![]() |
o.0 poraz pierwszy widze ze cos o mie mówia na tibia.pl ;]
|
Dobra koncze z obsidia ide na non-pvp do 16 rozesle dla was moje eq tylko powiedzie tu jakie miasto
|
Daj spokoj... spoznilem sie nir~ nie mial pz...
|
Cytuj:
ty mi tu misiek nie marudz badz o 20 online dogadamy sie a ja dzis z nimi sobie "porozmawiam" nie beda gnoje mi syfu tu robic...... ktos pomoze? |
xd
Ale wy macie problemy XD
|
oczywiscie ze ja :) teraz nie nzdayzlem ale jak z sol sie dorwiemy to miazga :D
|
xd
Awo potrzebujesz wsparcia żeby mnie zabić? a pozatym kozacz do czasu
|
Cytuj:
kto ma ten ma.... ja na pewno nie. po prostu nie bedzie mi tu ktos za nic zabijac, i nadal grozic. jeden zabity w ta czy w tamta.... wsioryba... ale bedzie jakis tak porzadek na tym serverze. |
xd
Wiesz mi, tu długo nie będzie porządku to nie jest grozba ani nic wiec nie odbieraj tego w takiej postaci po prostu zobaczysz co będzie się tu działo za pare dni.
|
Cytuj:
pogadamy jak wroce do domq po pracy :mag: pozatym juz tyle razy tego typu wypowiedzi widzialam, ze przestaje w to wierzyc ...... |
yhy
To nie jest grozba tylko jak powiedziałaś na temat porządku to mówie ,że tu długo nie będzie nie z mojej winy tak ogólnie.
|
Cytuj:
|
Po prostu zajdzie sytuacja z powodu której długo nie będzie spokoju na obsidi.
|
Moze w ogole powiesz za co padlem ?
Dzieki sol i Awo~~ ale nie wroce na obsidie papa :***************:************** bede tu zaglądal |
Cytuj:
zeby nie bylo ze ja PA powod mam <lol> |
Ja mam swoje powody zeby wierzyc Szaremu.Z pewnoscia zostal zabity za free bo Nirvy jaki i jego kumple to najzwyklejsi random pkerzy B) . Szkoda Szarego bo zaczynal dopier a tu zostal zabity za nic :confused: Nirvy podzeli los Maggusa i Tartarro :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehehe :P ciekawie sie zapowiada :] Moze w koncu troche zabawy bedzie :>
Popadacie pare razy i wam sie znudzi ;] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |