![]() |
Sorc potencjalnie jest lepszy, poniewaz ma Ue.
Druid natomiast ma czar ktory przydaje sie bardzo, szczegolnie po update. Jest to Heal Friend ktory mozna wykorzystac na huntach z knightem. Jesli masz blokera laduj sie z nim na hydry (port hope), ale co tam to wyzsza szkola jazdy jak dla Ciebie. Ja mam do was (sorry za podpiecie) pytanko, mianowicie czy wierzycie w mit ze Druidom szybciej mlvl rosnie? |
Szybciej niz knightom i palkom - tak.
|
I do tego to nie jest mit ;)
|
Sądze że sorc jest lepszy ale moge powiedzieć ze PK bardziej woli sorcerów bo mnie PK`owali 3 razy a mój kolega miał druida i ani razu nie był Pk`owany
|
@UP no ja bym sie nie zodził w 100% grałem na Silverze drutem i mnie dopadło dwóch gości i musiałem śwait zmienić X( a nieźle się zapowiadało...zato teraz od kumpla z paccem mam wsparcie więc nikt mnie nei atakuje :P koleś ma 70cos lvl :D
|
Zdecydowanie lepszy sork:
-UE -lepsze spelle ofensywne -sam sobie robi sdeki ktore sa na huntach bardziej przydatne niz uhy wiec mozna zostawic postac afk, wrocic i isc na hunt z ruhami :p -wand of inferno duzo bardziej przydatna niz tempest rod A "wielki atut" druida czyli szybsze zarabianie kasy to jest potrzebny dla newbie, ktorych ambicje sie ograniczaja do 30 lvla bo pozniej gowno ci to da. :p |
Druid lepszy !!
Hey mówie wam ze teraz druid lepszy Szybciej UHy zacznie robic Niz sorc SD a jesli masz pacc wszystkie profy sa dobre ale druid 101% lepszy od sorca!
|
Cytuj:
Cytuj:
Zostawisz postac na afk to sie zglosze i podziekuje za darmowe runy. Poza tym - czas na zrobienie bp sd - kilka godzin, na solidnym huncie ( demony ? ) wystrzelasz to w minute-dwie. Cytuj:
|
Cytuj:
buahahaha ale głupi jestes człowieku,sorcem za pomoca UE zabije gsa....lub 2 gsy.....a za pomoca tego wybuchu trucizny druidem nic nie zrobie ;/ |
OMG ....
to chyba logiczne ze sorc :D ale sorc to chyba tylko z paccem dobry.... no ale bez pacca ma dobre rózdzki . Ja osobiscie wole sorca... |
Cytuj:
|
Sorc-SD, UE , Ofensywa
Druid - UH , Defensywa Obie są wyrównane. (Chociaż ja wole Sorca). |
moze moja opinia jest dosc subiektywna, poniewaz gralem tylko drutkiem...
uwazam ze druid ma wieksze mozliwosci od sorka. moze robic uhy szybciej niz sorek sd, co za tym idzie jak potrzbuje troche kasy to nie ma problemu. A sd i tak mozna kupic w sklepie, jak juz ciagne ten temat to dodam ze nie wydaje mi sie zeby na tym 45 lv komukolwiek chcialo robic sie sd w ilosciach potrzebnych do expienia. druidowi moze troche szybciej leci mlv, ale to dla tego ze dluzej stoi pod dp i robi runki, mysle ze wieksza motywacje mialem jak przed update robilem uhy niz jak tworzylem hmm'y. co do wand/rod to na low-lv sa bardzo przydatne, potem i tak sie uzywa runek, wiec nie jest to jakies berdzo istotne, oczywiscie dobrze jest miec przy sobie rozdzke, ale nie jest to wtedy glowne zrodlo zadawanego damage. jeszcze 1, argumenty pt "sorek ma ue" sa po prostu nie na miejcu, a dlaczego, myle ze osoba posiadajaca choc troche intelektu moze sie domyslec. ps. troche mnie irytuje ze to knight moze wziasc najwiecej runek, w koncu to druid i sorek sa profesjami magicznymi i w jakis sposob powinni byc na tym polu do przodu, nie sadzicie tak? |
Cytuj:
Sork: -ue -spontaniczne czary ofensywne -robienie sobie sdekow, ktore sie magicznym przydaja duzo bardziej niz uhy na huntach (chociaz to bardzo nieznaczny atut, bo i tak 99% run hlvle kupują :p ) -bardziej przydatna najlepsza rozdzka Druid: -kasa -kasa -kasa Druid zarabia duzo lepiej na uhach niz sork na sd/gfb, a kasa w tibi jest w sumie najwazniejsza, jak masz kase to zrobisz wszystko, dlatego to zarabianie kasy neutralizuje przewagi sorka w innym elementach, w sumie wychodzi na remis. |
Druid wymiata:
IH UH Defensywne Soccerer : SD wymiatają Zdecydowanie nigdy nie byłem soccererem, ale za to druidem o polecam tą profesjie |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
KNIGHT jest the best!!!!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|