![]() |
Niebęde wypisywał ocen średnia 4.85 zachowanie- bdb klasa matematyczna ROX :)
ban dla carlosa_pl prosze... -.- Cytuj:
CZEMU TaK DUŻO LUDZI GRAJĄCYCH W TIBIE TO IDIOCI I GŁUPKI ??? |
@carlos_pl
ucz sie czasem:D i nie rob sobie wakacji 12 miesiecznych:) |
Cytuj:
|
nie ma co ambitny chlopak pewnie w Tibi tez ma z 12 level:D
|
Kali chciedź kalic musiedź
:( niestety dużo polaków to wtórni analfabeci albo idiocie lub tempaki. Większośc z nich nie potrafi napisać słowa "który" albo "z tąd". Jakie jest najprostsze ich wytłumaczenie? "Mam dysortografie." X( X( Wy palanty macie dysmózgie. Mózg wam zanikł. X( X( Zrobić wszystko żeby dostać zaświadczenie od lekarza że macie dysortrografie ażeby tylko na lekcji polskiego mieć świety "spokuj". I co ? bedziecie miec 30 lat i nie bedzie umieli napisac prostego zdania "bes" błędu. X( X( Wstyd... X( X( nie uwarzam sie za mistrza gramatyki ale NAUCZCIE SIE WKONCU PISAC!!!X( X( X(
|
baha to znaczy ze nas nie lubisz?:D
|
Cytuj:
Pisze się "tępaki" i "skąd" miszczuniu:D |
Uwarzam hahahaha leeże ,żeby kogoś upominać samemu trzeba miszczu umieć pisać;)
edit kuter.chodzilo o uwarzam .a miszczu lubie sobie dodać czasem |
Cytuj:
|
Srednia 6,1 i co pobilem was :D hhereheheh.
A tak seryjnie to 4,28 |
Polski - 4
Matma - 4 Biologia - 3 Gegra - 3 Fiza - 3 Chemia - 4 WF - 4 Infa - 5 Historia - 4 Niemiecki - 3 Technika- 4 Religia4 -4 1 klasa gim :P Pozdro |
Cytuj:
|
Mat-5
Pol-6 Chem-5 Fiz-5 Ang-5 W-F-4 :D (jedyne z czego jestem cienki) Plastyka-6 Historia-5 WOS-5 Biologia-5 Inf-5 __________________ Religia-4 :D Średnia- 5.1 (groar) |
średnia 4.33,na półrocze była 4.36,więc jak widać opuściłam się w nauce :/
|
No ja ide do 1 gimnzjum(ludzie mam takie koty :D )
Mam takie oceny: Matematyka 4 J.Polski 4 J.Angielski 4 W-F 4 Przyroda 4 Informatyka 5 Plastyka 6 Muzyka 5 Technika 5 Religia 6 Historia 5 Zachowanie Bardzo dobre |
Ja mam taki dziwny zbieg okoliczności i mam ze wszystkiego 5 a chodze do 5 klasy i mam 12 lat. 5 klasa jest łatwa (przynajmniej dla mnie).
Średnia: 5.0 Zachowanie: Wzorowe Religia/etyka: Celujący (wyjątkiem jest religia) Oceny: ZE WSZYSTKIEGO MAM 5 |
JA jestem w tibi retired, ale teraz o ocenach:
Jezyk Polski-4 historia-4 matematyka-4 przyroda-4 muzyka-6(mój wujek uczy mnie xD) plastyka-6(takie zdolności mam ;D) informatyka-6 WF-6 bo chodze do klasy sportowej itd. gram w kosza jeździmy na różne turnieje ogólnopolskie itd. |
Matematyka - 3
Fizyka - 3 J. Polski - 4 Historia - 4 Biologia - 4 Chemia - 4 (zrypałem sprawdzian z wodorotlenków :/) J. Angielski - 5 Wf - 3 (ocenami wychodzi 4 ale nie chodzę na 4 godzinę :p) Sztuka - 4 (zrypałem sprawdzian z klasycyzmu :/) Wos - 5 Geografia - 4 Informatyka - 5 (z ocen mam trzy 6 i dwie 5 ale nie zrobiłem żadnej pracy dodatkowej dlatego 5 -.-) ---------------- Religia/etyka - 3 J. Niemiecki - 4 Średnia - 4.00 Zachowanie - Bardzo dobre II gimnazjum |
lepiej niemówic :P:confused:
|
Ja zauważyłem poprawe :d
J.polski 4 Historia 4 WoS 4 J.angielski 6 Matematyka 4 Fizyka 4 Chemia 3 Biologia 3 Geografia 3 Plastyka 4 Muzyka 5 Technika 5 Informatyka 5 W-f 5 No zachowanie wzorowe, a z religii 5 (eek!) Hrhr, 4.21 średnia :D Nie wiem jakim cudem mam 4 z polskiego... 3 lata na trójach + każde sprawdziany na 3 ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |