Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Test Serwer. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6670)

Slajt 24-06-2004 16:39

To ja wam coś powiem
Mam taki bajer że dzisiaj (czwartek) próbowałem się wbić na serwa i losowo wyskakiwało mi albo conection timeout, albo czekałem dłuższy czas i wyskakiwało too many players. Myślę, że trzeba poprostu dużo cierpliwości i wbijać się rano.

Arakazz 24-06-2004 16:47

szkoda ze tibia proxy nie mozna sie wspomoc ;(

Dabek 24-06-2004 17:38

Niestety, ale facc mogą zapomnieć o teście. Ja się wbijam dzisiaj cały dzień o różnych porach i ANI RAZU się nie udało, a kumple z paccem bez problemu po kilka razy wchodzili....

gietol Julera 24-06-2004 17:48

jak nuda to przejme twoje konto :) jak niechcesz go juzpisz na na gg 3162521

---------------

wogle polacy sa b niemili tutaj na test serverze:)

Venom 24-06-2004 17:59

8) przez ile dni bedzie mozna sie zalogowac na testowy server?? :))

Owocowy Shejk 24-06-2004 18:14

Niestety nie udalo mi sie jeszcze zalogowac bo za pozno zaczalem [dopiero o 18] ale jeszcze troche popruboje

Trener 24-06-2004 18:44

Wy to macie fajnie :]

Macie przynajmniej Too Many Br online :]

A mi BARDZO CZĘSTO wywala że brak połaczenia z serwerem X(

Tak przynajmniej można by próbować pograć na tescie, a tak to naewt nie mam co próbować

kidler 24-06-2004 19:13

ale przeciez pisze ze nie tylko dla pacc wiec dlaczego facce nie moga sie zalogowac?? X(

Ziomuœ 24-06-2004 19:54

A o której będą mogli na tescie grac ci którzy nie mają Pacca?

Litawor 24-06-2004 20:22

connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout

Kermit Frogger 24-06-2004 20:50

Moge zabijać?

Jeżeli dobrze zrozumiałem to w przyszłych paru dniach moge zabijać ludzi nie obawiając sie że bedę miał czaszkę? Jeżeli tak to niech ktoś mi przyśle post czy tak! ;)

spider-bialystok 24-06-2004 21:01

Możesz pekować bez wyrzutów sumienia, ale tylko na test serverze.

Adrian 24-06-2004 21:03

........ja chce!

Pytanie dla tych co sie wbili na test server(facc)
Po jakim czasie od momentu ''Please wait while connecting to the game world'' zalogowaliscie sie na testa..to znaczy czy dlugo czekaliscie czy krotko.????
bo ja czekam i czasem too many a czesciej ''time out'' cos tam ;( ;( ;( ale mozee....kiedys :D

Diamentowe Ostrze 24-06-2004 21:06

po prostu poczekajcie do jutra i dokladnie ze startem serverow t.j. o 9 wbijcie sie i tyle

eXtremeDami 24-06-2004 21:11

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Adrian
Pytanie dla tych co sie wbili na test server(facc)
Po jakim czasie od momentu ''Please wait while connecting to the game world'' zalogowaliscie sie na testa..to znaczy czy dlugo czekaliscie czy krotko.????
bo ja czekam i czasem too many a czesciej ''time out'' cos tam ;( ;( ;( ale mozee....kiedys :D
Ja odrazy sek po save serwa sie wbilem z 2 minuty potem zginolem i sie nie moglem lognac :P

Tychanowicz 24-06-2004 21:11

Witam
Za zabicie wyższego od sievie lvl-a dostajemy expa ale to co dzisiaj mi sie przydarzyło to nie wiem czy to błąd gry:nie miałem stuffu i mnie zabił Slim i on dostał 54k expa za mnie.Gracze wiem że powinni dostawać ale potworki... :baby:

V_E_G_E_T_A 24-06-2004 21:29

Test serwera

Moim zdaniem to oczywiste, że osoby, które dysponują pacciem mają pierwszęstwo do pomyślnego zalogowania się na serwer. Więc są bardzo nikłe szanse, że osoba z frre kontem wejdzie do gry. :baby:

Czytałem wszystkei posty i ciągle się powtażają te same słowa "connection timeout". Nie ma sęsu pisać takich zbędnych postów, ponieważ nic z tym nie da się zrobić. Jak to już niektórzy powiedzieli "bądzcie cierpliwi".
----------------------------------------------------------------
Myślałem, że będę mugł sobie spokojnie pograć w tibie, a tu pełny serwer X(.

Wufei 24-06-2004 21:34

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Ralph Druid
Ja juz nie wiem co te Cipy kombinują, ze nawet pakerzy(czytaj gracze z pacciem :) ) nie moga wejsc a co dopiero fakerzy

offtopic : mam lepsze nie pakerzy a pacman :D

mam dobry sposób na odstresowanie się od tego że niemoge na testa wejść załączam max payne 2 i robie rozróbke (i nawet skulla nie mam hehe) :D

to pomaga od oderwania się od codziennego życia z tibią ;)

mój kolega na gg mi mówił że cały czas próbował no i wbił i teraz se sieka wszystkich... spotkam go to go zabije bo gra na innym servie (on mówi że cienias jestem ale cuz mam w dp troche runek) :evil: już ja mu pokaże

V_E_G_E_T_A 24-06-2004 21:45

Dodatkowa informacja.

Zapomniałęm powiedzieć, że na stronie (www.tibia.pl) jest dość istotny błąd X(, a mianowicie nie działają zdjęcia hełmów :D

Vihobefa 24-06-2004 22:43

SoV

a ja qpilem SoV'a za 3 bp uhow :D teraz musze zdobyc stonecutter, thunder hammera i e-plate bo mam tylko dsm'a :[

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.