Wiślaczek |
02-07-2006 01:23 |
Cytuj:
Udowodnie ci ze jestes debilem, niewierzysz? No to patrz.
|
No jestem ciekaw jak to zrobisz...
Cytuj:
Powiedz mi ile znasz starszych osob ktore braly udzial w wojnie?
|
Wytlumacz pojecie brac udzial we wojnie.
Cytuj:
Ja znam sporo, otoz ogromna ich czesc ma problemy nietylko z pisownia(o ile wogule potrafia pisac) ale rownierz z gramatyczna mowa.
|
Tu sie moge nie zgodzic. JA znam/znalem wiele osob ktore braly "udzial" we drugiej wojnie swiatowej i jakos mowia i pisza poprawnie. Nie wiem moze ja mieszkam na takim zadupiu,gdzie wszyscy nie maja problemow z mowa ojczysta.
Cytuj:
Kolejny raz klania sie czytanie ze zrozumieniem. Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie chociarz zasugerowalem ze tylko w MW sa patrioci.
|
To byla odpowiedz na bezsensowne twierdzenie:
Cytuj:
Podsumowujac wypowiedzi PiXika, ghosta nieudanego oraz twoje Ci ludzie nie byli patriotami i nie kochali swojego kraju za ktory walczyli.
|
Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie ja cos takiego powiedzialem.
Cytuj:
Okolo 30% spoleczenstwa ma problemy z pisownia,
|
To tylko zle swiadczy o polskiej edukacji.Btw skad masz takie dane?
Cytuj:
wedlug ciebie wiec nalezaloby im odebrac obywatelstwo i wydeportowac badz umiescici w gettach.
|
Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie ja cos takiego powiedzialem.
Dorabiasz jakies nie stworzone teorie...
Cytuj:
Twoj tok myslenia(w twoim przypadku pojecie abstrakcyjne) jest prosty jak mechanizm obronny stokrotki "karzdy kto nie mysli tak jak ja jest inny nalezy go usunac"
|
Wybacz ale podsumowales sam siebie.
Cytuj:
Ludzie o pogladach podobnych do twich sa bardziej niebezpieczni dla spoleczenstwa niz LPR i Rydzyk razem wzieci
|
No widzisz. Ja mam takie same zdanie o Tobie jak Ty o mnie.
@Zajac
Cytuj:
Pierwszy raz o tym słyszę żeby ktoś chciał obozy dla homoseksualistów zrobić to jest śmieszny i niedorzeczny pomysł i nie opowiadaj, że to LPR lub MW wymyśliło gdyż jest to kłamstwo.
|
Moze masz racje...
Jutro poszperam w necie i wrocimy do tego tematu.
Pozdrawiam
PS. Nie zapominajcie o odrobinie szacunku na forum.Wyzywac innych od debili?
|