![]() |
Cytuj:
|
BTW:
Aktualny wynik miedzy Unit vs Okhrana (1:6)B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiaj była dobra akcja jak Johnny Gunsy zlapal red hp na mostku jak sie idzie na d-lair:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@_BeliaR_, martinesz. Dzieki za mile slowa :) Ps. niezla macie wyobraznie z tym vilumem. Oczywiscie, zeby przyjac goscia ktorego znam 2 lata i ktory ma 80 mastera, trzeba postawic warunek dania pasow. Smiech na sali. Ci niemcy co ostatnio do nas dolaczyli to tez nam passy rozdali? O_o Moze poprostu ja o czyms nie wiem, a wszyscy sie dobrze bawia ;'(( oswieccie mnie plz. |
Cytuj:
Powodzenia z klockami lego xD |
@vidakey
po pierwsze okhrana dopiero zaczyna wygrywac, nie martw sie jeszcze przyjda po ciebie ;) teraz sie smiejesz, anie dlugo padniesz, tak jak kuja karoa, czy gina tina. ten serv dla każdego jest stracony. ostatnio dostałem wiadomość na gg, w której kolega rozmawiał z johnym gunsym, i pytał sie czego pkujecie, a on for fun. =] zabijanie bez reason i wogole. Jeszcze jak Vidakeyem grał stary owner, to wtedy była niezła sielanka, pamietam jak pkowali noob charami, poszedłem z vilumem ich ubic, po kilku minutach wpada unit i zaczyna nas bić, vilum pada, a ja koncze w tym momencie gre. rosnące pa unitów jest nie do wytrzymania. wiesz, znam kilka osob, co mowiło, że unit jest fajny, a skonczyło gre. życze powodzenia na tym straconym servie. jeszcze odnosnie (możliwej) wygranej wojny kazadum, zastanawia mnie, czy byscie expili, po wygranej, czy byscie powrócili na serva, jak byscie zarzadzali na tym servie. pozdrawiam, Marti p.s. myślę, że wasze kłotnie tu nic nie wznosza, wasze załosne rozmowy tylko zaśmiecaja forum. |
Cytuj:
Pozatem nie Vidakey tylko Widakey jamochłonie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak pozatym majac taka wladze na serwerze i czekajac co 3-5 miechow na jakies wydarzenia czy bitwy to nuda wiec sadze ze kazdy majac wladze robil by to samoco Unit by cos sie wydarzylo. Gra bez walki z wladza na serwie to nuda (zdaniem wielu) zabijaja poto by wnerwic ludzi ktorzy zaczna przeciwko nim walczyc. A oni sa dobrzy w te gierki Etc. Vilum Okhrana wygrywa ale Fragami idzcie na OPen Battle i znow niebedzie tak latwo ;] . np. Ostatnia Walka "Blisko Carlin" ani 1 Unit nieucierpial a bylo was trocheee wiecej Latimerid sie wylozyl i Dima . Jezeli sie niemyle ;] Zycze wam powodzenia w walce. Ja NArazie chce Grac puki Moge "Spokojnie". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie pamietam nazwy gildii z ktora fatality mialo wojne, ale prosiliscie mnie wtedy o pomoc (moze nie ty konkretnie, ale pare osob z fatality) i doszedlem do was na czas wojny. z szacunkiem wiec moze? |
Cytuj:
Pozatem ten domek od Lansenda mi sie należał i nikomu nawet 1 gp nie dam za niego. Ciao ;* Hail Okhrana ! xD |
o sory widze ze 20 jestes cool xd
|
Cytuj:
|
@up
nom dobry jesteś jak wy jestescie w pojedyncze Fragi lepsi to ja jestem swiety mikolaj :D ile razy bylo 2-3 unitow na was 10+ :D i jak z tego unit zawsze wychodzil najszesciej nawet nie padal :D wiec nie mow mi ze jestescie lepsi w pojedyncze Fragi bo smiac mi sie chce :D..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |