiecej warte niz armor :P)
Plutor===> post z deczka nie na temat :P |
Ja znalazłem kiedyś baga, w którym były inne bagi oraz dużo przedmiotów. Wśród nich było m.in. 15 chain armorów, 40 mace, 30 plate shieldów, 15 swordów, 10 sabre, 10 brass shieldów,150 strzał, wędka i 20 bełtów. A jeśli chodzi o pojedyńczy przedmiot to znalazłem kiedyś Two-handed Sworda.
|
Jak se tak czytam to widze same lipne rzeczy w porownaniu z tym co ja znalazlem w lotbagu: Backpack uhuw, War hammer, 50 power boltuw. Jak nie wierzycie to sie spytajcie Cerniaki bo to byl jego lotbag 8)
|
Ja dzisiaj znalazłem 10 mana fluidów.
Po prostu szedłem sobie kupić czar w gildii druidów i zapomniałem ze ksztuje 350 a nie 250. Wracam szybko a tu patrze w sklepie leży na ziemi jakaś flacha. Myslę sobie wino nawale sie jak porąbany i będzie śmiesznie. Biorę a tu drugi, trzeci czwarty i tak aż do 10. Daje na to look a tu : You see a mana fluid Jestem happy z tego powodu, nabije sobie troche m level ;-) |
Cytuj:
ja bym sobie podciął żyly na krzyż na jego miejscu ;) |
Ja na rooku jedyne 100gp w trupie i wędke.
Na mainie lootbaga (schowanego w trupie) o wartości ~ 3k |
DSM g-arm RH d-shield gS pare k-setow parenacie bp uh/sd/hmm/gfb i duuuzo innych rzeczy lezacych na ziemi w moim starym domku ;p
|
brass legs i plate armor
|
na rook'u znalazłem KATANE i CHAIN ARMOR :) czyli to co najlepsze mozna znaleść na Rook'u a na meinie .. hmm chyba Two Handed Sworda i Beholder Shielda :(
|
Ale wy znajdujecie. Ja mialem nawet nawet farta.
Rook. 2 brass shieldy Main. Wylogowalem sie na dragach, i patrze a tu na dole ktos leje dragi no to ide patrze a tu Bp a w nim -20 burst -pare sabre -longsword -stell shield -p-legsy Inny fart to 200 rybek w skrzyni przy jeziorku. Niestety nie wzialem all po drugim kursie juz ich nie bylo:/ mialem tylko 100. Jak se cos przypomne to edit |
Heh ja na rooku znalazlem bag z chainem, mace brass shield i do tego 500 gp. A na mainie dwarven shield :(
|
a ja gdy nie mialem szczęścia :P
no moze jeden raz koles mial chyba kicka do ziomka pogchodzi ghoul i go zaczyna nawalac, ja pytam "help?" on nic nie odpowiada to poczekalem zabil go ghoul i znalazlem w nim knight armora :P |
Ostatnio gdy szedlem expic ...Na skrzynce leżał parcel...W nim loot z drag hunta.Pełno kusz ,broadsworduw i bardzo dużo dragon hamuw które zbieram :D
|
na rooku najlepsze co znalazlem na ziemi to carlin sword
a na mainie hmm niech pomysle chyba z 3 bagi longsword i jeden lukow |
a ja standardowo zmniejszając lagi(afk loor) znalazlem FS i p-arm.
|
Ja znalazłem na bh 2-handed sworda leżącego pod ciałami bh:2handed:
|
Ja na rooku znalazlem katane a na mainie scale armor
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |