![]() |
No taki new serwer to istny raj dla sandry. Przynajmniej nikogo pod dp z ue nie zabije.
|
@up
zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. ....... Skontaktoj sie ze mna |
Cytuj:
a czy ja coś o walce mówiłem? Puknij się w łep i wyjdz za Hoffim ;) Bo ja przynajmniej mam swój honor i nie liżę nikomu dupy ! Pozdrawiam, Tosik :] |
Tosik taka jest wlasnie mentalnosc dofowcow jak ktos trzyma strone wanted a nie wasza to od razu lize dupe.Bowiem wszystko co zle to wanted a dobre to oczywiscie dof.Nawet ci co sa w wanted nie sa tam dlatego ze chca tylko dlatego ze liza dupe Draza albo Urba.
Jestescie smutni i chorzy macie jakies kompleksy wiec siedzcie dalej w depo. |
Smiesznie sie was czyta:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Tosik ;] |
Cytuj:
|
@up
Wakacjami nazywasz siedzenie na noob charach i knucie czy tez odswiezanie strony tibia.com z nadzieja na pojawienie sie newsa ktory zapowiadalby powstanie nowych pvp swiatow? A moze siedzeniem na forum? :D |
Cytuj:
Cytuj:
Jak widac mamy tutaj przyklad z ewidentnym lizaniem dupy. Po 1 Mowi ze nie ma ochoty czytac moich postow bo mowia to h levele z wanted i taka jest moda dlatego on sie tak zachowuje. Statysta i tyle. W swoim opisie popiera wanted a do tego mowi innym ktorzy je krytykuja ze by sie nie dostali do gildi co jest oczywista obrona gildi. @tajemniczy sssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssss sssssssssss xD sam sobie dokoncz jak cos chcesz to sie ty skontaktuj |
Sprawa jest :)
A taka sprawa jest :) zawsze chcialem grac na Azurce ale nie chce mi sie zaczynac od zera wiec jest pomysl ze moze jakis h lvl da mi jakies eq na start kilka K a ja bede jego Free lub small price - rune makerem',moge byc drutem lub sorcem zalezy co woli ten H LVL no i ofc jak byc to ten H lvl by pmogl z PK :P i tyle mysle ze to uczciwe rozwiazanie , free/tanie runki za powiedzmy p set, wandy/rody , draggy shield i jakis helmik :) ja expie szybko wiec runki zaczne robic juz po 3-5 dnich i bede ich robil sporo bo bede cwiczyl mlvl all the time.
Dziekuje oferty prosze kierowac pod numer GG 1767015 lub pisac tutaj. Pozdro Dirak |
yyy, dobra rada. Nie graj tu, i tak wczesniej czy pozniej dostaniesz hunta, zabija Cie SWE nizsze lvle (Pryzmaniek, Sir Proto Remekin itd.). Odechce Ci sie grac.. Nie graj tu B)
|
Heh
ale mi sie zawsze widziala Azurka, a pozatym sam nie wiem :P bo nuda w chacie za goraco ;P ludzie plx ja juz zaczynam grac na rooku plx dawac oferty 1 post na 18 stronie :P
|
bedziesz zalowac, ale rob jak chcesz ;p
|
Cytuj:
LOOOL..chyba pomyliles dzialy bo to dzial "Wydazenia ze swiatow" a nie jakis dzial dla noobow...nie chce ci sie samemu na eq zarobic to wypisujesz,ze mozesz runki robic :D Wiec ziomek..idz do odpowiedniego dzialu o ile istnieje taki np."JAK BYC NOOBOLEM" |
Debil
Nie uważam żebym był noobem i nie prosze również o "free items". Nie chce po prostu zaczynac od zera i sie paletac w scale armorach a chyba p set i jakis shield to niejest wielki wydatek co ?? Nie biore tych rzeczy za darmo w ciągu kilku dni zrobie ci z 10-20 bp hmm/uh za free i masz 5 razy tyle ile mi dales, a nastepne runki bede ci robil za smieszne pieniadze ( np. bp hmm 500 gp ) nie wiem na moje sie oplaca. A powracajac do twojej wypowiedzi pisze w tym temacie gdyz tytuł tematu ".... odbudowa servera" - odbudowa servera oznacza rowniez naklonienie nowych graczy do grania na tym servie wiec ja chcialbym grac ale nie chce mi sie zaczynac z niczym. Dlatego wydasz na mnie z 6k a dostaniesz 20 bp uh za free - wcale sie nie oplaca co ??:D
|
Cytuj:
ale ty bara jestes omg... na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po chuja ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal... |
@Pan_Dirak
Ja cie przygarne! :D Tylko powiedz mi nick w grze. |
LoL
Aahahaha ale łacha darłem jak wbiłem na ten thread. Drazharm próbuje wprowadzić jakieś zmiany na tej berzie jaką jest Azura. Creator Topica oczywiście banned za pyszałkowatość :D a jakże. chill out <wink> and stay cool.
Pozdro dla Falloutowych gwardzistów z azury! :evul: |
Cytuj:
Afff ,jak grasz sorcem lub drutem to eQ sie zgadza , ale ja osobiscie preferuje Fibule do 27 lvla , a potem na Dragynsyny :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |