![]() |
Wszystkiego najlepszego dla Sofa z okazji urodzin, baluje to mu inaczej przekazać nie moge ;)
|
hmm Yamahati wraz z Shamala wypowiedzieli wojne Last Position
maam pytanko macie zamiar w 2 walczyc?? bo wiecej w gildi nie widze tylko same only vice |
Z tego co wiem taki maja zamiar :) Powodzenia zatem :) Go Kisia Go Kisia ;o My picza xD
|
Cytuj:
Maxxonek :* |
Cytuj:
Btw. GL Kisia =) Wojna Arc vs Murked raczej nie przypomina już wojny. Murked bije random sorcow 40+ robiąc sobie pz... ale w godzinach takich ze nikogo z arc nie ma. Ogółem nic ciekawego :p |
Cytuj:
thx thx thx:* |
Iridia to serwer noobow -..-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pr23m~ |
Server nOObów czy ja wiem ;) Paru zawsze się znajdzie :)
|
hmm laroz wypowiedzial hunta gildi Forgotten Lake z powodu pomagania edwin torin i avainvan podczas sneak ataku na frelle dziwi mnei tylko ze edwin padl od bezoka
Edwin Torin; Jul 18 2006, 16:33:55 CET Killed at Level 83 by Bezok. |
Cytuj:
|
Forgotten~ juz ma spokój a Teebu podał na forum oficjalnie swoje name :)
I old Triad został ponownie aktywowany. |
2 nowe Fragi :P
Riam :
Jul 19 2006, 02:01:20 CET Killed at Level 82 by Kashrius da'Roc and by Dous Elwor Vincento Vampire : Jul 19 2006, 02:09:45 CET Killed at Level 86 by Dous Elwor and by Kashrius da'Roc Link do filmu http://rapidshare.de/files/26302620/...mdead.rec.html |
czyzby znowu sie zapowiada na wygrana arc....
pewnie scooty znowu placic bedzie zeby tutaj pograc :D pr23m~ |
Scotty tu nie pogra.
|
Po tym co dzisiaj zrobili maja coraz wiecej wrogów
|
Cytuj:
|
Szkoda Lotha =\ znów mieli napewno wyje** powód... i wygląda na to że Zimn przejechał się na swoich "przyjaciołach" ehh... niech to już się kończy :baby:
|
jedyne pocieszenie dla mnie to to
ze jak mnie bili to frelle padl , wygladalo to tak wpadli po mnie i na schodach biegalem wkoncu frelle wpadl na wspanialy pomysl bym zaplacil no i ja glupi mu dalem bohy lecz on byl jescze madrzejszy i chcial namnie zlurowac 4 hydry no lecz niestety mu niewyszlo no i bohy odzyskalem a jego loot wyladowal w wodzie ;-) gdy zmarnowalem 18 bp manasow , all stone skiny i elven amulety i all uhy , zostalem z bp ihow ;d no i niestety po dlugiej walce poleglem , no ale zobaczymy komu to lepiej sie oplaci ;-) ps. szkoda ze nikt nikrecil filmiku bo posmialibyscie sie ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |