![]() |
Nawet ja to tam 40 rp :P juz to hat of the mad, b robe , p legi, boszki no i beho shield :D:D ^^
|
Myslicie ze na 40 lvl ()pacc() dam rade ze skilami 77 gs solowac ? ile uh waste or mf waste ?:p
|
Dobry poradnik.
Witam
Gratuluje dobrego poradnika dla profesji jakze wspaniałej jaka jest Paladin . Sam posiadam 116 rp.Jest to najlepsza profesja jaka gralem (miałem kila Sorcow,druidow,knightow 50lvl+) jednak wybrałem paladyna.Na 30 lvlu sorcem/druidem/knightem nie uwalisz solo Giant Spidera (hmm sorcem/druidem moze ale to za duze waste).Ja to a 1 GS zużywam hmm 1 mf ale to czasami kiedy mnie blokaja poison spidery i inne scierwo . Pozdrawiam Votegon Edit: Glik ja radze manasowac sie do full mana ,utani hur , jesli cie gs dopadnie to exura vita i dalej :)mozesz tez sobie pomagac hmm . |
Wypas :) Thx for U !
|
Wow!!!
Dla paladyna poradnik jak znalazł. GREATINGS!!! :cup:
:elf: :elf: |
:cup:Wszystko czytelnie oolnie bardzo dobry poradnik dla palków :]
|
Poradnik rewelacyjny, ale nie widzę sensu odświeżania tematu, gdyż artykuł jest już raczej nie aktualny. Jeszcze trochę a zabiorę się za napisanie czegoś takiego, tyle że aktualnego. :-]
|
Zajebiste!!
Najlepszy poradnik jaki widzialem!! Niema lepszego :p I mam takie pytanie dla doswiadczonych pallow... Co mam np zrobic jak jest jakies ciasne miejsce i np 3 gs i wejscie to dziura?? Mam robic gora dol?? czy biegac w tym pomieszczeniu?? czy bloczyc?? Plx Help...
|
SPoko
Przeczytałem wszystko :D i stwierdziłem iz poradnik jest super wykonany i przyda sie dla każdego poczatkującego jak i zaawansowanego gracza!! POZDRO :D:):)
|
Wyczytałem że na początku palem trzeba skilować na trolach spearami na full def, a nie można na początku skilować na trolach na full def łukiem? Przyniesie to gorsze rezultaty czy takie same?
Z góry dzęki za odpowiedź, pozdro dla wszystkich!! |
dość nieswieży ale spoko dla nowych B)
|
Elvenbane
Siema all mam palla 9 prawie 10 lv 2 mlv skille 44/35 eq soldier helmet (nie mam duzo kasy więc jestem zmuszony do kupienie tego),scale armor,bow arrowsów mam duzo,plate legs i leather boots.Moje pytanie brzmi tak czy oplaca sie expic na zamku Elvenbane???Aha i jeszcze jedno moge docwiczyc 4 mlv i uhy lub ihy cz dam rade ???
|
Bardzo dobry poradnik
Bardzo ładnie napisany strasznie sie rozpisales i masz u mnie duzego Plusa
|
Nice Nice:)
Super Poradnik lepszego nie widzialem duzo sie z niego dowiedzialem mogla bys go troche zaktualizowac do tibi 8.0 bo teraz np hmmy przez palkow juz nie sa uzywane:):):)
|
teraz wszystkie poradniki dla palka/knighta wymagają aktualizacji tylko jestem ciekaw kto się tego podejmie :)
|
Cytuj:
Raczej Nie z Kilku Powodow : 1. Jest Tam Duzo Typa 2.Na Swiecie Pvp Sa Tam Czesto Pk 3.Ludize Moga Lurnonc zerka a wtedy palem raczej nei uciekniesz |
Ooooo super przyda mi się już czytam thx;)
|
NO! Troche sie opisales:P Poradnik troche dlugo ale posiada duzo dobrych informacji, daje 9/10 :):cup:
|
Cytuj:
|
PAcc
Fajnie fajnie ale gdzie sa miejsca dla ... PACC 8o
ale ogolnie spoko :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |