![]() |
Npc w venore sprzedaje Taki cylinder i kamizelke do outfitu noblemana (taki szwed xD) a dla dziewczyny duza spodnice i kapelusz 150k jeden ;D
natomiast pytanie moje dotyczy addonow do outfitu pirata (girl) poniewaz dopiero co go zrobilem i nie wiem od czego zaczac? :p |
Cytuj:
-kapelusz(dla obu plci)-nic wielkiego, zabic 4 przywudcow najazdow na liberty bay: sa to piraci o imionach: Lethal Lissy,Ron the ripper, Brutus Bloodbeard, Deadeye Devious. Nastepnie przyniesc rzeczy wypadajace z nich do NPC posiadajacego ten addon (Meriana). Problem jest jeden-najazdy sa tak czesto jak np Orki na thais pozatym nie liczcie, ze uda sie wam zabic przywudzce w kazdym z najazdow. Piracka szabla: przynies zaledwie: 100 eye path, 100 peg leg i 100 hucks do pewnego NPC na merianie. Powiem tylko-troche to potrwa zanim ludzie skapletuja ten zestawik. |
Sz. P. Vezir nie chce mieć konkurencji? Czemu usuwać temat. Wszak jest pomocny w jakimś stopniu. W ogóle nie rozumiem czemu nie chcialeś umieścić informacji tutaj, tylko zalożyleś swój nowy topic. Doceniam twoją pracę. Ale
nadal uważam ze lepiej byłoby połączyć te 2 tematy. Niestety jest już za późno. |
eeee Moge Sie Dowiedziec co Trzeba do outfitu z " Toporem " ?:P
|
heheeh
Ja chciałem się dowiedzieć czy jest ADDON dla FACC Sorka
bo jak widzialem na forum jest ADDON dla Knighta z FAccem i chce sie dowiedziec czy jest addon dla Sorka z FAccem plx o odpowiedz z Góry THX |
Cytuj:
jajco... http://forum.tibia.pl/search.php Cytuj:
Cytuj:
|
Hmmm... a ja mam pytanie z innej beczki. Czy jeśli zdobędę addon, dajmy na to - z mieczem na plecach, po czym zrookuję się, to czy ten addon zostanie, czy zniknie do czasu, aż znów nie wyjdę na Mainland ?
|
hejka...chcialbym sie dowiedziec kco trzeba mowic do spoconego cyklopa gdy sie ma juz crown armor i 100 iron ore....jak mozna to tez napiszcie co on gada zebym mwiedzial kiedy mam jakis blad
Z gory dzieki |
Pytanko o mieczyk na plecach
Chcialbym miec miecz na plecach swojej postci,wiec pytam sie skad moge go wytrzasnoc??X( z jakiego questu czy czego innego ??;(
|
mam pytanie jak zdobyc addon zebraka
|
Cytuj:
|
może ktoś mi dokładnie objaśnić jak się zdobywa obsidlan knife? i może jakaś podpowiedż na fajny addon:)
|
outfith żebraka jest bardzo łatwy do zdobycia i dam ci podpowiedż ze wpisz hasło na forum addon i poszukaj.;)
|
hmmm mam pytanko ! jak chcem miec te lapy w outficie druida to musze nazbierac 50 wolf paw i 50 bear paw ? czy starczy 50 wolf paw ?
prosze o szybka odpowiedz |
Pacc
A czy postaci bez Pacca mogą mieć addony? :sword: bo mój kolega chce ale nie wie czy ma sobie zajmować czas i zbierac rzeczy do tego ,,questa'' [CHAR][/CHAR] :oks: :fuck: i jakie to questy :)
|
@up
bez pacca ani rusz ! |
Lol
@up
OMG! Piszą Ci całym temacie że facce mogą mieć addony (nie wszystkie), a ty jeszcze wprowadzasz go w błąd -.- Warn plx :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
CZYTAJ TEMAT DO CHOLERY Są addony do outfitów FACC co nie znaczy że FACC mogą je mieć ! Jak nie wieżysz, podejdz postacia facc do npc z addonem, i zapytaj się o "addon" Będzie coś w stylu "I can talk about this only with premium customers" Czyli że musisz mieć PACC'a A teraz wyjdź, umyj się , i nie wracaj |
witam, pytanie dotyczy wolf paws i bear paws, chciałbym sie dowiedzieć gdzie najopłacalniej je lotowac bo wolfy sa praktycznie wszedzie, ale gdzie jest ich najwiekszy resp? z bearami jest o wiele gorzej nie wiecie gdzie jest ich duży resp?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |