![]() |
Cytuj:
|
od jakiegos czasu, po utracie domku, rzeczy pozostaja w srodku
|
A gdy mi sie skonczyc PACC to trace domek??
|
Cytuj:
2up Co?? |
Mam takie pytanko, jeśli wlazlem se do psteko domku i tam spie to hp i mana beda mi rosły ??
|
witam !!!
właśnie kupiłem domek w svargrond. ale po sprawdzeniu lezy tam cialo - 21:28 You see a straw mat. ......... is sleeping there. Postac jest facc. I tu jest moje pytanie , vczy w przypadku zakupu pacc przez ta osobe ona lognie sie w domku ktorego ja jestem wlascicielem czy tez gdzies indziej:confused: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurde mam pacc a (mój brat też) on daje mi subownera a ja gó*no moge zrobić o co biega?:baby:
|
Cytuj:
|
Ja nic nie moge robic nawet zapraszac tylko włazić i drzwi zamykać-.-
|
Cytuj:
|
Eh mam criminal record za spoiling auction, minely trzy miechy i nie chce zniknac....Czy moze ktos cos z tego rozumie ?
|
Cytuj:
Wszelkie wpisy są czyszczone na początku miesiąca. Dlatego też Twój powinien zniknąć około 3? lipca. |
Niezle ja se spie na ot sie B)
|
Mam bardzo dziwny problem. Już trzeci raz biorę udział w licytacji domku i nie mogę przebić ceny. Mam w banku ponad 16k, wchodzę na tibia.com do houses, wybuieram domek, ktoś już licytuje za 8k. Dobra, borę: bit i daję 10k i 1 gp i zatwierdzam. Pojawia się napis: The limit of the other bidder is higher. The bid is now at 10001 gold. Klikam back i podana jest moja kwota: 10001, ale nick tego typka, który licytował wcześniej. O co w tym chodzi? Liczę, że ktoś mi szyko pomoże bo bardzo zależy mi na tym domku.
|
Cytuj:
Trochę to pomieszane ale mam nadzieję, że zrozumiałeś ^^. @down Np. Podbijaj powoli aż go przebijesz ;p |
Teraz już rozumiem, wielkie dzięki. To trochę głupio bo nie wiadomo ile dał, ale trudno trzeba dawać coraz więcej. Pozdrawiam.
|
jak zmienić łóżka ?
nie chce mieć czerwonych -,- .. |
Musisz kupić w sklepie bed kit w wybranym kolorze, a następnie użyć go na łóżku. Do wyboru masz niebieski, żółty, zielony oraz czerwony.
|
gdzie to kupic ? ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |