![]() |
nvm nie chce mi sie z toba dyskutowac :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xen mowil ze z toba chara na lunarze bedzie sharowal ;_;
|
lol
N/c...
Cytuj:
|
Ixandu, nie mowilem, ze z Olorem. Z nim nie gadalem od ponad trzech miesiecy ;d. Blejd mi proponowal sharing innego chara ;p
|
no chyba ze tak ;
|
eee chlopaki takie rzeczy przydalo by sie pisac na priv a nie na forum po za tym rzeczywiscie nie macie sie czym chwalic tylko tym ze ktos z wami chce scharowac acc?
|
xen to debil i nie dalbym mu szarowac mojego chara ;
|
jeeeeedziesz olor do setnego ;>
plx nie bluzgaj mnie , ja kofam mojego pr0 uber chara i bardzo lubie siedziec w depo... mozna sobie pogadac z takimi 15 lvlowymi kolesiami xen dawaj mojego bpki a nie wkrecasz ze musisz isc bo mecz leci ;d edit : btw olor zalatwisz mi taki podpisik "tibia.pl support' ? plx blx |
Otto Chaos
Jun 17 2006, 20:37:15 CET Killed at Level 98 by Chompollet Tzetzi and by a minotaur Otto zaatakował jakiegoś 20+lv, który rzekomo był kumplem Chompolleta. Dla mnie to i tak jest przykład PA ze strony No Pain. Chłopak za szybko expił to sobie znaleźli powód, żeby go ubić. -.- Ech... szkoda kolesia. |
no co ty nie powiesz O_o?
|
Tak to bywa,ze silny robi co chce,a słaby nie ;)
|
CRY ME A RIVER, otto to noob
|
Szwedzi nie sa tacy zli...
Ja zakolegowalem ze szwedami:evul: ... i teraz mam protekcje od Gorfina, Aurotha, Lootarkungena itd :P.... Jesli chcecie pograc na tym serwie to ... <>PEACE<> \,,/^.^\,,/ :P:P:P:P a i jeszcze te protekcje mam za free !! :D
A i jeszcze jedno ... Wole "NO PAIN" od innych gildii :P Cya |
Cytuj:
o k*** mądry człowiek xD... blz kce z Toba foto =] Ja popieram w 100% =P pasowałoby walczyć, i taknie ma nic do stracenia jak to wcześniej mówił Olo~~ gogo chociarz niech nie czują się tak pewnie |
up:
przecierz polaczki wola np , wiec o co chodzi. sugi zabil mi pk chara, kto go dednie? ;; |
Jezu morelka mam uhy dla ciebie ;;;;;;; napisz, kiedy mam byc online, hir albo na gg
|
@Morelowe Słonko
Nom właśnie kto mnie dednie za zabitego chara Moreli ?:D , Plzówa zrobcie to szybko i bezboleśnie ;) , Vanglis mnie chciał dednąc :<< , ale niestety obaj siedzieliscie w pzecie ;D , Sie gra sie ma Morela ; D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |