![]() |
Cytuj:
Pewnie, ze mnie stac. Ale nie mam zamiaru zawracac sobie Toba glowy. Nara. |
Dobra tyle tutaj lekko mowiac klamstw, wiec sobie zrobilem konto.
Przeczytalem caly threat, juz niepamietam wszystkiego :p Ale zaczne od tego goscia co mowi ze ja sharuje. Mowisz ze masz dowody, to mi daj. To ze jestem polakiem moze dla was jest dowod. Ale mozecie zapytac sie Xari bo do mnie dzwonil na Norweski numer. Po za tym jestem na ventrilo zawsze gdy jestem na Larosie, i tylko ja mam access do Larosa. 2) Magda niema wstep na Koti, a jezeli by miala co by miala robic? Kwiadki mu podlewac? 3) Scroop tutaj taki fajny itd. A w Tibii pytasz ile musisz placic, i to nie tylko zeby wiedziec ;) 4) Jezeli Rederiet tacy sa mili i dobzi, po co przez 4 miesecy plakaliscie ze Garm, Jingit, Alfis, SKlifingr i Popeye to PK? Scroop Ty jestes tylko bezsesownym brazowym nosem. Ciebie zabili osoby z Twojej guildi i zabrali Ci caly Twoj EQ, a teraz do nich poszedles po co? Po proteszon? :( 5) Garm sie ze mna wogule niedogadywal, i nadal gra ten sam Garm. Zaplacil 250k i jest wolny. I niedojdzie do nas. Wszyscy z S8 go nieznosili tak samo Zumoni i Jingit/Xari/Aven. Ale ich niebilismy bo szanowalismy nawzajem swoich kolegow (Slashow). Garm 2 mies tez mial hunta z Zumoni ale Alphon itd. tak nas blagali ze dalismy im jeszcze jedna szanse, zabili Hamesses wiec my zabilismy Garma i Jingita. I dlatego wojna sie zaczela. |
pwned albo wkręta ;s jestem ciekaw zy to pierwsze czy drugie okaże się prawdą ;>
|
Hahaha niezła podróbka :)
|
Moze do mnie napiszesz w tibii madralo?
|
Cytuj:
@ Koti sie nie zegnamy |
skubany rzeczywiście :)
|
Cytuj:
moge napisac powiedz tylko kiedy ;> |
Cytuj:
Podróbka czego? Chodzi o to ze nie jest naprawde polakiem albo co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A dowodow zadnych niemasz wiec japa buraku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
i sam sie nie udzielaj skoro nie znasz anglika (dla twojej wiadomosci retarded - opozniony w rozwoju kretynie...) @Laros~ tez prawda... bez dowodow mozna sie zamknac i nikogo nie oskarzac bezpodstawnie ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wielki ziom Vidfamne potem Swapzora ktoremu i tak nie pomogl jak padal hehe ja nie mam sily do takich ludzi bo o ile tej gry nie mozna brac na powaznie to jednak powinno sie zachowac jakies zasady przyzwoitosci. Wiesz co to lojalnosc? |
Cytuj:
Ale jezeli ludzie z Twojej guildi chca Cie zabic, a Ty wtedy robisz wojne przeciwko im i wygrywasz. To juz niema nic z tym do robienia. Bardzo sie ciesze ze odszedlem od Vidfamnes, bo dopiero po wojnie zobaczylem rl pics i jakie naprawde to sa c*** w rl ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
W tibi dla mnie liczy sie Team jaki masz, nie mozna grac "solo" Lars znalazl taki team i jego wybór okazal sie dobry, trzyma sie swoich zasad, pomaga innym..Co wy macie do tego kolesia?
@Szarancz, on zaczol grac na selenie z niewielka rodzinkom, z poczatku byl nikim pozniej stal sie kims i jest nim do dzisiaj, a ty? Ty jestes nikim, atakujesz go bo jestes przegrany, tak jak polscy politycy. On ma gildie która go nigdy nie huntowala i pomaga jemu, a ty dolaczyles do gildi w ktorej masz wrogów. Ty jestes loser, wtapiles to bye na nowy serv a nie spamuj forum o tym "Mamo on jest lepszy bo on oszukuje" LOL /Marek |
Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac :). @ Koti A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak : "Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35" I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc. HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD @ Laros Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8" Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej :) To zdrowie niszczy ;] Eot. |
Cytuj:
Nie uwazam sie za przegranego. Gralbym tu pewnie tylko ze kiedys stwierdzilem ze tu nie ma sensu grac bo malo osob a zeby byc bezpiecznym to trzeba byc strasznym lizodupem jak wlasnie to pokazujesz. Twierdzisz ze dolaczylem do gildii w ktorej mam wrogow, a skad ty za przeproszeniem wszechwiedzacy wiesz kto jest a kto nie jest moim wrogiem, z tymi z ktorymi mialem dogadac to sie dogadalem. Ja juz od dawna jestem na innym serwie i nie mowie jak tam jest bo co wam do tego kim jestem. Ty za to jestes chyba retarded bo twierdzisz ze ja rzucam bezmyslnie naokolo wyzwiskami bez dowodow. Zastanow sie co piszesz, bo tu widze ze albo jestes kolejnym dupolizem albo **** widzisz i tylko glupoty d***sz zeby sie wypowiedziec bo przeciez jestes taki master ze musisz sie wykazac co ty wiesz o tym co sie dzieje. |
Szarancz wiesz jak sie dowiedzieli ze Laros czyta forum to wszyscy odrazu staja w jego obronie ;) Ja od poczatku twierdzilem ze jest smieciem i takie moje zdanie na zawsze zostanie :P
aaaa Koti jeszcze jedno mi sie przypomnialo co mowiles o Larosie... Ale zostawie to dla siebie ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |