![]() |
No i teraz, co wy Wanted Academy zrobicie?.Huahahahha,bedziecie uciekac do innej gildi i krzyczec "hail vision"^^.Przeciez większosc z Wanted Academy nie umi kupić sd w skepie a wy o wojnie marzycie.Oczywista sprawa jest że Wanted padnie.
|
Cytuj:
Tosik Tepek Apr 09 2006, 11:37:55 CET Killed at Level 42 by Grimm |
Cierpliwości Slayer, cierpliwości. B)
|
@slayer robin
haha :) ja juz nie kapuje co sie dzieje :P @drazharm czy postac o nicku drazharn to twoj char???niedawno wyzywal mojego kumpla :) |
Apr 09 2006, 11:53:15 CET Killed at Level 35 by Zeus Rook
and by a fire elemental of Zoot Vika Apr 09 2006, 12:24:04 CET Killed at Level 34 by Grimm and by Zeus Rook |
Cytuj:
Dof academy ma wiecej zmartwien? nie chciał bys słuchac tego spamu płaczków noobków z WA ktorzy mi płacza ze oni nic zrobili, nie chca zadnej wojny, nie chca padac a w gildi byli tylko dla towazystwa a nie dla walki. zreszta tu nie o wojne miedzy akademiami idzie- A wojne Wanted vs DoF & Swe juz raz wygralismy |
Cytuj:
|
Drogi corscie prencie, jak bys zauwazyl to wtedy w Wanted bylo okolo 10 osob i mieli duzo nizsze lvle.
Zobaczymy jak tera sie losy potocza. |
Daj spokuj człowieku. Ubij jakiś porządny lvl +90, a nie szczycisz się tym, że ubiłeś kolesia z 35 lvl. Jesteś żałosny.
|
Cytuj:
dokladnie... ubic 35lvl to nie taki znowu wielki wyczyn... buahahaha Wanted Padnie i to nastąpi niebawem :) @Grebol. Tak impreza sie zacznie :) ale u swe ^^ po wygranej wojnie hueheh... Ciekawe co bedziesz mowil jak przegrac ie :) :dance: |
Cytuj:
Jestem ciekaw co bedziesz mowil jak bedziesz swe palcil zeby expicB) |
buheaa a kto mu kaze placic ?
Nie badz taki cwany bo padniesz pierwszy i ty bedziesz placic zeby moc expic ;) Cya in game :* |
Platnosci
Cytuj:
Dla wyjasnienia i rozwiania waszych obaw co do odplatnosci-zadnej odplatnosci nie bedzie. Jesli juz takie cos sie stanie to mysle ze jestesmy w miare szybko to ukrocic. Po 3 wkoncu dajcie nam najpierw ta wojne wygrac wtedy bedzie mozna rozmawiac o jakich kolwiek rzeczach zwiazanych z Azura Hail Dof&Vision P.S-wszystkie slowa wypisane w/w sa moimi slowami, biore w pelni za nie odpowiedzialnosc choc mysle ze wiekszosc ludzi tak jak ja mysli tak samo. Pozdrawiam Franco |
Cytuj:
|
eh i tak wiem jedno, Wanted wygra ^^
1/2 z wanted ace nie ma pojecia o wojnie itp, ale jest też 1/2 która wie wiecej niz myslicie. Przekonacie się co potrafimy. Teraz wam zle a jak swe robiło PA to było all dobrze? Hail Wanted |
Cytuj:
masz polowe racji,a mianowicie jak swe robilo PA to naprawde bylo ciezko,ale nie zgodze sie z tym,ze wanted wygra!moim zdaniem nie maja szans... |
Cytuj:
No to się przekonamy ;) _/ Wanted |
Cytuj:
wez chlopie pograj z 3 lata a Azurze to mozesz miec glos... Wanted lepiej sie zastanowcie nad nowym swiatem -.- macie gora miesiac grania tutaj... |
Cytuj:
Może 3 lata nie gram ale za to 2. Wiem napewno wiecej niz ty. AAA i thx za wyrok który się nie spełni.:D |
Cytuj:
chlopcze ty mi chcesz mowic ze wiecej niz ja? bylem jednym z pierwszych na azurze,potem przestalem grac,ale ciagle cos mnie tu ciagnelo-kumple,dlatego kilka miesiecy temu wrocilem... a zalozysz sie ze sie spelni? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |