Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   /Black Widows vs New Stars/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=68587)

Redeox 24-03-2006 18:09

@shaman
Powiedziales co chciales, teraz ja to sprostuje. Kiedy wojna sie zaczela PRZESZEDLEM do NS. Z powodow kazdemu tutaj z obecnych znanych I nikt nic nie odkrecal. ok 1:0 dla mnie. Next thing: Atakowalem Cie za insulting, a przeszedlem do domnesticus z qmplami. Z Phy, Fabienem, etc. 2:0 dla mnie. Jaki moral z mojej opowiesci?

Ok twoja wersja.
po 1 nigdy Cie nie insultowalem i Ty o tym dobrze wiesz
po 2 zaczynales mnie zawsze bic gdy muwilem zebys oddal moje zkradzione pieniadze(18k)
po 3 nie klam ze Cie insultowalem (wystarczy spojzec na forum>xerena)
ile ludzi pisze ze ich huncisz za tzw."insulting"
po 4 Phy,fabian etc. to koeldzy twojego 2 ownera a nie twoi:P.

Shaman 24-03-2006 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Redeox
@shaman
Powiedziales co chciales, teraz ja to sprostuje. Kiedy wojna sie zaczela PRZESZEDLEM do NS. Z powodow kazdemu tutaj z obecnych znanych I nikt nic nie odkrecal. ok 1:0 dla mnie. Next thing: Atakowalem Cie za insulting, a przeszedlem do domnesticus z qmplami. Z Phy, Fabienem, etc. 2:0 dla mnie. Jaki moral z mojej opowiesci?

Ok twoja wersja.
po 1 nigdy Cie nie insultowalem i Ty o tym dobrze wiesz
po 2 zaczynales mnie zawsze bic gdy muwilem zebys oddal moje zkradzione pieniadze(18k)
po 3 nie klam ze Cie insultowalem (wystarczy spojzec na forum>xerena)
ile ludzi pisze ze ich huncisz za tzw."insulting"
po 4 Phy,fabian etc. to koeldzy twojego 2 ownera a nie twoi:P.

Niektozi sa nieuleczalni. Czlowieku uwierz, ze nie kazdy Polak ma Twoja mentalnosc i potrafi porozumiewac sie w tylko jednym jezyku...(chociaz watpie ze i tyle potrafisz)

Redeox 24-03-2006 19:40

Jak sie nie wie co pisac to sie pisze niekoniecznie madrze.
;)

Michad 24-03-2006 19:44

skonczycie juz bo w kolko jest to samo -.-

Zeur 24-03-2006 22:04

Mnie też to się już robi nudne, ciągle jedno i to samo... Każdy na każdego naskakuje i co wam to da? satysfakcje? czy może coś więcej? macie chore ambicje co poniektórzy.

Odczepcie się jedni od drugich.

Lepiej powiedzcie mi co się stało że ludzie z potenti pszeszli znowu do dem~

Protarus 24-03-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzg
No jasne, nie problem tez byc 1 w expie gdy ma sie 5 ownerow.. Z tego co mi mowil rl kolega z duskiness to miales 7 albo 5 nie pamietam juz ;) gratz?

Masz bledne informacje i to bardzo.

@Jon@an
Bacik zna(l) schamana

Pozdro:faceoff:

Lord Dreathan 25-03-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protarus
Masz bledne informacje i to bardzo.

@Jon@an
Bacik zna(l) schamana

Pozdro:faceoff:

Bledne napewno nie, on poprostu gada bzdury.

Ziutek666 25-03-2006 08:16

ahahaha BW znowu owned z kazdego servera ich wy*******ają
Aldora,Arcania,Berylia,i teraz pewnie Xerena

Shaman 25-03-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziutek666
ahahaha BW znowu owned z kazdego servera ich wy*******ają
Aldora,Arcania,Berylia,i teraz pewnie Xerena

BW wygralo wojne :ppppppppppp

Lord Dreathan 25-03-2006 17:56

Z beryli nikt ich nie wywalil. Na Xerenie nie przegrali zadnej wojny.

Kobielak 27-03-2006 18:35

Eh udzie nie mowcie ze te wojny nie sa pomiedzy narodowosciami tylko pomiedzy gildiami:/ Na xerenie swe huncili polakow od poczatku, nie dalo sie expic jezeli wiedzieli ze jestes polakiem, dziwne ze jezeli te wojny byly pomiedzy gildiami to ze akurat dziwnym trafem w jednej gildi byla 1 narodowosc a w drugiej druga narodowosc (+domieszki lizaczy dup szwedom ktorzy wola zeby ludzie z ich kraju byli hunceni za to ze nie placa albo za to ze nie liza dup) LUDZIE POPROSTU GRATZ INTELIGENCJI nie rozumiem jak mozna dolaczyc do takich szwedow ktorzy nas gnebia na swatach i prawie nad kazdym probuja zawladnac:/ juz napewno wolal bym grac na furorze gdzie nawet na trade mowia po polsku niz na zerenie na ktorej zapewne niedlugo wiekszoscia bedzie swe:/ Najlepsze sa swiaty mieszane gdzie jest potorchu wszystkich bo ani nie bedzie tych "Zrytyryj Piczaodbyt" ani nie bedzie ludzi piszacych "br?" ani takich co beda huncic polakow za to ze sa polakami:/ a topic proponuje zamknac

Miltoner 28-03-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kobielak
Eh udzie nie mowcie ze te wojny nie sa pomiedzy narodowosciami tylko pomiedzy gildiami:/ Na xerenie swe huncili polakow od poczatku, nie dalo sie expic jezeli wiedzieli ze jestes polakiem, dziwne ze jezeli te wojny byly pomiedzy gildiami to ze akurat dziwnym trafem w jednej gildi byla 1 narodowosc a w drugiej druga narodowosc (+domieszki lizaczy dup szwedom ktorzy wola zeby ludzie z ich kraju byli hunceni za to ze nie placa albo za to ze nie liza dup) LUDZIE POPROSTU GRATZ INTELIGENCJI nie rozumiem jak mozna dolaczyc do takich szwedow ktorzy nas gnebia na swatach i prawie nad kazdym probuja zawladnac:/ juz napewno wolal bym grac na furorze gdzie nawet na trade mowia po polsku niz na zerenie na ktorej zapewne niedlugo wiekszoscia bedzie swe:/ Najlepsze sa swiaty mieszane gdzie jest potorchu wszystkich bo ani nie bedzie tych "Zrytyryj Piczaodbyt" ani nie bedzie ludzi piszacych "br?" ani takich co beda huncic polakow za to ze sa polakami:/ a topic proponuje zamknac

LoL ? Wiekszymi PA od szwedow to sa polacy... a co ty masz do szwedow ??? dziwisz sie ze probuja polakow wy***ac z serva ??? np na aldorze od kogo BW dostalo wpie*** ??? od polakow... wiec tutaj od poczatku probuja wyrzucic ich z serva... nie czaje ciebie ja osobiscie lubie i polakow i szwedow ze szwedem przynajmiej lepiej sie dogadasz... nie sa takimi frajerami jak polacy. I czemu dla ciebie szwedzi sa wszyscy tacy sami ??? poprostu umieja sie zjednoczyc itd itp...

Diablosss 28-03-2006 21:11

AHAhioaio Aerthis mial haka spadl na 30 lvl czyli chyba bedzie szedl na new serwer a jak czytalem posty wyzej to new star tylko na to czekalo :D.
Cos czuje ze na new bedzie ciekawie :>

Mowicz 28-03-2006 21:21

HUahahahhaas aerthis hacked 20 lvl !!! omg ;) A w opisie ma "1st to block demon" Hmm ciekawe czy se poradzi... :confused: :P

Diamonic 28-03-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
LoL ? Wiekszymi PA od szwedow to sa polacy... a co ty masz do szwedow ??? dziwisz sie ze probuja polakow wy***ac z serva ??? np na aldorze od kogo BW dostalo wpie*** ??? od polakow... wiec tutaj od poczatku probuja wyrzucic ich z serva... nie czaje ciebie ja osobiscie lubie i polakow i szwedow ze szwedem przynajmiej lepiej sie dogadasz... nie sa takimi frajerami jak polacy. I czemu dla ciebie szwedzi sa wszyscy tacy sami ??? poprostu umieja sie zjednoczyc itd itp...

Nie polaków ale gildii Eternal march albo Sixth Sense już nie pamiętam, do której zaliczali się m.in. polacy. Nie wiesz? Zamknij jape...

Miltoner 28-03-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Nie polaków ale gildii Eternal march albo Sixth Sense już nie pamiętam, do której zaliczali się m.in. polacy. Nie wiesz? Zamknij jape...

Ale najbardziej przyczynili sie do tego polacy -.-" Masa i zecik...

dzg 28-03-2006 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablosss
AHAhioaio Aerthis mial haka spadl na 30 lvl czyli chyba bedzie szedl na new serwer a jak czytalem posty wyzej to new star tylko na to czekalo :D.
Cos czuje ze na new bedzie ciekawie :>

Mhm... Hacker go nie zrokowal, zabral wszystkie rzeczy. Aerthis sie zdenerwowal i zrokowal, proste. Nie wiem dlaczego hack czyjejs postaci jest dla ciebie jakas radoscia. Jestem ciekaw czy jakby shaczyli twoje noobchary to tez bys byl taki cwaniak.

Shaman 29-03-2006 08:03

Hehehhehheehehehheheheehhh, nie mialem hacka, poprostu "kolega" wy***al mnie na itemy i kase :P a co do chara, to ma 10 lvl :D I nie zaluje, ze go zrookowalem, nie zaluje czasu spedzonego na ta postac. Bo tibia to gra, i w tej grze chodzi o to, aby dobrze sie bawic :D A ja dobrze sie bawilem expiac i rownie dobrze sie bawilem sie zabijajac :D
Enjoy~
PS: nie ide na nowy swiat, nie gram w tibie :)

scorp 29-03-2006 08:21

@up
aerthis..ta....ta.... ja juz to widze, nie idziesz na nowy swiat, hmmm ciekawe i rezygnujesz z tibii :((

Zeur 29-03-2006 08:58

hehe, czyli nie da NS satysfakcji na new server :)

Tak z Ciekawości, masz jeszcze pacca na acc ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43.