Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Tibia i agresja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75570)

sir'zizu 03-07-2006 17:21

Jak powiedziałem mamie ze mnie zabili w grze to potem jak mnie zobaczyła przy tibii jak gram to sie pytala co ja robie? przeciez ja juz zginęłem i ile razy moge ginac... :D HEHEHE:D

Setza 03-07-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir'zizu
Jak powiedziałem mamie ze mnie zabili w grze to potem jak mnie zobaczyła przy tibii jak gram to sie pytala co ja robie? przeciez ja juz zginęłem i ile razy moge ginac... :D HEHEHE:D

Są 2 rzeczy które denerwują mnie , ale to nie jest ta gra , to jest mój provider internetowy i to są głópi ludzie ktróych spotykamw tej grze , sama w sobie tibia nie jest denrwujaca.

sir'zizu 03-07-2006 22:39

Sugerujesz, że jestem N00bem? Jeśli tak, to sie grubo mylisz. Uwazam ze gram fair, w zyciu nie zabrałem nikomu loota, pomagam playerom z red hp itp. Dalej juz nie bede tego komentowac, poniewaz jest to post nie na temat.
A co do agresji w tibii to rozładowywuję ją w sposób taki:
- idę na dwór z kolegami pograc w noge
- włączam inna gre, najlepiej Unreal Tournament lub Soldier of Fortune i ..jazda xD - polecam

Zdechly kret kanalowy 04-07-2006 03:48

mamy maniaka na forum

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Setza
Są 2 rzeczy które denerwują mnie , ale to nie jest ta gra , to jest mój provider internetowy i to są głópi ludzie ktróych spotykamw tej grze , sama w sobie tibia nie jest denrwujaca.

sezata wg. ciebie jak ktos nie kocha tibi to noob.....jesli nawet nie umie...a pomoga innymco bardziej nie umia to to jest newbie..nie kazdy chce grac grac w tibie 24/7 tak jak ty..zrozum

dragon scale sword mistrz 04-07-2006 09:01

czolowi gracze w tibie graja 0 godzin na dobe, a dlaczego az tyle to juz sie sami domyslcie, sam naleze do tych najlepszych "maniakow" i nabilem 83 lvl siedzac przed tibia 0 godzin na dobe, a jak ja to zrobilem to juz sobie sami dopowiedzcie
Jednym slowem im mniej grasz tym jestes lepszym graczem bo tylko frajerzy i nooby siedza przed tibia (no chyba ze sie idzie na hunt z kumplami albo na questa jakiegos to wtedy mozna grac i nie jest to noobostwo ale siedzenie przed kompem i expienie lub skillowanie to wielkie noobostwo, chyba jeszcze wieksze niz zabieranie lootbaguf)

rafalxx 04-07-2006 09:11

Ja jak padne to o lvl sie nieboje. Tylko o te gowniane skille ktore zeby odrobic trzeba 3h+ skillowac.

dragon scale sword mistrz 04-07-2006 09:15

a ja sie w ogole dedow nie boje bo jak padne to mi to zwisa i powiewa bo i tak lvl skille i mlvl sie same odrobia wiec co za problem?

Laleczka voodo 04-07-2006 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro Shinok
Sprawa jest prosta - granie na OTS'ach (czasem) popłaca. Nie żebym zachęcał do grania na prywatnych serverach ( które i tak po prostu śmierdzą, że tak powiem) ale po pożądnej dawce dedów człowiek się po prostu przyzwyczaja ( btw - jak sie pisze poprostu <po prostu ? >. Jedyny słownik w domu mi wcięło ... a na nowy nie ma kasy). Śmierć nie robi juz na mnie wiekszego wrażenia ( chociaż, czasem potrafie się nieźle wkurzyć co i tak żadko się zdaża )

dokladnie xP na ots mozna miec wysoki lvl ale po 3 deadach na nim idzie sie na rl tibie odrabiac ;]

a co do ankiety:
-ide na cs'a ;]
-ide pograc w "bale"

dragon scale sword mistrz 04-07-2006 09:55

na ots to trzeba byc kompletnym noobem zeby zaliczyc zgona (no chyba ze jest to ots pvp-e)

MixerQ 04-07-2006 11:28

Ostatnio u mnie w domu poprostu była rozpierducha. Rozwalilem palzmówke, kamere, i głosniki.B) Braklo neta na DS'ach i jak zadzwonilem do Admina to tak go wyklnolem ze odlonczyl mi neta na tydzien.Jestem agresywny.Raz jak dedelm, poszlem zagrac w pilke i ze zlosci wrzucilem koledze pilke do gnojówy:] Nie wiem czemu ale jak slucham Rocco to sie trche uspokoje.Look na moj podpis "Bede bronil Tibii krzeslem":evul:

Ko$moZ 06-07-2006 12:01

Akurat byłem wtedy u niego. Totalna rozwałka. Tesh jestem agresywy ale do gorszego stopnia........:kat: :p

Artimansee 06-07-2006 15:28

Ja raczej nie denerwuję się zbytnio gdy padnę. Ostatnio padłem na głupim hunterze ale to tylko mały brak w dostawie internetu ;)
Zazwyczaj po śmierci chętniej zabieram się do roboty aby odrobić ale i potem gram mając na uwadze jakie błędy popełniłem.
Konsekwentnie trzeba iść do przodu.
Jak już jednak poniesie mnie za bardzo to na środku pokoju wisi worek...

Rosi 07-07-2006 15:32

Gdy Tibia mnie wkurzy, wyłączam komputer i zajmuje się czymś innym .... Tylko i wyłącznie nieraz Fifa 2005 a najcześciej Counter Strike : D wtedy to tam wyładowuje złość ..... Gdy padłem w tibi to w Csie jestem niedopokonania :D biegne jak ten debil i każdego : P

b4t0n 07-07-2006 15:36

jak padne na 20~ lvlu to jest nera ;P ale jak padne na 35++ i nie zapaliłem rano to się zdenerwuję;P ale nie aż tak żeby rzucać w kogoś czym kolwiek :D no może też dla nery ;D ale nie w sposób taki żeby komuś zrobić krzywde bo mnie zabili albo ktoś coś ukradł...

to jest tylko gra... nie urzeczywistniajmy jej ani nie wtapiajmy w nasze życie... w końcu policja zabroni grania w tą gre ;P :D <lol2> joke (chyba :D)

Leyoth 07-07-2006 16:50

po prostu wylaczam Tibie i robie cos innego :) a dedam zadko bo gram na n-pvp xD

Vailhorus 10-07-2006 17:39

Kiedy gine/ zabierają mi lootbaga/ każą płacić grubą kase za zabicie jakiegoś śmiecia - Przechodze na drugiego chara i pkuje, albo robie pompki ;p .

Caim 10-07-2006 19:22

Agressssssssssja.......

Ja jak padne albo cos strace w tibi to robie to tak:
""No nie !!! ku*wa nie juz w ten KAU !! "" po czym ide zagrac w inne gry albo szukam jakis fajnych tematow na forum. Ale zawsze nastepnego dnia wracam do gry i probuje wszystko wyprostowac ;) B) B)

Chycel 11-07-2006 10:38

Sposobem na odreagowanie deada u mnie jest ... zagranie w ET ;]
Wolfenstein to jest to ;)

blontmatys 12-07-2006 10:26

wylanczam tibie i wlanczam inną gierke

Cashtan 12-07-2006 12:36

Mi ostatnio wylaczyli neta (GG dzialalo, maly trasnfer byl, Tibi nie uciagnelo) A ja akurat expilem na scarabach. Lapalem sie za glowe, myslalem ze zaraz zemdleje. nie ma tak ze ja bede padal przez telekomunikacje bo im sie chce bawic netem. Zadzwonilem i powiedzialem cos nieprzyjemnego babce z telekomunikacji X( Net byl za 5 sek.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55.