Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Najnowszy spis polskich l-lvl'owych rookstayerów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79143)

Nowy Asakura 19-07-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PawieOczko
Oczywiście. Jak przekroczysz 24 lvl znajdziesz się w rangingu. Pamiętajcie, że aktualizacja dopiero jutro.

Napisales tego posta w niedziele, wiec aktualizacja miala sie odbyc w poniedzialek. Ja poziom nabilem o 22:30. Planowales zrobic aktualizacje o pozniejszej godzinie? I jeszcze ten post:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq
UWAGA

AKTUALIZACJE W SPISIE ZOSTANĄ PRZERWANE NA PEWIEN OKRES CZASU.

PawieOczko nie jest w stanie aktualizować listy i pisać czegokolwiek na forum. Robi on sobie przerwę aby od tego wszystkiego odpocząć i zapomnieć o kilku sprawach. Nie wiem jak długo będzie trwać ta przerwa. Aktualizacje będą dalej przerowadzane jednak nie wiem kiedy. Musicie go zrozumieć.
Oczywiście możecie dodawać nowe postacie do spisu jednak prawdopodobnie nie znajdą się one w najbliższym czasie na liście.

Teraz już coś ode mnie. Proszę nie pisać żadnych postów obwiniających PawiegoOczka za nie robienie aktualizacji. Pozatym macie nie pisać tutaj postów odnośnych jego nieobecności na forum, ponieważ ta informacja nie zostanie przeze mnie udzielona. Proszę również o nie pisanie żadnych PW, E-maili oraz wiadomości GG do PawiegoOczka, ponieważ takie wiadomości będą ignorowane tak samo jak ich nadawcy, a numery GG będą blokowane. Pisanie do niego wszelakich wiadomości grozi usunięciem danej osoby z listy lub jej nie dodaniem na listę oraz zignorowanie użytkownika.
Jeszcze raz proszę o to wszystko co wyżej napisałem oraz przepraszam za brak aktualizacji w spisie.

Teraz to juz nie wiadomo czy lista bedzie aktualizowana czy nie....

PawieOczko 19-07-2006 16:02

Tak... Masz rację. Miałem chwilowy odpoczynek od forum. Już jest dobrze. Post jest juz nieważny. Aktualizacje będą przygotowywane jak zwykle. Więcej informacji? Zapraszam na pierwszą stronę tematu.

Właśnie biorę się do przygotowywania kolejnej aktualizacji. Jednocześnie informuję wszystkich, że jutro kończy się ważność ankiety. Wyniki zobaczycie jutro w moim specjalnym poście.

Miłego dnia.

@Rooker666
Wiesz, nie wiem, czy umieścić Cię na liście. Zaznaczyłeś odpowiedz C, znaczy, że nie chcesz być na liście? Mam rację?

@DOWN
Nic nie szkodzi. Zaraz to poprawie.

nosane 19-07-2006 16:38

1. Outsane
2. 21/22

Chyba się spóźniłem ;).

Rooker666 20-07-2006 11:24

PawieOczko chyba pomyliłeś mnie z kim innym ponieważ ja jakby co nie zaznaczałem w ankiecie odpowiedzi C zobacz pare postów niźej.Myśle że mogłeś mnie pomylić z Nowym Asakura który zaznaczył odpowiedż C.

PawieOczko 20-07-2006 11:59

Witam.
Dziś zamknięcie ankiety, więc czas podsumować wyniki. Na samym początku pragnę przeprosić Rooker'a. Niestety, pomyliłem Cię z kimś innym. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe. Wierz mi, jestem strasznie wkurony, na tych, co zgłaszają się sami do ankiety i potem zaznaczają odpowiedź C. Nie rozumiem, czy chcą mi zrobić na złość, czy chcą, żeby cały temat zniknął z forum...

Oto wyniki:

http://img82.imageshack.us/img82/611...ytu322usa7.png

Szkoda, że tylko 16 osób zagłosowało. Zastanawiam się, dlaczego aż 4 osoby sądzą, że spis jest śmieciem. Proszę użytkowników:
Celoz, Diablo92, Nowy Asakura, ŻaQ o usasadnienie swej decyzji. Niektóży głosowali "dla jaj", wiem o tym. Cieszę się jednak, że tak wiele osób uważa, że ten spis ma przyszłość. Dziękuję Wam. Jednocześnie przepraszam za braki w aktualizacjach i obiecuję poprawę.

Nowy Asakura 20-07-2006 14:21

Pytasz mnie czemu tak zaglosowalem? Myslalem ze sam zrozumiesz. Caly czas mnie olewales i nazlosc nie dodawales na liste.... I mialem zaznaczyc ze ta lista jest dobra? Powinienes byc bezstronny i dodawac kazdego, a nie kierowac sie swoimi wlasnymi odczuciami.

Azelithy 20-07-2006 14:27

Nie mam zastrzezen ale przydaloby sie wypisac tez wieksze lvl'e np te 50+

PawieOczko 20-07-2006 16:16

Witam ponownie!

No proszę, kolejne zmiany... Podczas mojej nieobecności przybyły aż 2 nowe pozytywne głosy. Niestety kochany Cedric dodał swój negatywny głos. Szkoda, że głosowali nawet Ci, któży nie grają na Rooku. Sonda zamknięta.

@UP
Od wyższych poziomów jest ten temat.

@Nowy Asakura
Przepraszam, ale naprawdę nieumyślnie to zrobiłem. Mógłbyś już o tym zapomnieć. Przeprosiłem Cię już wiele razy. Przepraszam ponownie.

Mati66 22-07-2006 16:42

Mateusz Dragon Rook
13lvl
Nebula

Rold Crius 24-07-2006 09:48

Rold Crius - 20 lvl :]

Starpack 24-07-2006 11:01

Wreszcie

Starpack
16-> 17:cup::cup: :evul:

Mati66 25-07-2006 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati66
Mateusz Dragon Rook
13lvl
Nebula

Bład :p
Mati Dragon Rook
13lvl
Nebula

Woojt14 26-07-2006 02:34

Forgotten Destroyer

20 lvl

reprezentant Titanii :)

Rold Crius 26-07-2006 19:11

20 - 21 :cup: Nebula rlz!!! pozdr dla Res Bulba ;]

Srry za podwójnego posta...

Rold Crius 26-07-2006 19:12

20 - 21 :cup: Nebula rlz!!! pozdro dla Res Bulba ;]

Rold Crius 27-07-2006 21:53

22 - szybko poszło :p

Rold Crius 27-07-2006 21:54

Już 22 - szybko poszło :p

EDIT: Sorki znowu, ale jakoś tak samo się robi :/

PawieOczko 29-07-2006 19:47

O mój Boże! Ile znów czasu minęło, kiedy ostatni raz tu zaglądałem... Moi drodzy, szczerze powiem, że nie miałem zbyt wiele czasu w tym tygodniu na aktualizacje spisu.
Czas do pracy! Efekty podziwiajcie na pierwszej stronie...

BloodyAga 29-07-2006 23:34

Merylia
17 lvl
Iridia

:evul:

PawieOczko 31-07-2006 13:10

Witajcie!
Dziś jest poniedziałek... W poniedziałek zwykle robie aktualizacje... Tak będzie i dzisiaj. Szkoda tylko, że nie mam co aktualizować... Tylkojedna osoba zgłosiła się w weekend. Ahh... W końcu są wakacje, wszyscy pewnie jesteście na wczasach, koloniach, etc.

Pozdrawiam!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11.