Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowa koszulka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78801)

Satyr 29-05-2006 14:32

Moze jeszcze powiesz, ze to nie wyzwiska?
"Największym głupcem jest ten, kto sądzi, że poza nim wszyscy są głupcami."[/quote]

pan najmądrzejszy się odezwał.....co to za porównanie wogóle?? samotna kobieta z małym dzieckiem i ktos kto mógłby sam zapracować na siebie a wymyśla nędzny badziew żeby wyciągnąć kasę...jesteś żałosny i udowadniasz to w każdym poście

Shinjix 29-05-2006 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satyr
pan najmądrzejszy się odezwał.....co to za porównanie wogóle?? samotna kobieta z małym dzieckiem i ktos kto mógłby sam zapracować na siebie a wymyśla nędzny badziew żeby wyciągnąć kasę...

Wg. twojego toku myslenia powinno sie zamknac wszystkie sklepy z markową odzieza, wszystkie wytwornie slodyczy, zabawek, itd. Dlaczego? Bo przeciez oni potrafia na siebie zapracowac, a wyciagaja pieniadze, od biednych ludzi!
Dno.

Cytuj:

jesteś żałosny i udowadniasz to w każdym poście

Ja w przeciwienstwie do ciebie, pokazuje sens koszulek, a nie narzucam wrzystkim swoj tok myslenia i swoje racje. I nie wyzywam od idiotow ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz ja - tak jak ty to robisz.

Satyr 29-05-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Wg. twojego toku myslenia powinno sie zamknac wszystkie sklepy z markową odzieza, wszystkie wytwornie slodyczy, zabawek, itd. Dlaczego? Bo przeciez oni potrafia na siebie zapracowac, a wyciagaja pieniadze, od biednych ludzi!
Dno.

Ja w przeciwienstwie do ciebie, pokazuje sens koszulek, a nie narzucam wrzystkim swoj tok myslenia i swoje racje. I nie wyzywam od idiotow ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz ja - tak jak ty to robisz.

poraz kolejny mówie: Drom pierwszy nawał swoich przeciwników debilami,ja tylko odbijam piłeczkę
Watpię żeby sklepy ze słodyczami smiały się z maniaków gry komputerowych i ich biednych matek,ja nie narzucam nikomu toku myslenia,tylko przedstawiam swoje zdanie i bronię go..ale widzę ze ty tego nie rozumiesz

MatKus 29-05-2006 14:56

Cytuj:

chodzi mi o to że nikt nie czerpał zysku z tej koszulki,pieniądze uzyskane ze sprzedaży pomogły przezyć rodzinie bez ojca,a nie napchały kieszenie znudzonych cwaniaczków którzy postanowili ludziom wcisnąc kolejny szajs

Jak to nikt nie czerpał zysku, skoro ktoś ten zysk dostał?
Pocieszę cię, jeśli ci powiem, że mimo setek godzin spędzonych przyez ostatnie pare lat przy tibia.pl nie mam nic z tego? Tak, z tej koszulki też nic nie mam. Bo całkowity dochód z koszulek jest przekazywany bądź to na utrzymanie tej strony, a jak coś zostaje, to na konkursy. Ale czytając co raz to mądrzejsze wypowiedzi ludzi powyżej (i pewnie poniżej też, ale to później) mam wrażenie, że te konkursy to ogólnie zły pomysł, lepiej dosiąść wielbłąda i iść na piwo.

Lekjam 29-05-2006 15:08

Imho sam pomysł jako pomysł nie jest niczym złym, jest to zwykła ironia komizm etc. jednak robienie koszulek z tego typu, że tak ujmę syndromu maniaka jest ( dla ludzi uzależnionych lub głupich ) propagandą do przejawiania agresywności wobec własnych rodziców, kiedyś były inne czasy tyle wam powiem

PS> MatKus, oszukujesz sam siebie mówiąc, że nic z tego nie masz, jeśli byłaby to prawda, w co wątpie, nawet jak z powołania chcesz pomagać fanom gry poprostu nie miał byś już celów.

PS#2> a co do alterglobalistów, teraz są inne czasy, to nie lata 70' 80' ... nie ma nic za darmo, a każdy chce jakoś się utrzymać, niektórzy związać koniec z końcem a nie którzy jak rzeczywiście ktoś tam powiedział mają już czego im trzeba ale chcą więcej i.... więcej.... niby dlaczeego pan Ronald się zamroził ;)

Nissinya 29-05-2006 15:12

No no może uzadzimy jeszcze oficjalną parade co? 8o

Crowal 29-05-2006 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slawka Wita
Dzięki, Crowal... ale jestem dziewczyną. Dzięki!:cup:

Nie, to było inaczej.

Twój post skomentowałem "...", a tamto o popieraniu to było dla tego drugiego ziomka... Twój post wrzuciłem, żeby pokazać że ma rację :P

Szpicel 29-05-2006 15:17

@Matkus: Ja rozumiem, ze musicie na siebie zarabiac, ale to co zrobil Drom jest plytkie i nieodpowiedzialne. Niewiem powinien zmatowac jakas sade, niebylo by tego co sie teraz dziej. Przegial na calej dlugosci.

bosal 29-05-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpicel
[...]Przegial na calej dlugosci.

Nie wiesz co mowic to nic nie mow, a nie takie bzdury. Ludzie gdzie tu przegiecie. Jednym sie nie podoba ten pomysl innym nawet bardzo - mi z pewnoscia.

MatKus 29-05-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lekjam
PS> MatKus, oszukujesz sam siebie mówiąc, że nic z tego nie masz, jeśli byłaby to prawda, w co wątpie, nawet jak z powołania chcesz pomagać fanom gry poprostu nie miał byś już celów. ;)

Mówiłem o pieniądzach.
Oczywiście mam coś z tego, że robię tą stronę, a mianowicie satyswakcję. Jestem osobą , która lubi tworzyć, a gdy taka ilośc osób, jaka odwiedza codziennie tibia.pl, docenia tą pracę, to jest to tym większa satyswakcja. Ale to nie zmienia faktu, żenie zarobiłem puki co nic na tibia.pl po za darmowym kubeczkiem.

A sama koszulka mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie nie kupić (tak, też będę musiał zapłacić!). I nie będę się wstydził wyjść w niej mimo, że mam już blisko 26 lat.

Komandos 29-05-2006 15:53

Nie czytałem całego tematu, ponieważ jest tego aż 17 stron, więc jeśli ktoś już to zaproponował to sorka.
Proponowałbym zmienić napis na "Krzesło po lewej stronie Tibio ja cię obronię" (to hasło nie jest mojego autorstwa).
Pozdro : )

Mastermind Toothy 29-05-2006 15:59

@$corcerer
Mam neostrade i jakoś nie czuję się szczególnie głupi/skretyniały/jak kto lubi.
@topic
Ludzi opamiętajcie się to tylko koszulka. Jak nie podoba się to nie wyzywaj innych od debili czy chamów, wyraź swoje zdanie w bardziej cywylizowany sposób. (Dla SKRETYNIAŁYCH -.- dzieci neostrady piszcie obiektywnie) Ale ja lubię lizać dupę modkom, ja to jestem noob jednak n/c...
Pozdro ;]

Dabek 29-05-2006 16:04

Cytuj:

btw nie kupuje pacca za rl kase bo mnie jeszcze nie pouwielbiam jeść bananyało...słyszałeś ze mozna kupić za kasę w grze??

Równie dobrze mógłbyś (pomijając to ze to nielegalne itd.) sprzedać kasę z gry za rl kasę i miałbyś 100 złotych, a skoro nie robisz tego to nie masz 100 złotych - jest tak samo jakbyś kupił pacc za rl 100 złotych. To wychodzi na to że "pojebało cię", i w ogóle straszny frajer z ciebie...

Lord Evad 29-05-2006 16:12

Ahh....

Ehhh...Jeżeli nie macie humoru to nie komentujcie...
Wiem...Wiem że to odzwierciedlenie tego zdarzenia:] (Krzeslo...:D )
Ale zobaczcie na koszulke nie myslac o tym zdarzeniu,powinno sie podobac:p
A jak nie rozumiesz to nie bluzgaj (idz do kibla:D )

Olcia1112 29-05-2006 16:16

Tak jasne róbcie co chcecie kupujcie sobie takie koszulki i walcie sie nawzajem krzesłami przecież to jakś paranoja a Tibia.pl tylko na tym zarabia

Transparent Ghost 29-05-2006 16:59

[ironia]
Szkoda, że ten napis tibia.pl na tych koszulkach taki mały, trzeba było dać na cała koszulke.
[/ironia]

Wogóle nie wiem czemu tam znajduje się reklama tibia.pl wkońcu to nie jest za darmo, to się kupuje i się wymaga.

Ejdem 29-05-2006 17:04

lol

Ale wy macie problem mi sie koszulka podoba myśałem nawet o zakupie 8o
co do tego synka to był lekko nienormalny LEKKO ja pokazałem mojej mamie ta koszule i hugo zaczeła sie śmiać a nie gadac co oni wymyślili i inne bzdury :D wiec niewiem kaj wy tu macie problem ;( no ale to wasza sprawa pozdro dla osób którym sie podoba koszula :cup:

Nornius 29-05-2006 17:19

Szkoda, że Tibia.PL promuje takie zachowania taką koszulką. Pewnie zaraz zostane zbluzgany przez moderatorów, że nie mam poczucia humoru, że jestem dzieckiem neostrady itp... A ja mówię KIJ Z TYM! Moim zdaniem, ta koszulka nie powinna się pojawić.

Slawka Wita 29-05-2006 17:19

Do wszystkich popierających Dr. Omadera

Nawet jeżeli nie przemawiają do was artykuły typu:
,,Nie wolno się naśmiewać z cudzego nieszczęścia'',
pomyślcie o tym czy zakup się wam opłaca.
Ja jej nie kupię bo nie zgadza się z moimi poglądami a poza tym jest droga!!
Zastanówcie się!

tomefo_gladiator 29-05-2006 17:28

po pierwsze matek krzeslami sie nie bije, szerzy sie coraz wieksza przemoc:evul: !!!
Trzeba wprowadzić nowe zasady!!! KrzesłoRules:] !
Zrobmy petycje do CIPSoftu o nową broń... krzesło!!
Herosi walczący krzesłami, albo Chuck Norris magicznei używający krzeseł!!1;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.